Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én is pont ezen gondolkozok. 110 FA az emelt díjas csomag, amibe 15 csemete van és nincs garantált új csemete. Ezért a FA-ért tudok vásárolni külön-külön 22 db csemetét:music: akkor most mi is van:music:
    Még szeretném kérdezni, még azt is hogy a baham eventhez szükség lesz-e a pajtából is valamire, nem emlékszem, hogy volt róla szó, vagy nagyon csekély a mennyiség azért nem lett kitárgyalva:music:
    Az új felhősorszerű tárolót úgy kell értelmezni, hogy mikor learatom, akkor adja az állatokat? Nem is kell etetni őket:music:Nem nagyon tudom elképzelni, hogy így lesz:)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm Hm ... várok és gondolkozom ;)
    Van mindegyikből .... De talán ez így lesz jó ... Megmarad a piaci értékük ;) Minek fejlődjön ki 10 alkalommal ... elég 3 max 4 esély ... s utána legyen csereképes ;) Jó ez a gazdaságpolitika ...

Bözse, marcsi152, PocsékFarmer és 12 más kedveli ezt.
  3. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!

Ezt nem tudtam, 3 éve játszom.
    Köszönöm szépen a választ, akkor együtt jönnek. :) Holnap délben pedig várjuk az ismertetőt.

emocy91, marcsi152, PocsékFarmer és 17 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Szerintem az etetést nem ússzuk meg ;)-

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A naptárba bekerült a Telihold event: április 27-28.

Kincső52, Bözse, emocy91 és 22 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Akkor most is csak normál időtartamra lesz nyitva a kiskertünk ;)
    De legalább be tudom fejezni a gazdaköriket ;) Már csak a fa termésből hiányzik néhány ...

marcsi152, _Cygnus_, ada77201 és 7 más kedveli ezt.
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Én holnap összehasonlításképpen bevállalok egy 15-ös csomagot és veszek mellé kezdésnek 15 titok csemetét.Kirakom őket egy időben ,egy területre, jól elkülönítve és majd meglátjuk van-e érdemben nagy különbség az eredmények tekintetében.
    :)

g.bella, Bözse, emocy91 és 29 más kedveli ezt.
  8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Látod ! Már milyen régen bekerült a játékba a citrancs mégse volt cserélhető, erre már ki is veszik, régen azért nem így csinálták, sokkal tovább voltak benn az új fák a titkosok között. Lehet Neked már 10szer kifejlődött, nekem speciel egy sincs, gondolom nem vagyok egyedül , rajtam kívül minden bizonnyal akad jó néhány játékos akinek nincs citrancs.

9. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Nekem sem fejlődött ki titokcsemetéből már jó ideje sima xl-es fa (talán csak a bahán). Úgy emlékszem, Jónás azt mondta, hogy ennél az új csomagnál nagyobb esély lesz az újdonságra. Figyelni kell majd a csevegőben a tapasztalatokat.

HéricsBáró, marcsi152, alpha58 és 16 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Van mindegyikből néhány ;) De emlékszem a régi titokfákra .. pl a ginkó és a ringló üldözött ;) Alig vártam hogy kivegyék őket a kínálatból ... Aztán elosztogattam őket ....

g.bella, marcsi152, PocsékFarmer és 16 más kedveli ezt.
  11. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

Sziasztok nekem a múltkor 40 fából 1 som fa se lett ez van.
    Viszont most néztem és nagyon keveslem a fa terméseimet de nem tudom mit tudnék tenni mert bebizonyitani nem tudom sehogy de az biztos hogy a kiwi-ből 1741db van csak ami lehetetlen füge 3400db nem is értem csak igén többet vásároltam és a fügét még tápra se tudnám elhasználni. átlagosan 30.000 db van minden termésből.
    valakinek valami tanács ???

boogee72, genka53, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen, most csak normál lesz.
    Várjuk az eredményt.)
    A citrancs 2015. 10.16.-n került játékba, csodálkoztunk is hogy nem volt cserélhető. Viszont ha most kiveszik akkor cserekor megnő az értéke. Lehet hogy azért csinálják hogy legyen pár dolog aminek tartósan magas lesz az ára? Vagy elfelejtették a dátumot. :)

Bözse, marcsi152, PocsékFarmer és 21 más kedveli ezt.
  13. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv!
    Citrancs az ritka kincs!!
    Egy darab, nem sok annyi sincs bizony itt nagyon sokunknak.
    Akinek a most befejeződött event alkalmával kifejlődött, azt bizony egy picit irigyeltem!
    Én decemberben kezdtem újra a játékot, több év kihagyás után, nagyon sok mindent kell-kellett bepótolnom!
    Fák közül pl. pont ez nincs!!!
    Na de sebaj, majd a jó Isten megsegít, s cserélünk...

g.bella, maligandi, PocsékFarmer és 21 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Emlékszünk olyan esetre, amikor hivatalosan megígérték, hogy valamiből majd többet/jobbat kapunk egy akció során, aztán a gyakorlat nem teljesen igazolta az elméletet.
    Most ennek az ellentéte állhat elő: nem verik nagydobra, hogy mennyivel jobban fogja a drágább csemete adni az új fákat, a tervek szerint azonban ez lenne a cél ;)

Kincső52, Hermione72, marcsi152 és 26 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Végül is csomagra vetítve nem lesz sokkal drágább ;) Puding próbája az evés ... kipróbálom ... De csak azért mert imádom a fákat ;)

16. JósJónás

Szia!

Táp nélkül nem is fog menni :D

17. -Holdfeny-.

Eladtad a piacon ;)...
    Ha nem akkor kérd a support segítségét ... Ha volt akkor ők megtalálják hova tűnt ;)

18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm Jónás, hogy kiemeltél az álomvilágbólxD

19. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia!Úgy fog ki nézni mint a paszuly?Úgy kell elképzelni,csak táp és víz kell az ott levő ólaknak!Trágyát fognak adni az ólak?

20. JósJónás

Szia!

Bárhogy el lehet képzelni, mivel még nincs meg a végleges formája, bármilyen lehet :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.