Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Nekem "rózsaszín" álmaim netovábbja ez.... Ahogy Jónás is mondta,"elég régi,hogy ha ez megnyugtat" Hááát,meg hát!!!:p

genka53, wiktorka17, .barbi1. és 8 más kedveli ezt.
  2. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Szerintem ez olyan recept lesz, ami a gazdaraktárban nem megvásárolható. TGC tagok számára elérhető vagy régi eventen megnyerhető, mint pl. a lángos, csokoládészirup :p

Shirkán53, iboly54, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem tudom mennyire friss neon hír, de a kép a Minnesotai Vikingeket jelöli és ezzel egy májusi eventre, a Viking eventre tesz célzást. Illatos varjúháj (rózsagyökér) lesz az event növény. A rózsagyökér nálunk kevéssé ismert növény, a világ számos táján azonban már régóta hasznos gyógynövényként tartják számon. A vikingek már 1755 körül használták fizikai erőnlétük fokozására, de más számára ismeretlen maradt 1931-ig, amikor dr. Utkin orosz botanikus és táplálkozáskutató újra fölfedezte.

Igen, biztos nem megvásárolható recept, de a TGC-és recepteket kizárta Jónás, így inkább a csokoládészirupra gondolok én is.

macska49, iboly54, Markitooo és 19 más kedveli ezt.
  4. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Szegény elefántok! Már annyiszor pletykálták a tenyésztésüket, hogy túlszaporodtak és nem férnek el a Földön!:D:inlove::music:;)xD

5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szerintem is a csikiszirup lesz , mert amikor a csokispalacsinta receptjet megnyertuk, sokan irtak, hogy nincs szirup teceptjuk ;) En is erre szavazok :)

h.lajosvilmos, ördög0, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok!Szép napot. kîvánok Mindenkinek!

Nagyon szépen köszönöm aki itt a gangon, bagolyban, fb- on, skype- on az együttérzését kifejezte :inlove:Sokat jelent számomra, de ....... "C’est la vie"

Azért hogy ne legyek off, .......tudjuk hogy 18 napig a Bahán nyitogathatjuk a naptárat, vajon " csak" bahás ajándékok várhatóak? Ha véletlenül elfelejtjük, megmarad a lehetősége a FA-val való kinyitásnak?

Beszéltünk már arról, hogy az ólgőzös zakatolását hallani, gondolom áprilisba nem fér már bele....következő hónapban ideérhet?

Jó nevű eventnövény kapunk, a boszik bájitalt főznek belőle a mesékben :) de ha már Vikingek....nekem a kürt jut eszembe róluk.

h.lajosvilmos, Marika312, iboly54 és 20 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen-igen, az lesz a felröppenő, ha jól értettem, de nem tudtam lefordítani, hogy milyen kürt.:D Valamilyen lehetetlen szó jött ki, hiába próbálkoztam ilyen-olyan nyelvre fordítani.xDxD
    Már csak az a kérdés, hogy ez külön event lesz vagy ezzel egyszerre ünnepeljük meg Walpurgis éjszakáját is?
    A németeknél utalást találtam Walpurgis ünnepére is és abba beleillene a teliholdas kert megnyitása.

8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ezt találtam...." A Vikingek Több juhfajtát is kitenyésztettek, amelyek szintén jól bírták a zord körülményeket és a nehéz terepet: hebridai fekete és a man-szigeteki loghton fajták maguktól hullatták el a gyapjukat. (Ma már szinte nincs is ilyen!) Húsuk és gyapjuk mellett, a szarvukat is felhasználták, és ivókürtöt készîtettek....

9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem, igen, nem, igen 8)

10. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Köszönöm szépen ! Minden érthető.:)

11. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Hihetetlen, de számomra is :p

12. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia Jónás!

Kicsit más..:music:
    Megszoktuk már, hogy a kitehetők egész hamar cserélhetővé válnak, ezért furcsa, hogy a cukorvulkán és fejlesztései, és a csodatorta nem vált azzá:p
    Valami ok miatt? Tudsz-e olyan infókat, hogy ezek bekerülnek, vagy nyugodtan összeépíthetem? ;)

13. JósJónás

Szia!

Ejjjj, akkor valamit elronthattam :D
    Nos sebaj, majd legközelebb jobban figyelek 8)

14. JósJónás

Szia!

A torták különlegesek és a farmhoz tartoznak, még ha nem is névre szólnak - ezek nem lesznek cserélhetőek valószínűleg a későbbiekben sem.
    A cukorvulkánnal más a helyzet - azt bármikor bedobhatják, semmi nem indokolja a kimaradásukat.

15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:)
    Nekem is minden világos:)
    [​IMG] Nem bánnánk ha mindig elterelné valaki a figyelmedet, akkor nem bolyonganánk egész évben az erdőben. :);)

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akkor , ha jól értem , ez már májusra tartozik ? Felírom a mappámba.:p

Én végig abban a hiszemben voltam , hogy az első event májusban az anyáknaki event lesz. :)

Szerintem erre gondoltatok :# 1498 Csak akkor ez még nem volt fent .

Utoljára szerkesztett: 5.4.16
  17. LongNight

LongNight Fórumgróf

Köszi:)

18. Nagyon korrekt válasz köszönöm.
    Sajnos mi is!

h.lajosvilmos, alex0824, boogee72 és 4 más kedveli ezt.
  19. *mókuci*

*mókuci* Járnitanuló

Köszi az infót :)

20. DessertRose

DessertRose Fórum-zöldfülű

Szerintetek hová kell majd a béka?:eek:
    Napok óta alig van a piacomon, ha netán kerül fel, akkor pillanatok alatt felvásároljáááák :oops::cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.