Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia.

Lényeges-e, hogy az adott időpontban itt legyek, mert utána rohanhatok a piacra..?:p;)
    Vagy másfajta ügyben lesz a hivatalos?:music:

Eltűnt mindenki?:oops:o_O:D

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, nagyon szép napot kívánok mindenkinek:)
    Szia Alex!
    Elolvastam amit írtál, érdekes és elgondolkodtató... Egyike voltam annak a kb 200-250 farmosnak akik ennek a topiknak a létét támogatták a szavazatukkal. Régen volt, azóta írok és sokszor csak olvasom amit mások írnak. A vélemények, felfogások, életkorok stb változhatnak és sokszor ütközhetnek is kicsit a témákban, a játékstílusban stb.. Ahogy az életben sem vagyunk egyformák..
    A net tud sok mindent amit egy átlagos ember még elképzelni is nehezen tud... Ez lehet jó és árthat is, attól függ, hogy ki és mire használja az adatokat.
    Számomra ez a hely (gang) mindig meghatározó volt, amióta létezik.. Örülök neki, hogy van:)
    Én itt vagyok, de a kérdésedre a választ sajnos nem tudom.. valószínűleg jó lehet, ha itt vagyunk a hír megjelenésekor, mert gyorsan kapunk infót valamiről... hogy miről... hát az nagy kérdés:) Több tippem is van, elhangzott itt az óra megjelenése óta több is, nem ismétlem meg, elég visszaolvasni a sz-eket:), csak kíváncsi vagyok rá gondolom ezzel többen vagyunk így:)
    Szia kedves Jónás ez nagyon jó hír, örülök neki, ha nem csak a szerencsén múlik, hogy mit hoz nekem a vonat:)

g.bella, steve223, HéricsBáró és 15 más kedveli ezt.
  3. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Lehet hogy költhetjük a banánjainkat a szentélyben....Jónás azt mondta, az újîtások a bahás event után jönnek ....

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hát nekem alig van AB-m, úgyhogy nem nagyon tudok majd költekezni. :eek::music:

HéricsBáró, alex0824, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ne aggódj....nekem sem úgy sikerült a kosarazás mint sok gazdának, egyszerre biztos hogy nem tudok mindent kiváltani....de nem aggódom, majd mérlegelek :);)

6. dfecka

dfecka Fórumlakó

Szia!Megírnád nekem hogy pontosan hány órakor kell toppon legyünk?

alex0824, wiktorka17, boogee72 és 4 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Nagy kérdés, hogy mennyivel utána? A bahás titkos ólak májusban lesznek a pletyik szerint. Hogy a fák és a növények bevezetése mikorra várható arról nekem nincs infóm, vagy csak elsiklotam, felett:) könnyen megesik az is:)
    Ha csak a kiváltáson múlna bármi is nem aggódnék, de a kíváncsiságom, hogy miből mennyit fognak kérni... hát.. ez nagyon izgat:D Meg persze az is, hogy a feladatsor mennyit fog időzni nálam:)
    szia! Ha jól értelmeztem péntek délben:), ha mégsem értem jól az órát valaki kiigazítja az időpontot:)

steve223, HéricsBáró, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ebből a 2 hsz- ből gondolom...

https://board-hu.farmerama.com/inde...don-szárnyra-kelhet.13788/page-90#post-483488

https://board-hu.farmerama.com/inde...don-szárnyra-kelhet.13788/page-58#post-478588

9. LongNight

LongNight Fórumgróf

Az jöhet.:inlove:
    Cél az új recept, minél hamarabb.;):D

HéricsBáró, alex0824, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Igen valószínűleg igazatok van Rylee86-tal együtt. Olvastam a hsz-eket és a válaszokat is, tegnap és előtte is:) én is ezt tartom a legvalószínűbbnek:) Sokszor volt szó erről és a megnyerhető receptről is. Ha az alkimistába fog jönni, ahogy a pletyik szóltak akkor neki kéne állnom felvinni az 5.-re még a fél szint hiányzik hozzá:). De azt hiszem kivárom amíg megjelenik a hivatalos, mert jó a bónusz amiről beszélgettünk, de.... Na majd döntök róla a megfelelő időben:)

steve223, HéricsBáró, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

SZia szomszédasszonykám :)
    Mivel Jónás azt írta, hogy nem mini akció, így arra következtetek hétfőn kapjuk csak meg. Tehát a hétvége még ott lesz mindenki elött, hogy rá tudjon készülni :)
    Viszont a hétvégi mini akciókról a hír csütörtökön szokott megjelenni, úgy rémlik. Ha ma kapunk valami mini akciós kiírást, akkor tényleg hétfőre várható az a nagy dolog. Ha nem lesz kiírás, akkor lehet már szombaton nekikezdhetünk :)

Domos52, HéricsBáró, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia szomszikám:) Alig várom a holnap déli harangszót, hogy lehulljon a lepel a titokról :D. Szerintem is a hétfő a biztosabb főleg annak a tükrében amit Sziszi is írt, hogy a baha event után jön az újdonság:)

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már nekem is égeti a zsebem a sok összekosarazott aranybanán ;) Remélem holnap olvashatom .. hova szórhatom el ... azt a néhány százat amit adott a majomkirálynő ;)

14. z2856

z2856 Fórumprofi

Szia alex0824,

végigolvastam az ólgőzösről a kiírást és ezt a mondatot találtam:

Piros és rózsaszín ólak, illetve műhelyes fejlesztések leadása nem lehetséges!

Az archívumban nem keresgéltem még, de ez azt jelenti, hogy hiába kopácsolok a műhelyben, azokat az ólakat nem tudom leadni? Vagy rosszul értelmeztem a mondatot?
    Előre is köszi azok segítségét, akik részt vettek az előző ól gőzös eventben. (nekiállok az archívumban kutakodni addig is...).
    Köszi és csoki:

z2856

15. -Holdfeny-.

Hát kalapálni kalapálhatsz ... De ha a gőzösre szánod akkor elég ha sárga vagy narancs fejlesztéseket kalapálsz össze .. olcsóbbak és azokat elviszi a vonat ;)

g.bella, Kukori.és.Kotkoda, Gio és 14 más kedveli ezt.
  16. z2856

z2856 Fórumprofi

Köszi, tündér vagy, hogy ilyen gyorsan válaszoltál :inlove:
    Szóval a műhelyben készült sárga és narancs ólak játszanak, de mi a herbákot ért a műhelyes fejlesztések alatt?

17. -Holdfeny-.

Pl sárga kecsketej üzemet ... és társait ;)

Kukori.és.Kotkoda, Gio, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  18. z2856

z2856 Fórumprofi

Ah so, köszi-köszi-köszi, a napocska süssön fényesebben a vetésedre :D

Fuhur, Lillapilla73, Gio és 10 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Kár, mert a sárga kecsketejüzemből több vagont megrakhatnék., és a narancshód, narancsstrucc., ezek sem lesznek jók?

alex0824, h.lajosvilmos, genka53 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.