Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Annak ellenére, hogy zőőőd, amit írtál, én nagyon szeretem ezeket az ételeket. Úgy, hogy nekem jöhet a műhelyek közé az étterem. Hamar felviszem az 5-ös szintre. :) Na, most kombinálhatnak a kémek, hogy milyen műhely jön, csak a miénkek remélem nem csapódnak be. ;)

g.bella, -maya64-1, _Cygnus_ és 15 más kedveli ezt.
  2. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Köszönjük!

g.bella, _Cygnus_, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  3. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia!
    Nem jó az okoskodásod. Mit készítünk két perc alatt? Hát a lágy tojást!!!! Nos akkor szerinted mi fog következni a kétperces gyűjtőknek? Na ügye, hogy ügye! Bizony hogy egy tojás, sapka nélkül. De azt majd mi rárakjuk. Korábban volt már szó róla, hogy jön a pillangó tojás. Bár a neve nem egyértelműen determinál én mégis arra hajlok, hogy ez a tojás most nem TP-t fog adni, hanem valami terményt. Ha nem vagyunk túl találékonyak azt is mondhatjuk, hogy pillangót fog adni. Az is jó. Én gyűjtő vagyok. Ha a vásárláshoz elég az alsó középosztályhoz tartozni - árat tekintve - akkor venni is fogok.

Utoljára szerkesztett: 7.4.16
    Bözse, marcsi152, HéricsBáró és 16 más kedveli ezt.
  4. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Hétfőn kezdődik az event, akkor holnap jönnie kell az eventismertetőnek :)
    Kedves Jónás! Kapunk egy majd egy órát, hogy meddig kell "agyonizgulni" magunkat? ;)

marcsi152, _Cygnus_, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok, szép napot kîvánok mindenkinek!

Több fórumon is pletykálják, hogy a tukán óllal együtt, jön a sárga és narancs ólfejlesztése is :music: Nem emlékszem, volt-e már ilyenre példa ?! Vajon, hihetünk a pletyiknek, vagy úgy meddő találgatás ahogy van !?:oops:

Szia Alex!
    Nagyon jók az összefoglalóid :D A bahás növényekhez egy picit hozzáfűznék....nem csak 2 növényünk lesz "állandóra", csak egyenlőre erről a kettőről láttunk képet

Növények
    egymagvú tök
    guarana
    mézharmat dinnye
    tündérrózsa /tavirózsa /
    papîruszsás
    kurkuma
    földi cseresznye
    Havannai? kînai ? csîpőspaprika

Fák

paradicsomfa
    makadámdió
    langszat
    Hawaii rózsa
    cukoralma

Állat
    tukán

Utoljára szerkesztett: 7.4.16
    g.bella, Bözse, özséb és 33 más kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!Igen igazad van!Bár a tojásra gondoltam máshonnan közelítettem meg. Hajnalban le is írtam a végeredményt ! Lehet azért nem onnan közelítettem meg mert nem szeretem a lágy tojást? Sőt idegesítő módon nekem néha még 5 perc után is lágy! Kíváncsian várom milyen tulajdonságai lesznek.Régebben nem foglalkoztam velük így nagyon örülnék ha néhány darabja újra megszerezhető lenne!
    :)

g.bella, _Cygnus_, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Nagyon köszönöm, hogy így összefoglalod, mivel képtelen vagyon sokszor 5-10 oldalt végigkattogni. Türelmem sincs már hozzá.

Viszont a tárolókról kérdeznék. Most akkor az lesz, hogy tárolókban lesznek az óljaim és újra váltsak ki akármilyen rekeszt, hogy hozzáférjek? Vagy mi ez az agyrém? Nem fogok a meglévő óljaimhoz férni amikor én akarom, csak ha kiváltok akármit? Eddig nem igazán érdekelt, mert azt gondoltam, hogy a meglévő értékeimet nem vehetik el, találgatás ment többnyire, de most már egyre inkább kételkedő vagyok a játék irányában és egyáltalán nem bízom abban, hogy nekem előnyös legyen bármi, ami esetleg eddig az volt. Köszönöm.

alex0824 kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem fogják elvenni a meglévő dolgaidat, ne félj. :)

HéricsBáró, -szida-, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  9. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia!
    Megkérnélek, hogy rémképekkel, indokolatlan rémisztgetésekkel még magadat se riogasd! Minket meg pláne! Sőt!
    Komolyra fordítva a szót. Amiről Te beszélsz az NEM lehet számunkra rosszabb, mint a mostani helyzetünk, csak előnyösebb! Nevezetesen arra próbál megoldást keresni a Farmerama fejlesztő csapata, hogy a megsokasodott, pajtában porosodó óljainkat és esetleg fáinkat is hasznosítani tudjuk, valamilyen mértékben. Erről szór a hír. Vagyis pozitív tartalmú!!! Remélem Te is örülnél, ha az eddigiek mellett még néhány ólat befoghatnál a termelésbe...Fizetni - és ez csak feltételezés - csak bizonyos darabszám felett kellene. Én olyasmire gondolok, mint ami a nemesített növények tárolójánál már most is játékban van. Van egy része ami ingyenes, a továbbiakért pedig térítés jár. Bár ez feltételezésem, de nagyon közel járhat az igazsághoz. Legyen szép a napod!

Bözse, marcsi152, GA-BI-O-Farm és 21 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:eek:o_O Mi van most ?????? Az utóbbi időben nem fejlődött ki sima csp-ért megvehető xl fa a titkosokból ... Legalább is nálam nem ...:wuerg::p Most elgondolkoztam a vásárláson ... Akarok én venni o_O-.-????? Nem biztos ....
    De ha félre értettem valamit ... kérek egy kis felhomályosítást !:music:

marcsi152, Hermione72, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Én is pont így gondoltam ki a pici kis agyacskámmal:) Lesz ingyen valamennyi tároló és a többiért fizetni kell majd. Vagy nem xD
    Voltam moziban, jól kipihentem magamat, most megyek kapálni. ;)

Bözse, marcsi152, GA-BI-O-Farm és 10 más kedveli ezt.
  12. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

..... és utoljára fejlődhet ki citrancs és hegyi boróka??? :mad::mad::mad::cry::cry::cry: még cserélni sem lehet annyira újak >:(

patakvera, Bözse, marcsi152 és 17 más kedveli ezt.
  13. kukori80

14. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Jóóóó Neked!!!
    Nekem legalább az 1/3-a xl szokott lenni. A legutolsó event nyereményeit figyeltem egy kicsit jobban, ott általában 2-3 xl volt, 3-4 titkos, a többi vegyes xxl a tizenvalahány darabokból, több farm átlagában.
    Emiatt számomra kissé túl van lőve a duplázott ár. No meg azért, mert a titkosakból fejlődik xl is, csak az "alapfákból" nem.
    Persze lehet, hogy "átállítják" az arányt az 5 FA-sokban és a fele xl lesz újra, mint régen...
    Sztem várd meg az első nap visszajelzéseit a többiektől és azt mérlegelve vásárolj vagy nem.

15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Eszemben sincs, hogy riogassak. Nem vagyok a folytonos változtatás híve, ennyi a lényeg. Nekem nagyon jó így, ahogy van. Ha változtatnak is nem bánom, csak hagyjanak választási lehetőséget. Ha "megkívánok" most egy ólat véletlenül, akkor kirakom. Nem örülnék, ha hasonlítana a nemesítéshez, legfeljebb akkor, ha azonnal váltani lehetne és nem 24 óra múlva. Lehet 1 nappal később már meggondolom magam és visszateszem ugyan azt( előfordult már). Meg az vicc lenne, ha rekeszt kéne vennem azért, hogy egy meglévő ólamhoz hozzáférjek.
    Amúgy meg az, hogy ennyi ól van, sokszor hónapokig feleslegesen állnak a raktárban, nem a játékos hibája, hanem a bp az oka, hogy engedte ennyire meglódulni az ólak játékba kerülését. Ráadásul úgy, hogy folyamatában ugyan az az 5-7 állat kell az eventekbe, ami érthető is némileg az alacsony szintű játékosok miatt. Szerintem ennek megoldása nem szabadna, hogy a játékost sújtsa, márpedig, ha ki is kell váltani valamit FA-ért, azzal azt teszik. Ez a magánvéleményem.
    Nagyon sok olyan változtatás volt, van, amióta játszom, ami nem előnyös, ami nélkül is tökéletesen működne a játék, (nem is használom azt a funkciót) és nem terhelné le ennyire az oldalt. Bár az informatikai részéhez nem igazán értek, csak olvasom, hogy ez + az mennyire foglalja a helyet. Köszönöm, szép nap van, mert ragyog ezerrel :) Neked is legyen benne részed.

boogee72, Domos52, Agár1962 és 7 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Amiről írtam két perces, semmi köze nincs a pillangóhoz:)
    Tárolók a fáknak is készülnek, miért maradnának ki?

A tárolókban lévő dolgok ugyan azt fogják adni, amit kitéve adnának. 8)

katinka, Kincső52, g.bella és 35 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

Miért ne jöhetnének?

Ha régen egy új ól bekerült a játékba, elérhető volt hozzá egyből két darab fejlesztés. Igaz, akkor azoknak még más volt a nevük.

18. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Jónás órája.png 2236 Jónás órája.png

19. kukori80

20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Kedves Jónás!
    A gasztronómiai megközelítése a dolognak azért helyes irányt mutat?
    Vagy bevittük magunkat az erdőbe?

Ez egy nagyon jó hír!

Köszönjük,sokkal jobb egy kis térképpel bolyongani az erdőben!
    :)

Bözse, marcsi152, PocsékFarmer és 19 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.