Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Pont azért írtam neked ! Csak egy gondolat megosztás volt,hogy én is azt vallom,hogy jó lesz ez! Mint párbeszéd!
    :);)

Csak ne jüanba kelljen fizetni!
    :D

2. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Én recepteket, bagoly fáját szoktam ;)

3. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Hmm... olvasgatom itt a Pannis infókat...

Mennyi Pannát lehet egy területre kitenni???

4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tényleg nem, de felesleges csukott szemmel is járni a világot.
    Tavaly a segélyakció után próbáltam rávilágítani arra, hogy nagyon kevés az a pénz, ami összegyűlt és ebből arra a következtetésre jutottam, hogy sokkal kevesebb a BP jövedelme annál, mint amit gondoltam.
    A mondanivalóm nem jött át senkinek - a beszélgetést elvittétek a "milyen nagyszerűek vagyunk, hogy segítettünk" irányba - pedig csak vészmadárkodni akartam egy kicsit.
    A napvilágot látott adatok engem igazoltak, jól mértem fel akkor a helyzetet.
    Egyszer hoztam adatot arról is, hogy mennyien játszunk valójában - sokkal kevesebben mint azt gondolnánk. A Topon való részvétel is ezt igazolja - annyira kevesen vettünk részt a tavalyi Topon, hogy a számok láttán elkerekedett a szemem - a részvételen az 1 salátát bedobókat is értem.

Álljon akkor itt egy kis statisztika:

- 2012-ben az eladásokból befolyt összeg 126 700 000 €
    - 2013: 93 400 000
    - 2014: 66 800 000
    - 2015: 60 300 000

Mint látjuk, 3 év alatt a felére csökkent.
    Forrás

Tegnap a németek benéztek a kínai játékok fórumára, ott nem divat a nyürrögés.:music:

Ettől függetlenül még nem temetném a játékot. Tegnap ugyan úgy fogalmaztam "ha a BP betör az ázsiai piacra", egy kis utánaolvasás után ma már azt mondom, hogy a Youzu Interactive meg akarja hódítani az európai játékosokat - Amerikában, Ázsiában jelen van, de Európában nincs.
    Szóval szüksége van ránk. A nyáron induló közös játékukat mi is kipróbálhatjuk (itt a magyar közösségre gondoltam, nem magamra:D) és biztos vagyok benne, hogy közülünk sokan ott ragadnak majd.

Ez látod nem így van. Akkor én sokkal kisebb áron kéne tudjak vásárolni, de március elején tovább növelték az addig is magas árakat - a munkásokért most már a magyar árak háromszorosát kell fizessük.

Amennyit akarsz, sokaknál 30-40 Panni van.

Utoljára szerkesztett: 23.3.16
    hóóvirág, steve223, genka53 és 25 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Akármennyit, csak ha telepakolod, hol veteményezel?;):)

hóóvirág, genka53, k-rusi és 18 más kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

hóóvirág, genka53, Detti0812 és 17 más kedveli ezt.
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Egyébként mi lenne ha ezentúl a kevésbé fontos információt tartalmazó hsz-eket mondjuk kékkel írnánk! Vagy fordítva a fontos,közérdekűeket írnánk kékkel/királykékkel/? Mert,hogy akik csak szigorúan az eventekkel kapcsolatos infókra lennének kíváncsiak azoknak ne kelljen minden hsz-t végig olvasniuk! Rossz ötlet? Vélemény? Csak a békesség véget!
    :music::oops:

hóóvirág, -.KALIFA.-, Jupi és 27 más kedveli ezt.
  8. LongNight

LongNight Fórumgróf

Áááá, 1-2 néha idetévedő kekec miatt? :p
    Jónás radírja beállítja általában a helyes egyensúlyt;):D

9. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Lenne valaki olyan kedves és bagolyba le írná a pannis dolgot,meg lehet majd vásárolni?Cseresznyézés mikor lesz?

szellorozsa kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó napot kívánok hölgyeim és uraim , ezen a késői estén . :)

Báró Úraság megkeresett engem , és figyelmeztetett , hogy ezt feltétlen mutassam meg nektek.:p

[​IMG] FORRÁS

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Csak akkor nem volt ritka a 10 napos event, általában 3 órás gazzal, és jellemzően 20-25000 gaz elég volt. Ismeretlen volt az 5,6 és 8 órás gaz. Most 6 napos eventek mennek és 6-8 órás gazból kell 15-20 ezer. Komforton bukta.

Baby72, genka53, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

Attól mert nekünk van magyar nyelvű fórumunk, nem jelenti azt, hogy mindenkinek van. Nem is kell messze menjünk, a szerbeknek, ukránoknak sincs saját nyelvű fórumuk, pedig azokból az országokból is ismerek játékosokat. Olyan nyelven olvassák az ismertetőt, amilyen idegen nyelven beszélnek.
    Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy kéne féltsük a fórumunkat - a magyar a második legnagyobb fórum - nem csak létszámra, hanem pörgősségre is -, a magyar játékosok minden eseményen lelkesen részt vesznek és ezt a tényt még a hottentotta tulajdonos is figyelembe fogja venni.:D:D

Ez nagyon ott van!:D Kell nekem egy ilyen!:D Most miért nem kapunk plusz kitehetőt?

Egy adott pillanatban nálunk is havas eső esett.:cry:

Lelépési ajándék nem ez lesz, hanem az, ha a másik eventen kosarat tologathatunk ismét.:D:D
    Akkor nagyon tudnám szeretni a világutazó hódot.xD

A családot, barátokat jobb, ha nem említjük.:wuerg:xD
    Gratulálok a 100-as szinthez!
    Én tavaly húsvétkor értem el, igaz olyan szerencsétlen voltam, hogy 2 héten belül másodjára szedtem össze olyan vírust, ami mindent vitt és más lépett helyettem szintet... azért mailben elküldte a tűzijátékot, hogy én is lássam.xDxD

Ez 2010-es event, akkor még nem játszottam. Eléggé szájbarágós volt az ismertető. De néztétek a beadandó mennyiségeket?

13. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Érdemes ellenőrizni. Kinek mennyi? :music:

genka53, Gio, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

Eddig nem láttam ezt a kis táblát a szentélyben (felhasznált banánok száma). Nálam 1268-t mutat.

15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Nóci!:) nem tudtam megnézni a képet.... ez a fenti banán mennyiség az eddig felhasználtat jelenti vagy ami ezután fog kelleni:music: jó volt a kosarazás, de ennyi azért nem jött össze:)
    Gyorsan megnéztem én is...1308 db :) már régen jártam én a szentélyben, mikor került oda a tábla:music:

16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia!
    Nekem 1433 van oda irva , ennyit hasznaltam el :)

hóóvirág, Baby72, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

A tagok számából:

- német fórumnak 152.356 tagja van
    - magyar 134.599
    - lengyel 78.512
    - cseh 55.004
    - román 33.509
    - francia 29.669
    - spanyol 24.365
    - angol 21.057
    - orosz 17.377
    - olasz 13.472
    - portugál 12.181

Bözse, -Mayacska85-, hóóvirág és 27 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci, megengedsz nekem egy kérdést, mert nem értem:oops:, hogy miért kell az ültetéskor kint lennie a Panninak? Soha sem ültettem még úgy, hogy a Pannikáim a területen lennének:music:. Csak aratáskor aratok le kézzel annyi kockát ahány van a lányokból, törlöm a földet, rakom ki a Pannit, frissítek, aratok, rakom ki újra a földet és vetek. Átlag 30-35 felröpit kapok területenként:)

xD Ki fogod bírni a következő fél órában azt amit most megfogadtál ?xD

19. _Cygnus_

Most mit hülyéskedsz? Az nagyon fontos hír volt.

A kupákat is kitettük vetéskor is. Vetéskor más sem tarja kint a Pannikat? Jónás, Te hogy aratsz a Pannikkal?

HéricsBáró, Bözse, Detti0812 és 12 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Én se rakom ki a Pannikat vetéskor, mert aratáskor adja a felreppenőt.

Bözse, Detti0812, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.