Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

"Egy olyan barát mint Te, megfizethetetlen. Erős vagy és bölcs, kedves és megfontolt. Engedd meg, hogy arra használjam a születésnapod, hogy megmutassam mennyire hálás vagyok azért, hogy az életem része vagy."

Kedves Ildi! Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked, egészségben, jókedvben és mindenben amit szeretnél!:inlove:
    Sok-sok puszi

kekmaci75, blani06, GA-BI-O-Farm és 12 más kedveli ezt.
  2. z2856

z2856 Fórumprofi

Őszinte leszek, kevesebb, mint egy éve játszom, hogy nemcsak gumicsizmám, de tanyám, állatom, földem van, ahol etetek, itatok és ültetek, aratok. Ebből kb. nyolc hónap masszívan azzal telt, hogy nem a pajtát töltöttem, hanem a Gazdakört, mert van az az eszement vágyam, hogy a Gazdakör királynője leszek. Ez azért is vonz különösen, mert kevés gumicsizmás királynőt ismerek 8)
    Nem tudom, hogy a korábbi uralkodói osztálynak mekkora munkája volt megragadni a jogart, számomra csak picurkával tűnik könnyebb, minthogy a herkulesi jelzőt használjam (egészen picurkával). Nem állítom, hogy az oviban gumicsizma lett volna a jelem, de havi 2-3 új feladatsorral még simán megbirkózom. De ha megdobnak egy laza 8-10 olyan feladattal, mint a Homokművészet, kénytelen leszek megint hónapokkal eltolni a királynővé koronázásom dátumát, pedig titkon reméltem, hogy a havi, talán több napos teliholdassal kipipálom a hasonló típusú küldetéseket, aztán már csak az arany állatok vannak hátra, de azt is csak megoldom legkésőbb nyár végéig.

Szóval, ha valaki Gazdakör feladatbővítést tervezget titkon, annak üzenem, hogy tudok szúrós szemmel nézni... sokáig... 8) uff

g.bella, kekmaci75, GA-BI-O-Farm és 26 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Vágyam nekem is ez, leszámítva azt, hogy már nincs olyan sorom, ahová ültetni valót kéne beraknom. 7 oldalnyi nyitott tenyésztősöm van, több helyen csak egy, esetleg két rózsa vagy arany hiányzik, van olyan ahol a piros állatokat sikerült úgy továbbtenyészteni, hogy megvannak a legmagasabb rendűek, de piros hiány miatt nem tettem még be:D, tehát én nem szeretnék a nyárig várni a végével:), de neked nagyon nagy gratula, hiszen jóval kevesebb ideje játszol, mint én.:)

g.bella, GA-BI-O-Farm, marcsi152 és 17 más kedveli ezt.
  4. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Új gazdaköri felvetésével csak óvatosan! :p Nekem meló és gyerekek mellett még van mit tenni-venni ott.... főleg, hogy lassan rutinosnak mondható játékosként a teliholdasakkal pl. sehol nem állok... tenyésztések 6-7 szint környékén... az újjabbakra csak ha a csp is futja, meg ilyen apróságok, úgyhogy pssz... :D :) xD
    De egy kis öröm is volt a mai napban végre megvan a lekvárfőző 4-es (remélem reggelre a természetgyógyász is) éééés egy szintre a Baha200-tól! :D örülök, nagyon!

g.bella, elsolking, GA-BI-O-Farm és 23 más kedveli ezt.
  5. z2856

z2856 Fórumprofi

Köszi, legyezed a hiúságomat ;)
    Majd figyelem, hogy mikor veszed át a jutalmadat :) mostanában nem sokan jelentkeztek miatta...

g.bella, GA-BI-O-Farm, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  6. mano607

mano607 Utánpótlás-írogató

Drága Gabilány! Drága Nóci!
    Köszönöm a köszöntést,és szívhez szóló meleg szavakat!:)
    Boldog vagyok ,hogy ismerhetlek,és Barátaimnak nevezhetlek Benneteket! :inlove:

kekmaci75, GA-BI-O-Farm, Gio és 12 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Indítványozni fogom a Supportnál, az Esélyegyenlőségeseknél, a Kisalföldben, a Nők Lapjában, na meg a Blikkben, hogy hozzád csatlakozhassak nem csak szomszédságban, hanem barátokkal, brigádkirándulásként, közös mozilátogatásra. xDxDxD A brigádnaplóba meg beragasztjuk a mozijegyet, hogy el is higgyék, hogy tényleg moziban és nem könyvtárban voltunk. (No, most derül ki, hogy aki érti az előbb leírtakat, az még tudta az akkori jelszót is: "...ucsityszja, ucsityszja, ucsityszja..." - sajnos nem tudom, hogy magyar billentyűzettel hogyan kell cirill betűket produkálni, ezért úgy írtam ahogy kimondjuk xDxDxD.)

kekmaci75, GA-BI-O-Farm, Fatther és 19 más kedveli ezt.
  8. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Rövid összefoglaló:

Bahama event:
    Jónástól kaptunk képeket a fészekben az eventtel kapcsolatban!
    [​IMG] [​IMG]
    A képekből kiindulva azt hiszem biztosra vehetjük,hogy az event növényeket a bahama és az esőerdőben fogjuk letermelni! A növényekkel kapcsolatban 3-4 és 6 óra érésidőt és növényenként 3-4000 db-ot "tippelek" ! A felreppenőkkel kapcsolatban elképzelhető de nem biztos,hogy szintén csak a bahamán és az esőerdőből fogunk kapni ,a darabszám majd ennek a függvénye.
    Neon event:

Megkaptuk az új neon ólak és kitehetők animált gif képeit is a fészekbe!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Az eddigi mintát követve valószínű,hogy az ezelőtti neon event kitehetőiből feltankolhatunk majd ismét! Valószínű a neon ló kitehető tp értéke lesz az ami az ínyenc pandalovagon is bőven túl tesz ami azt jelenti ,hogy 2x1-es területre lebontva jóval 1400tp-nél többet ad majd.
    Ól gőzös:

Áprilisban nem várható ,viszont ha jól értettük Jónást májusban begördül a farmunkra a szerelvény! A megszerezhető kínálatról egyenlőre semmi sejtésünk nincs.
    "Viking" event:

Pletykák szerint májusban várható.
    Az event növénye az illatos varjúháj (rózsagyökér) lesz.A felreppenővel kapcsolatban a szarukürtre tippeltünk!
    Bahás ajándék "nyitogatós"naptár:

Úgy néz ki hogy18 napon keresztül nyitogathatjuk majd "májusban" nem csak bahamás ajándékokért! A lemaradást farmarannyal kiválthatjuk majd.
    Új recept:

Május -júniusra várjuk event nyereményként csak tippek és vágyak vannak egyenlőre!
    Lángos vagy csokiszirup a tipp. A másodikat tartjuk esélyesebbnek!

Röviden ennyi a tegnapi nap!
    :)

Utoljára szerkesztett: 6.4.16
    Kincső52, g.bella, -erbanna- és 53 más kedveli ezt.
  9. Trace76

Trace76 Törekvő

Van ami tultesz a pandalovagon! A mostani event egik nyeremenye a jelenteklelen jeloles 2810 tp ad! Igaz hogy csak 10 tp-vel de jobb nala :p

GA-BI-O-Farm, Gio, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  10. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Bármilyen infót ( pletyit ) tudhatunk-e , a hétfőn induló trópusi event nyereményeiről ???
    Szép napot Nektek ;)!!!

Gio, wiktorka17, h.lajosvilmos és 4 más kedveli ezt.
  11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Elnézem mennyi szerszámot ad Rackó és nosztalgiával gondolok arra, mikor még játszani kezdtem , 2 hétig vártam egy :)kalapácsra, hogy megépíthessem a tojástojót, most meg csak úgy ontja.

Peszi2, GA-BI-O-Farm, Fatther és 26 más kedveli ezt.
  12. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:)Szép napsütéses reggelt és napot, valamint Boldog szülinapot kívánok kukac42 gazdának!!:D

kekmaci75, kukac42, Peszi2 és 21 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kukac42 --- Sok-sok boldogságot, jó egészséget és minden jót kívánok Szülinapodon... legyen még sok ilyen szép napod !
    Farmod határa legyen végtelen, Állataid szaporodjanak, színesedjenek, Fáid gyümölcsei érjenek a TOP-ig,
    Popcornból mindig legyen elég !! Puszi
    Alex - nagyon köszi az összefoglalót, előrejelzést - a Bahás eventen háromfajta növény várható ?- dolgozhatunk, bár a kitehetők megérik. Vajon felhős lesz az idő, szükség lesz esernyőre is ?
    Érdekelne, hogy várható-e a kitehetők számára területbővítés ? igencsak kinőtték már a meglévőt.

kukac42, Peszi2, GA-BI-O-Farm és 22 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép Napot!:)
    Képzeljétek! Erre mifelénk olyan nagy szél van, hogy idáig sodorta kapitányunkat a léghajóval:pxD nagyon jó volt az útiránya, mert észrevette, hogy nem tudtam jönni a gangra és összegyűjtötte nekem az itt látott infókat és gondosan becsomagolva elhelyezte a főfarmom sarkábaxD szavam nem lehet, mondtam én.....elvagyunk kényeztetve xDxD vagy csak a kicsi kínai ellenőrzi a munkálatokat mindenkinél:music: na most nem lehet tudni mi a helyzetxDxD
    Viccet félre téve, tényleg nem tudom miért látom a léghajót:p
    Nagyon várom már a bahás eventet, nagyon izgalmasnak ígérkezik és már olyan régóta nem volt semmi említésre méltó ezen a területen. Az új csemetékkel párhuzamosan gondolom jön a gazdaköris feladat, de vajon a bahamán is:music:lehet hogy jelentősen csökken az itt felhalmozott készletünk:music:

kekmaci75, Peszi2, heureca3 és 14 más kedveli ezt.
  15. -PANKU-

-PANKU- Utánpótlás-írogató

Mit tudtok a bahás eventről?

heureca3 és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Marika! Szêp napot Neked, és mindenkinek !

Két eventnövényünk lesz ...homárkarom, ezüstváza.
    felröpi...kőtábla.
    4 féle kulcsra lesz szükség az ajtók nyitásához, amit nem a malomban fogunk előállîtani.
    felhősor lesz....3 kitehetővel.
    Az eventnövényeket és a felröppenőt lehet beváltani kulcsokra.
    Jónás azt mondta nem kell aggódni...." pikk-pakk megoldjuk " :D

kekmaci75, Peszi2, -Joe8- és 31 más kedveli ezt.
  17. dfecka

dfecka Fórumlakó

Szia Alex!Nagyon-nagyon köszi ezeket az összefoglalókat,átláthatóak, amit szeretne az ember tudni minden benne van, és az sem egy hátrány hogy nem kell a zavarosban halászni oldalakon keresztül.Már lassan kezdett elmenni a kedvem a gang olvasásától olyan összevisszaság volt.Bízom benne hogy megtartod eme jó szokásodat.

Kincső52, g.bella, GA-BI-O-Farm és 22 más kedveli ezt.
  18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Sziszi, köszönöm. Kitárgyaltuk mi a pénteken jövő állandó gazdaköri hozzávalóit - vagy csak elkerülte a figyelmem ? Bár nem aggódom, mert ha állandó lesz, ráérünk megoldani. A kisebb csomag már most pénteken érkezhet ?

GA-BI-O-Farm, heureca3, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  19. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Szia Alex!
    Csatlakozom én is a köszönetet nyilvánítók sorához, mert nagy segítség a napi összefoglaló még akkor is, ha rendszeresen olvassa valaki a gangot.
    Kérlek, tartsd meg ezt a szokásodat :) Ha valakinek gondja lesz vele és leállítanak, akkor légy szíves majd bagolyban küldeni ;)

g.bella, Peszi2, GA-BI-O-Farm és 17 más kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Hála az égnek Jónásunk és a többiek oda teszik magukat rendesen mind a kutatásban mind a szerzett morzsák kitárgyalásában! Sajnos én annyira nem vagyok profi a kutatásban mint a többiek ,maximum következtetéseket tudok levonni a többiek munkájából,az összefoglalókkal megpróbálom
    kivenni a részem abból,hogy a gang továbbra is egy kedvelt topik legyen!
    Egyben itt szeretném megköszönni a többiek munkáját is!
    :)

g.bella, Palacsintax, Zsu-muci és 40 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.