Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. rozsazsuzsa

  rozsazsuzsa Fórumelemző

  Eszméletlen jó !!!:music:
   
  sziszi1965, bindi5454, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
 2. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Már lecsökkentették .:p
   
  bindi5454, sziszi1965, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
 3. _Cygnus_

  _Cygnus_ Fórum elő legendája

  Peches én leszek, ha ez tényleg így lesz.xD Valahogy nekem nem oszt jó lapot a rendszer.:(


  Ott kitehető lesz az ajándék, csak nem akarták előre elsütni a poént.
   
 4. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Most , hogy mondod, kitehetőt még nem láttam . :p

  Joccakát szép álmokat.
   
  bindi5454, sziszi1965, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
 5. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Én is azt hiszem, hogy itt véletlenszerű lesz a kulcsokat:). Szeretem ha meglepetés amit kapok, izgalmassá teszi a játékot:). Örülnék neki, ha ez ilyen jellegű lenne:). De lehet, hogy valamilyen logikája azért mégis csak lesz a másik három kulcs megszerzésének, csak mi még nem látjuk:)
  Ps. Azt hiszem kicsit fáradt vagyok, mert ez most csak utólag jutott eszembe: mi van, ha a csalik mintájára többféle beadási mód lesz és esetleg szabályozni lehet az esélyét annak, hogy mit kapunk? Lehetségesnek tartjátok, vagy csak az én agyam jár az erdő felé félúton?:music::)
   
  Utoljára szerkesztett: 1.4.16
 6. _Cygnus_

  _Cygnus_ Fórum elő legendája

  Sajnos, amikor megláttam a képet, nekem is a pecás event jutott az eszembe.

  Ui.: Még utoljára kilőttem a bankot a léghajós célkereszttel:D és beadott egy 4 FA-as kérdőívet az ingyen FA szerzésnél (speak up!). Még zúg a fejem úgy megdolgoztatott (rendes válaszokat adtam), de megadta azonnal a FA-t.
   
  Utoljára szerkesztett: 1.4.16
 7. g.bella

  g.bella Fórum ismerője

  Már ezért az egy hsz-ért is érdemes volt azt sok-sok oldalt visszaolvasni. :D Jónás Apó ismét megmondta a tutit!

  Lehet, hogy erdőbe megyünk, de egy pecás eventhez hasonlóért szívesen ott is ragadnék egy darabig. Nekem tetszett az az evet, kár, hogy későn kezdtem hozzá, így pont lecsúsztam a teljes befejezéséről.
   
  _Cygnus_, levianyu1, Baby72 és 12 más kedveli ezt.
 8. alex0824

  alex0824 Fórumőrült

  Sziasztok! Én eddig nem szóltam hozzá az Indiana Cats-os eventhez mert nagyon könnyen az erdőbe találtam volna magam az eddig elpergetett morzsákkal! Lehet,hogy így is bekerülök de remélem csak nagyon a szélére!Az eddigi képekkel amiket láttam azért nem foglalkoztam mert idáig az ilyenek csak más eventeknél jobban bekergettek az erdőbe mint, hogy segítettek volna kitalálni ! A külföldi fórumokról lefordított feltételezések is gyakran olyan dolgokat sugaltak amiknek a végén semmi köze nem volt az eventhez! Pl a húsvéti eventnél a kerítés bent aztán a terület szélén/képeken/,a végén a kerítés meg sem moccant a játékban én meg elvittem magam,hogy majd ahogy felszabadul a terület úgy fog a szélére kerülni! Hivatalos /BP/ kép volt mégis semmi jelentősége nem volt sem funkciója azonkívül,hogy hozzá segített , hogy túlkombináljam az eventet! Vagy mint külföldi pletyka a mostani eventhez: lezuhan a léghajó és majd a királynő cukorkázik és dobálja a léghajót vagy fordítva! Valószínű itt is sok olyan kép jelent meg aminek semmi jelentősége az event teljesítéséhez! Pl vigyorog a macska ,nem vigyorog a macska! Ami engem jelenleg inspirál ez az egy kép!Bár igaz ezen is voltak olyan dolgok amik valószínű nem fogják fedni a valóságot!Pl vizes kitehető,vagy esetleg a nyeremények mennyisége,beadandó dolgok mennyisége! Szerintem ez az a kép amin elindulhatunk és nem kell nagyon túlkomplikálni, általában az egyszerű dolgok azok amik beválnak! Az eventek kb 2-3 sémára épülnek általában csak a smink más, a legújabb a vizes volt,ezzel a sémával fogunk még valószínű találkozni!

  [​IMG]

  1. Biztos,hogy a nyeremények , egyértelmű ! Az ,hogy mik lesznek és mennyi a jövő titka!

  2. Hat szoba ,hat feladatsor ami kisebb feladatokból fog állni!Lehet középen a szoba/helység/ ajtó két szélen pedig a vizes event mintájára a feladatok!A hozott képeken a rubintnak valószinű annyi funkciója lesz,hogy jelzi hol állunk a jelenlegi feladatban ,nem megszerzendő tárgy vagy jutalom!A rubint nyolc részre van osztva lehet egy szobán belül ennyi feladat vár majd ránk!

  3. Kulcs! Föld elem ,felreppenökből lehet kiváltani! Gondolom ezek nyitják az ajtókat,szobákat bár keveslem ha csak hat darab kellene belőle, persze attól függ mennyi felreppenő kell egy ilyen kulcshoz! Lehet minden új feladat feltétele lesz akkor viszont lehet 6x8 kellesz belőle!

  4. Gondolom ez maga a feladat milyen elemből mennyit kell beadni a szobán belül az újabb feladathoz, ajtóhoz!

  5. Ahogy már előttem írtátok itt kapunk "véletlenszerűen" további kulcsokat a szobában teljesítendő feladatok elvégzéséhez! Ha így lesz valószínű lesz morgás /abban az esetben ha nagyon kedvezőtlen lesz a beállítás/a csevegőben,de ne legyen! Aki nem bírná majd cérnával mert esetleg nem azt kapja zsinórban amire szüksége lenne annak meglesz a lehetősége farmaranyért megnyugodni ! Érdemes lehet egy marék hangyát a gép közelébe készíteni ebben az esetben! /Jónás ajánlására!/
  5/b.Egyébként lehet az is,hogy kilehet itt majd választani melyik elemet akarjuk kiváltani a három közül és ahhoz szállítunk be ,akkor viszont lehet eltérő a beadandó mennyiség! /ehhez nem fűzök sok reményt,de lehetséges/

  Kétféle event növényt látok amik a beváltáshoz kellenek így gondolom a malom most nem fog szerepet játszani az event alatt! Mivel a tűz,víz,levegő elemek előállításának ugyanannyi a beszállítandó igénye így nem lesz olyan mint a pecás event! Ott különböző beszállítási mennyiségek voltak a három különböző csalihoz!5/b.pont esetén lehet a pecás minta! Event növényre 8000-8000 db-ot saccolok 4 és 6 órás éréssel,felreppenöből 800-1200 db a becslésem!
  Körülbelül ennyi lenne részemről! Bocsi ha tévedek illetve,hogy próbáltam lényegre törő lenni de már nagyon késő /vagy korán/ van!

  Amit leírtam nem kell tutira venni csak az én elképzelésem!

  :):):)
   
  Utoljára szerkesztett: 2.4.16
  .Sookie69., taga1, Csusi és 30 más kedveli ezt.
 9. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Vérbeli Gangos vagy :)

  A Gangosok 1. pontja éppen rád illik .:inlove:

  Ennél jobban összefoglalni a lényeget. ;)
   
  Csusi, Fatther, g.bella és 14 más kedveli ezt.
 10. JósJónás

  JósJónás Fórum elő legendája

  Szia!

  Alkohol helyett én egy marék hangyát javasolnék. A szükséges időpontban csak szét kell szórni, amire összeszed, lehiggadsz és lehet folytatni a játékot :D
   
  .Sookie69., taga1, Pihepehely és 41 más kedveli ezt.
 11. alex0824

  alex0824 Fórumőrült

  :D Ez jó! Már át is írtam! xD Remélem az event végére senki nem fog egy hangyabolyban ülni!
  :D:D:D
   
  _Cygnus_, h.lajosvilmos, Baby72 és 23 más kedveli ezt.
 12. LongNight

  LongNight Fórumgróf

  Hmmm..:music:
  Az ideges gazda nem szedegeti a hangyákat, hanem lefújja hajlakkal.;):DxD, és ezt ünnepli 1 kis kontyalávalóval.:D8)
   
  55nagyi55, .Sookie69., tewo és 26 más kedveli ezt.
 13. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Felhő megvásárolva , beüzemelve ;)
  Kedves Jónás : Retro felhő vásárt nem látsz véletlen a gömbödben ? 17 felhőm hiányzik ... szeretnék a hiányosságból pótolni néhányat ;)
  132-ből csupán 115 van :oops:
   
 14. Bözse

  Bözse Kivételes tehetség

  Réges régen egy messzi messzi (vagy Messi?! ;):p).... Oké, az 1 másik történet. Na fussunk neki újra. Réges régi farmer bútordarabként már megéltem a játékban olyan falusi legendákat, melyeket csak beleképzeltek a gazdálkodók, de igazán nem hajtották azt a vélt hasznot a praktikák, amit tulajdonítottak nekik. Ezzel a szkepticizmussal kezeltem a PP pakolgatást is. De a puding egyetlen és legfőbb próbája az evés. Azaz ne savazz olyat, amit nem próbáltál, vagyis első kézből nincs infód a lehúzására! Gondoltam ennyit megér, mert Nócira, mint szakértőre nézek fel. (Bocsi a Többiektől, Akik még ebben a témában megnyilvánultak, de más névre már nem emléxem.) Szerény 3/4 tucatnyi Pankával esélytelennek tűnt a dolog, Vki írta is, hogy iparibb mennyiség kell a művelethez. Ja és a tényekhez hozzá tartozik, hogy az eventekkel nincs gondom, általában 2 nap alatt túljutok rajtuk. Néha a 3. napon pár felröpire várok még, mert lusti vagyok a 0 percezést bevetni. Így a tét max az 1, vagy 1,5 nap alatti befejezés, szóval semmi komoly. Bár az én szempontomból lényeges különbség, mert az eventek eléggé visszavetnek TP-ileg a 100. szinthez vezető utamon. 1 szó mint 100, kis cinikus mosollyal a szájam sarkában indultam neki a kísérletemnek. És ímé a konklúzió:

  1.) Bőven megéri a haccacáré, bár arra ügyelni kell, hogy komoly eséllyel hozza felszínre a lappangó Tourette szindrómát Bárkiből.

  2.) Ajánlott egyes egyedül belevágni, mert olyan káromkodásokat is előcsal, amelyekről nem is sejti az ember, hogy vannak és ismeri is ezeket.

  3.) Az egyedüllét azért is erősen javallott, mert a környezetre károsan hathat az a negatív aura, ami közben akaratlanul is betölti a körülöttünk lévő teret.

  4.) A művelet végrehajtását ellensúlyozandó , érdemes vmi nyugtató elfoglaltságot találni azonnal a befejezése után. Akik már ismernek, Azok tudják, hogy nálam a macsek simi a homeopátiás Xanax, de tudom ajánlani a zenehallgatást és a filmnézést is.

  És az eredmények: Reggelre 575 db iránytűm lett, ami nálam ez eddigiek fényében rekordnak számít. Ergo cinikus kis félmosoly le, hüledező 'Ó' hangocska bekapcs. Köszönöm Mindenkinek, Aki részletesen megosztotta ezt a fifikát a nagybecsű gangosokkal! Jöhet a zene:


  És 1 ráadás is:

   
  55nagyi55, Shirkán53, Coff66 és 30 más kedveli ezt.
 15. LongNight

  LongNight Fórumgróf

  Ugye hogy ugye..?;)
  /a tegnapi 1. aratásom 411 lett/:p
  Igazából ennek akkor van jelentősége, ha vki nagyon siet, vagy a tovább játszható, + ajikért--eventeknél;):D
   
 16. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Na most picit irigykedek ... :wuerg: ÓÓÓ nem nem a Pannka seregedet ... hanem a játék iránti elkötelezettséged a lendületet ...:music:
  Annó nekem is megvolt ... talán ha lesznek új célok .. akkor visszatér :)
   
 17. LongNight

  LongNight Fórumgróf

  Az ilyen, 'átlag' eventeknél kísérletezgetek, feszegetem a határokat, hogy amikor lesz valami komoly--horgászós, lövöldözős, banánelkapós, kapakirályos, akkor tudjam, hogy merre hány méter.;)8)
   
  Shirkán53, Fatther, Matold és 16 más kedveli ezt.
 18. JósJónás

  JósJónás Fórum elő legendája

  Szia!

  Délutáni csendes pihenő után pedig neki kell állnod feltölteni a készleteidet:)
  A mihez pedig nem kérdés: a kedvenc ugribugrihoz;)
   
 19. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Jóóó reggelt:)
  Szia Jónás:) Egy picit nem figyel az ember és miket tud meg. xD Rohanok és megnézem a mennyit. ;)
   
 20. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Hm ... Hm ... ugribugri mellett duplán fogunk látni ? :music:
   
  Bözse, h.lajosvilmos, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.