Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Valaki hallott a húsvéti tojásvadászat fórumról? Ami 28.-án lesz ?

Ha nem , akkor nagyon benne lettem/vagyok az erdőben.:p:cry:

Ez lesz a mini event ? :D Vagy a zavarosban vagyok nagyon ? :cry::cry::cry::cry:

Farmeramafans link jöhet ? :oops: Sziszi , Cygnus , ilyenkor hol vagytok :cry:

Lehet hogy arra zuhan a léghajó , és akkor már nem lesz kerítés .:cry:

Nekünk kell felépíteni a területet.:inlove:

Utoljára szerkesztett: 20.3.16
    h.lajosvilmos, _Cygnus_, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  2. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!
    (Még egyszer nekifutok, mert az előbb hiába írtam, nem tette be :() Valami gond van megint? :music:
    Szóval, úgy látom itt az első képeden megint mindenhol kötelek vannak szanaszét, o_O + az ásó...:music: nem derült még ki hogy
    miért kellenek? Visszaolvasgattam, de nem láttam hogy sikerült volna megfejteni :wuerg: (lehet nem jól olvastam? :oops:)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Idegesítő a macskád -.- és még fekete is :wuerg:. :):D

Baby72, taga1, h.lajosvilmos és 12 más kedveli ezt.
  3. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Farmeramafans jöhet...farmflüsterer is jöhet ;)de csak ha lefordîtod 8)

4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia!:) Nemrég én is próbálkoztam ilyen kérdéssel, de nem jött válasz, ezért azt gondolom nem lesz az olyan vészes:music:nekem sem lesz sok időm, de majd próbálom a keresgélést eszerint alakítani;)

Baby72, h.lajosvilmos, Tavirózsa és 12 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.3.16
    Tavirózsa, _Cygnus_, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Megyünk a moziba be?

Baby72, újfarm53, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Az előbb olvastam a németeknél róla, de ők is csak annyit îrnak az ásóról, a kötêlről, a hordóról hogy össze kell szedni őket :music: a mi módon-t nem részletezik. Lehet, a továbbhaladáshoz kell, mert szép számmal vannak kisebb és nagyobb kövek is, a magas füvön kîvül :oops: szóval, rejtély...8)

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ha ez nem csak pletyi, teljesül a kívánságom és mégis keresgélhetek:) (?) Bár ez a fórum lehet, hogy csak a saját tagjainak hirdeti meg ezt (?), majd kiderül.
    Apó Nócinak azt mondta, hogy nem kell keresgélnie semmit az eventben... farmer legyen a talpán aki kiigazodik a húsvéti pletyik között:):p:)

9. HéricsBáró

Ha cica elfárad majd megunja.;)
    Ha már mindenki erről beszél , akkor már az csak jelent valamit .:p

Oh egy pillanat . Az elefántok. o_O

Ja ... Akkor mégse.:cry:

De most viccen kívül engem is erősen érdekell , hogy mi célt szolgállnak majd

Domos52, h.lajosvilmos, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  10. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Úgy látszik nem akarják hogy nagyon kiokosodjunk :wuerg:;):)
    Gondolom ismertető szerdán lesz :music:(én meg csak este fogom tudni elolvasni :(:sleepy:) addig lerágom az összes körmömet,
    még a lábamon is
    :DxDxD

Baby72, Peszi2, taga1 és 20 más kedveli ezt.
  11. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A minieventről már kérdeztük Jónást egy jó párszor :music: szerintem nem fogunk róla megtudni semmit ;)hagy maradjon a tojásvadászatban egy kis titokzatosság is.....;)

12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia! :) Köszönöm a válaszod :) Remélem én is, hogy nem kíván az event egész napos ittlétet ahhoz, hogy sikerüljön teljesíteni :) Remélem azt is, kreatívabbak lesznek annál, minthogy az öt percenként felbukkanó tojásra kattintsunk, és ezt dobjuk be valahova valamiképp... :oops: NNo, majd meglátjuk...

13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ezt olvassátok el! Panaszkönyv 3344! Ilyen van a földön???
    :wuerg::wuerg::wuerg:xDxDxDxD
    Álmatlan éjszakáim lesznek!!!
    /A röhögéstől! /
    Úgy érzem mivel érintet vagyok nyugodtan megtehetem!
    xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

A húsvéti eventen gondolkodtam ,nézegettem az eddigieket de sok összefüggést idáig nem találtam a mostanival! Az oké,hogy tojást kellesz keresgélni mint már máskor is! Na de a pálya amin végig kell menni! Még a kötél és az ásó sem teljesen világos csak sejtéseim vannak!
    :oops::oops:

Utoljára szerkesztett: 20.3.16
    Baby72, inanna11, Coff66 és 20 más kedveli ezt.
  14. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

A lengyel fórumot böngészve láttam a hírt, hogy a felhőre kirakott szárnybontogató átváltozott 2x2-ről 1x1-re. Megnéztem a sajátomat, és tényleg. Lemaradtam valamiről?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.3.16
  15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A teljes verzióról sajnos én is lemaradtam! De a maradékot lementettem pont most nyomtatom mert kirakom a gép fölé a falra! Ha netán rossz kedvem lesz elég lesz majd csak rápillantanom!
    A lányom aranykeretet javasolt!/bár még sír a nevetéstől/!
    :D:D:D:D

Baby72, inanna11, marcsi152 és 15 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Igen ez a honlap saját akciója, fórumjátéka. Csak regisztrált játékosoknak szól, jó volt az első megérzésem.
    Ha regelt tag vagy te is beszállhatsz a játékba:), és nyerhetsz is.

17. -gyöngy-581

Pedig az én oldalamat nagyon furdalja a kíváncsiság és gondolom ezzel nem vagyok egyedül:);)
    Oda a honlapra ahonnét a linket hoztad. :music:

18. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Hagyd csak! Ne töröld! ;):):D
    Viszont ez úgy lefárasztott, hogy mennem kell aludni xD Jó éjt nektek! :)

Baby72, wiktorka17, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  19. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Tökéletesen ábrázoltad nagy V-unkat xD De ha azt mondod, nyerésre állunk, én elhiszem neked, és nem kattogok tovább a tojásokon ;)

Tökjó, hogy így fogod fel... A rosszindulat engem elkeserít inkább, de szeretem, ha valaki mutat példát arra, hogyan is kell tökéletesen kezelni az effajta indulatokat... Eszembe fogsz jutni legközelebb, ha ilyennel találkozom... ;)

Baby72, Domos52, Ági4646 és 18 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A hattyús avatarnak története van.:D
    Valamikor gyerekkoromban egy hattyú család úgy döntött, hogy a szülővárosomat átszelő folyón piheni ki az út fáradalmait. Olyan szíves fogadtatásban részesültek, hogy nálunk töltötték a telet... még az iskolából is kivittek bennünket hattyút nézni.:D
    Úgy megszerették a helyet, hogy évről-évre visszatérnek telelni. Megjelenésüket minden évben hírül adják a napilapok, a helyi Tv és mindenki legalább egyszer tiszteletét kell tegye náluk.xD Már annyira el vannak kapatva, ha embert látnak közeledni azonnal kiúsznak a part közelébe. Aztán 2014 tavaszán érdekes dolog történt, egy hattyúpár nem tartott a többivel... egy idő után már 7 kis hattyú úszkált a vízen, egész évben nálunk maradtak. Tavaly tavasszal már 8 kis hattyúnk volt...
    Hattyúólam nekem sincs.:D:D

Oroszlánnak készültem, csak úgy döntöttem, hogy kívül tágasabb és hamarabb megszülettem.xDxD

Nem tudom, de ha J. beharangozta, akkor hamarosan bontogatunk.

Más dolgom volt.:p

Igen, saját tagjainak hirdette meg a játékot, de bárki regisztrálhat - nem német nemzetiségűek is.

Mondta Jónás, hogy nem tartozik minijáték az eventhez.

Baby72, Domos52, Byarenna és 31 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.