Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

De volt alatta szöveg is , amit Alex lefordított : #1652

h.lajosvilmos, alex0824, Gio és 4 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Pihent, nem pihent, de nem lenne rossz ez a megoldás.:D:D A baj csak az, hogy ebben nekik nem lenne üzlet.
    Vagy még több csomag vásárlására ösztönöznék vele a játékosokat?

3. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szerintem is bili...de azért ilyen formában szivesen fogadnám én is :D

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még több csomag ???? Akkor valami különlegesen jó dolgot kellene kapnunk a beadott fákért ;)

5. _Cygnus_

Azt nem tudom, hogy különlegesen jók-e, de mindenesetre újak.
    Ha Sziszi jó irányban tapogatózik és ezek "csere" csemeték lesznek, akkor csak jó lehet.:D

Én meg azt hittem, hogy nincs is Gyulánk.:D

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

És szeretnék gratulálni az újdonsült királyunknak is:

Ördög0, gratulálok a gazdakör királya címhez!:)

Az az igazság, eddig nem vettem észre, hogy kiscicuka is elérte ezt a rangot.:oops:

Kiscicuka, a gratuláció Neked is jár. Nagyon ügyes vagy, fogadd elismerésem!:)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-gazdakör-királya.11321/#post-482224

Ha van még valaki rajtam kívül, aki nem látta a hírt... úgy látszik, tegnap nem sokat voltam fent a fórumon.:music:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bringing-elmegy-de-nem-örökre.13862/#post-482125

Bringingnek, sok szerencsét és minden jót kívánok! Várjuk vissza az egészséges kisbabával együtt!:)

Utoljára szerkesztett: 12.4.16
    iboly54, macska49, h.lajosvilmos és 21 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

@ördög0
    Szia, engedd meg, hogy én is gratuláljak neked:) Remélem egyszer én is követni tudom a példádat:)

7. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Szerintem sem hüleség, nekem is ez a lehetőség jutott eszembe :)

8. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Óriási gratula a gazdakör királyainak!
    Én még ettől nagyon messze vagyok ("csak" 20 oldalnyi nyitott feladatom van), de majd egyszer, talán...
    Ez a bili kategóriás csemetekereskedő, vagy mi, nekem is tetszene egyébként.

9. HéricsBáró

Mi van , ha egy vándor látogat meg minket . Anyák napján . És mi veszünk virágot édesanyánknak.:p

Anyák napi event ?

Ez pont olyan mint a húsvét event , csak nem a földeken lenne , hanem a polcon.

A viking event után jönne . Szerintem reális a gondolat menetem.

De Sziszi ötletének jobban örülnék.:inlove:

macska49, h.lajosvilmos, Kincső52 és 5 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci:)
    Az Sziszi ötlete tényleg nagyon jó, de ha titokfákat lehet becserélni másik fára én nem hiszem, hogy ettől bárki -aki eddig nem vett, vagy keveset vett- több csomagot venne. Inkább azoknak lenne segítség akik eddig is vetek esetleg több csomagot is pár új fa reményében:). Úgyhogy véleményem szerint, magamból kiindulva nem fog megnőni a csomagvásárlási kedv emiatt:)
    Elhiszem, hogy örülnél, én is jobban örülnék neki. Az eventkellék ötletet már én is írtam, lehetséges, bár nem hiszem, hogy az lenne... hát kiderül ez a rejtély is előbb utóbb remélem:)

11. -Holdfeny-.

Akkor az én 9 oldalnyi befejezésre váró gazdaköri feladat mennyiségem ... pick pack megoldható :pxDxDxDxD

12. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ha tovább gondoljuk, talán csak beadjuk a porosodó fákat, mondjuk olyan fáért/fákért/ amiket Alex îrt néhány hsz-el fentebb. Ha azok a fák is jönnek amiket ott felsorolt ,akkor hogy /talán îgy/ kerülnek majd be a játékba?! :oops:
    Jobb volna egy cserekereskedelem, mintha fizetnünk kéne értük....de ahogy Nóci is mondta, ha cserekereskedelem lesz, abból csak nekünk származik hasznunk....szóval rejtély ez a kereskedő

iboly54, h.lajosvilmos, kiskerész és 9 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Hogy ne csak nekünk legyen jó .... Beadhatunk fákat ... eszetlen mennyiségben / luxus kivitelű csemetéért ... vagy megvehetjük aranyért :)

14. HéricsBáró

h.lajosvilmos, alex0824 és *mókuci* kedveli ezt.
  15. ördög0

ördög0 Rutinos

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat.:)

Most már ti jöttök, remélem nemsokára én is gratulálhatok nektek.:)

16. _Cygnus_

A százszor betett 5 AB-os fának a román neve.:D A spanyol fórumon ugyanezekről a fákról/gyümölcsökről írnak pár szót.

Már elfelejtettem mi lesz a Bingó event eventnövénye, talán a jácint:music:, de vajon a pajtából is kell valami hozzá?

Az angolok szerint a Viking eventhez érdekes dolgok tartoznak: eventnövénye a varjúháj, felröppenője az ivókürt, kitehetői a fejszedobáló, fejszezsonglőr és a kovács lesz.:D

Jónás kedves, melyik event lesz a nehezebb, látogatást kell tegyünk a piacon valamelyik eventnél?

Ha ilyen iramban kapjuk a gazdaköri feladatokat, akkor az én 29 oldalas gazdaköröm nem fog kiürülni.:wuerg:xD
    Minél több megoldatlan feladatom van, annál jobban tudom értékelni azt a bravúrt, amit csináltatok páran.

17. HéricsBáró

Találtam valami. o_O Igaz , hogy 3 hónapja volt.
    Lehetséges az , hogy valaki 7 millió baha tp kapjon?
    Egy terület aratással ?

Itt a link :# 22

Az első oldalon van a kezdetek. :inlove:

18. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Hát nem is tudom a szám végén kicsit zavaró az a 5 század pont nálam csak egész pontokat számol.Nálatok?:music:

19. _Cygnus_

Lehetséges, azt is leírta, mit csinált. Több mint egy hónapig nem aratott le az esőerdőben 130 többnyire XXL-es fát. 505%-os bónusszal aratott.

A harkályfészek +15%-t ad.

iboly54, genka53, Kincső52 és 12 más kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az arany gyökeret azaz illatos rózsavarjúhájat 99%-ban biztosra veszem mivel a legjobban fűzhető növény a vikingekhez ,1755 körül a vikingek gyakran használták fizikai erőnlétük fokozására.1931-ig más nem fedezte fel,azóta Svédországban ,Norvégiában, Franciaországban tanulmányozzák gyógyhatásait.
    :)
    Az angolok 3 titokólat is várnak a közeljövőben a bahamára! Már beszéltünk a lehetséges 4 új állatról ami szóba jöhet.Tigris,flamingó,hangyász,óriás vörös panda ezek közül várják!

genka53, macska49, PocsékFarmer és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.