Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Baby72, Byarenna, Peszi2 és 18 más kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Akkor ha meg akarom úszni a szupertáp használatot akkor már most kezdjem el szaporítani a pulyka,ló disznó állományom! Gondolom a menete a dolgoknak az lesz mint eddig! "Adj be xxx értékben xy állatot" !
    :);)

Baby72, Peszi2, Tavirózsa és 15 más kedveli ezt.
  3. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Én is ebben reménykedek. :)

Baby72, h.lajosvilmos, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  4. alex0824

:D:D:D:D:D:D

xD:cry::cry:xDxDxD

Baby72, robben800412, Peszi2 és 20 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Jancsika hozzott már képet az eventes és a megvásárolható felhő kitehetőiről :)képekben nem szenvedünk hiányt....:D inkább a bőség zavara jellemző,;)

Baby72, Peszi2, Tavirózsa és 14 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xDxDxD ugye nem azt akartad súgni, hogy nekünk is lehet pink elefántunk!!!:pxDxD

Baby72, Peszi2, Tavirózsa és 13 más kedveli ezt.
  7. alex0824

De lehet nekünk is! Tudjuk kiken múlik csak!
    xDxDxDxD;)
    Egyszer biztos!
    :D:D

Baby72, Peszi2, Tavirózsa és 13 más kedveli ezt.
  8. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Elvileg igen, viszont a múltkoriból kiindulva a lakatok miatt lehet szükség lesz szupertápra. :)

Peszi2, h.lajosvilmos, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  9. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

10. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

h.lajosvilmos, Detti0812, Gio és 4 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, néha kaphatnánk magyarázatot is a képek mellé.
    Vajon mit fog adni a felhő? Olyan csóró vagyok, hogy nálam mindig ez a legfontosabb kérdés.:wuerg::D

Igazad van. Beszéltünk is erről, hogy a lakatokon most is plusz kitehetőket tudunk kiváltani.

2015-ös képeket hoztál.:music: Egy csomó újdonság jön a szigetre, de új területet nem fogunk kapni.

Itt tájékozódhatsz a lemaradásról.

Baby72, Tavirózsa, h.lajosvilmos és 17 más kedveli ezt.
  12. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Sziasztok
    Ejnye -bejnye ezt a pár oldalt sok időmbe telt visszaolvasni ,mert annyi jó zenét hoztatok és mind meg kellet hallgatni.Köszönöm imádtam.És a kérdésem is okafogyottá vált hogy lesz e felröppenő?, ha igaz úgy olvastam lesz de nem végtelen számút kell gyűjteni.

Baby72, h.lajosvilmos, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szerintem a közeljövőben felejtős az ormányos :p Annyi újdonság lesz mostanában a bahán, csak győzzük teljesîteni....;)

Baby72, Peszi2, Tavirózsa és 16 más kedveli ezt.
  14. alex0824

Ezután a pink elefántos videó után majd a többi ország fórumán majd megy a szöveg,hogy a magyarok már tudják."Jön az elefánt tenyésztés"
    xDxDxD
    Egyébként a videóban magunkat látom! Már látjuk magunk előtt az elefántokat és mondjuk mondjuk Jónásnak a magunkét ő meg már majdnem ,hogy csak megkérdezi mit ittunk!
    :wuerg::wuerg::wuerg:xDxD

Baby72, Peszi2, Tavirózsa és 18 más kedveli ezt.
  15. bagoly7076

bagoly7076 Fórum-zöldfülű

sziasztok. nagyon ritkán jutok ide be, segítenétek...mi kell majd a húsvéti eventhez? biztos beszéltétek már, de sajnos nincs időm még visszaolvasni sem :( előre is köszönöm.

aracs49 és Peszi2 kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Csak az első oldalra kell visszamenned. :p

Baby72, Peszi2, Tavirózsa és 14 más kedveli ezt.
  17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Visszaolvastam szorgalmasan, láthatjátok xD Egyet viszont nem találtam, és ehhez kapcsolódna a kérdésem is: azt már lehet tudni, hogy a tojásvadászat megkívánja majd az egész napos területeken való bújócska-fogócskát?
    Nem sok időm van, de remélem, Varun gondol azért azokra is, akiknek van egy időkeretük a keresgélésre, és így is fogjuk tudni teljesíteni az eventet...
    Jónás, Te tudod már?

Baby72, taga1, h.lajosvilmos és 18 más kedveli ezt.
  18. alex0824

Ez viszi a pálmát!
    Én már megértem Jónást amikor bekeményít miattunk!
    A főnökség nem semmi! Itt van róla a videó!
    Bocsi előre is!
    :D:D:oops:;)

Nagy a csend,mindent kitárgyaltunk kell egy kis humor!

Baby72, robben800412, Magdusnéne és 20 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jós Jónás , meg tudja mondani , hogy amikor elkezdjük a húsvéti tojásvadász eventet , akkor a kaput hogy kell kinyitni? :music:

Mert szerintem , valamit csinálni kell, és utána a bekerített tojás körül kell rendet tenni.

Utána , sejtésem szerint , a nagy kerítés kívülre eső részén kell valamit tenni venni intézkedni.

És ha , ez megvan , és megetettük a nyuszit és jólakott , mienk lehet a körbekerített tojás ? :inlove:

Csak azt nem tudom még mindig , hogy erről a kis területről kell a tojáskoat gyújteni , vagy a farm többi részén is lehet ?

Előre is köszönöm válaszát , ha válaszol.:)

Ja , és a forrás a legfontosabb : Kezdek belejönni az idézésbe.

Utoljára szerkesztett: 16.8.16
    h.lajosvilmos, _Cygnus_, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

:D Elárulod, hogy ez mit jelent? :D Milyen az a majdnem oroszlán? :) Egyébként merik...
    **
    Mit gondolsz mikor kezdjük el nyitogatni a mini event tojásait (ha egyáltalán nyitni fogjuk és nem valami mást csinálunk vele:)), amiről pletyi volt már? Annyira szeretek nyitogatni:) alig várom..
    Lehet, hogy ahogy haladunk előre az event teljesítésével, úgy tűnik el valamilyen módon a kerítés? Egy feladat-egy léc? Vagy jutalmul a befejezéskor megjelenik az addig láthatatlan kisajtó?:)
    Figyelj, mert dupla hsz-ed lett, kérlek vond össze:)

h.lajosvilmos, _Cygnus_, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.