Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

4. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Köszi, akkor én máris bejelentkeztem...

genka53, Peszi2 és maligandi kedveli ezt.
  5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Csudi jó ez a tikinaptár , főleg, hogy pont nem leszek gépközelben, ilyen mákot ! De amiért nemigen tudok belépni, az minden tikinaptárt überel, mivel a gyerekeimmel lehetek anyáknapján Angliában.:):):):) A naptár ettől függetlenül szuper !Még valami ! Hála Devike ügyességének, a banneremen is imádott Folkestone szerepel , Anglia számomra egyik legcsodásabb városa.;)

Utoljára szerkesztett: 8.4.16
  6. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Értem én!
    Tehát fő a türelem....

h.lajosvilmos, genka53 és alex0824 kedveli ezt.
  7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A mozizáshoz egy kis segîtség.....

HéricsBáró, Kincső52, Meellcc és 15 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jónás apó , van egy elméletem , és szeretném megosztani magával , és a legvégén feltenni egy kérdést. :)
    Nemsokára bevezetik a fapaszulyt . Nem biztos , hogy ez lesz a neve , de ez részlet kérdés most . Nem tudom , hogy milyen szisztéma szerint lehet majd pakolni rá, teszem azt , hogy bónuszonként csak egy fajta fát , vagy lehet keverni a fákat , vagy akár titokfákat is be lehet suvasztani majd közé . De nem erről szeretnék írni .
    Tavaly a topp alja alsó hangon is kb 300 millió csp felett volt , ha jól emlékszem. Ha tévednék , akkor elnézést .
    Szóval nagy divatja van a fáknak , mert kevés helyet foglal , egy nap 2szer lehet aratni , a termése jól ad és nem kell vele csinálni semmit , csak beér magától.
    Szóval , ha bevezetik , akkor elméletileg mindenki azt fogja csinálni , hogy megrohamozza a gazda boltot és fát vesz , és felrakja , és a megtermelt gyümölcsöt eladja a piacon. Ez miatt , az ár szerintem olyan 60-70 %-ot fog zuhanni , és a 3szoros tp értéket kihasználva totál meg fogja érni venni gyümölcsöt a topra.
    A 3 szoros tp azt jeleni , hogy veszel valamit a piacon , ami pajtaérték szempontjábol harmad annyiba kerül. Majd a toppon beadod.
    Idén , szerintem olyan 400 millióra tenném a topp alját , de jövőre már súrolni fogja a fél milliárdot.
    Szóval , én mint amolyan kisparaszt” ---nem röhögni ki--- a józan eszemmel ezt gondoltam ki, és mivel ezt leírtam , sokan el is olvassák , és talán , ez a játék fejlesztőinek is eszébe juthatott már.
    Na akkor a kérdéshez is eljutok lassan már. A kérdésem az lenne Jós Jónás , hogy maga szerint , érdemes feltankolni , és felkészülni idő előtt fából , hogy ne arra a sorsa jussunk , mind a növényeknél , hogy naponta csak 100 db-ot lehet venni ?

h.lajosvilmos, Coff66, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  9. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

SZia!
    A top alja nem 300 volt, hanem 200 körül.:)
    A fák koránt se biztos, hogy bent lesznek a listába. SŐt én úgy gondolom, ha jön egy ilyen fejlesztés, akkor hülyeség is lenne bent hagyni. (Ne kövezzetek meg:) ) Persze a BP azt csinál amit akar:) De volt már rá példa:)
    Én pont ezért megyek csak a növényekre, azt úgy gondolom mindenképp bent hagyják:)
    Megkerestem a magyar listát ITT van:)

Kincső52, h.lajosvilmos, g.bella és 12 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia Jancsika:) Hol tudsz most venni fatermést a piros kosárból? Szerintem ha felhős lesz a fa akkor nem kell venned mert meg tudod magadnak termelni.

Kincső52, h.lajosvilmos, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Már nem azért , de egy vizícsúzdáról mégis hogyan lehet tollat szedni egy állatról ? :oops:xD

h.lajosvilmos és alex0824 kedveli ezt.
  12. kukori80

De miért vennék fát? Ami eddig van az bőven elég, ki se tudom rakni, ha veszek, inkább fatermést veszek.

h.lajosvilmos, g.bella, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Én konkrétan arra gondolok , hogy feltankolok fával , és meglátom mi lesz. Minden fából veszek pár ezer db-ot.
    De majd jónás válaszol nekem , jól gondolom e, hogy a fapaszuly előtt bevásárlok , és jól járok e majd vele.

alex0824 kedveli ezt.
  14. maligandi

maligandi Junior szaki

Rendben kedves vadász, írd fel a nevem valahova és cserenapkor írj egy baglyot :)

h.lajosvilmos, foresttom, g.bella és 3 más kedveli ezt.
  15. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szerintem rosszul gondolod:p
    Aprócska értelme sincs előre vásárolni, mert ha nem használható, akkor feleslegesen dobtál ki több millát, ha pedig használható, akkor rá érsz venni... A kosárban nem mennek fel az árak;):D

16. HéricsBáró

[​IMG]Titokzatos fa elkezdődőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Forrás a főoldal.

sziszi1965 és alex0824 kedveli ezt.
  17. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Semmi alapja nincs ennek, a részletekbe nem mennék bele:)

18. HéricsBáró

Oké . Csak ezen gondolkodtam ma .:)

De ártani nem árt , ha minden fából ezren felül lesz ?:p

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Semmi értelmét nem látom ennek, és ezzel be is fejezhetjük ezt, rendben?
    Köszi:)

20. bencica

bencica Junior szaki

az ezüst váza hová kell?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.