Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerintem jók lesznek .. a sárga kecsketej üzem és a narancshód és narancsstrucc is ;)
    Kívánom olyan rakományt kapj helyettük amit szeretnél ;)

2. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Köszi, hattyut eu.borzot vidrát szeretnék
    Már fel is ébredtem, csak ezek nincsenek és mániásan akarom őket.

3. -Holdfeny-.

Az én készletemből csak az eu borz hiányzik ...
    Az ólgőzösnél én inkább a különleges főnyeremény reményében fogok a peronon állni ;)

4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Gazdatársak eggy kis segitség kellene mennyit olvassak vissza ahhoz hogy a tenyésztős eventröl valamit megtudjak mivel most jöttemm ki a kórházbol? Köszi

5. dfecka

dfecka Fórumlakó

Szia!Remélem minden rendben veled!
    Disznó pulyka,ló lesz a tenyésztésben a neon ólakért.Többet mi sem tudunk.

Gio, alex0824, Hermione72 és 10 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A pulyka, ló és a disznó háza táján nézzél körül, neonólas tenyésztés lesz, alapállatokra lesz szükséged. A tenyésztésekből felröppenő lakatot fogunk kapni, amivel, ha igazak a pletyik értékes dekorokat nyerhetünk.
    Ps. túl gyorsan akartam segíteni, kimaradt az, hogy a lakat bármilyen tenyésztésből jöhet, nem kell feltétlenül a felsorolt állatokat terepbe tenni hozzá:)

7. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia! Az is több lenne a semminél nem? Most csak porosodnak a raktárban..... Olyan ez mint öreganyám alsóneműje:wuerg:mit is lehet vele csinyáni??? Jó lesz még az valamire.....xDxDxD

Biztos,hogy nem:) De számolj utána! Lehet,hogy eljött a várva várt csoda!:D

Utoljára szerkesztett: 14.4.16
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az állati gőzös leírását ezen és ezen a linken lehet tanulmányozni. Az első alapban írja le az ól vonat működését, a második pedig a megújult Farm-expressz-Luxusexpressz leírását tartalmazza. 2015.-ben volt utoljára, és az extra nyeremény "titokzatos rakományként" egy illatszergyár volt, ami csillámport adott, s amihez anno egy külön gazdaköri is készült. :)
    Műhelyes fejlesztésekből az ólakat lehetett beadni, a terményeseket (sajtgyár, tűzcsapgyár, angórasimogató stb., tehát amelyek nem állatot adnak, hanem valamilyen terményt, azokat nem. Az ólak lehetnek alap ólak, vagy a színesekből max. a sárgával érdemes itt foglalkozni, mert pl. én narancs ól beadására még csak nem is gondolok, mert az már dupla állatot ad. :D:inlove:
    Amennyiben a beadási értékszámok nem változtak, akkor segédletként használhatók az alábbiak, amelyeket a tavalyi füzetemből visszakerestem:
    5 maki ól + 1 lajhárvacok = 250 pont = 21.000 CSP
    1 lajhárvacok + 5 teve ól = 350 pont = 46.000 CSP
    1 sárga denevér ól +4 tyúkól = 500 pont = 880 CSP + a barkács deni
    2 sárga majom ól + 4 teve ól = 500 pont = 92.000 CSP
    2 sárga deni ól+ 4 kacsa ól = 1000 pont = 3.200 CSP + a barkácsolt deni.

Természetesen mindenki úgy csinálja ahogy neki kedvezőbb, figyelembe véve, hogy mije van, mit tud gyorsan legyártani, vagy mitől szeretne megszabadulni :);):D.

g.bella, boogee72, iboly54 és 19 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Bakker ... Tiszta kávé a monitor .... Fuldoklok a röhögéstől ... :pxDxDxDxD Elképzeltem Nagyanyám búzakék és piros színben pompázó nejlon száras alsóját ... :eek:o_O:wuerg: Vajon mire lenne jó ??????:p

boogee72, iboly54, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi.

Köszi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.4.16
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Köszi, ezt már rég keresem. A régi mentésem az archiv miatt eltünt:S Ezer köszi:D

boogee72, HéricsBáró, Gio és 6 más kedveli ezt.
  12. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Még annyit fűznék -Gyöngy-höz,hogy Jónás szerint a nyeremény leszkanderozza majd a Pandalovagot is. Megéri gyűjteni a lakatokat;)

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, én is úgy emlékeztem, hogy a terményes ólak nem jók, de visszakeresni nem volt időm, beleszólni a javaslatokba hiányos ismertekkel pedig nem szerettem volna:)
    Tripla tetszik gomb neked, köszönöm, hogy kikerested:) (örülök, hogy sikerült a csatolás)

14. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Köszi a linket, valamennyire emlékeztem még
    Ezekből a narancsálatokból bőven található a menümben, ugyanis minden titokakciónál ilyeneket kapok,tehát lesz utánpótlás, persze majd áttanulányozom a kinálatot és majd ráérünk ezen agyalni.

h.lajosvilmos, Gio, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Volt idő mikor lépten nyomon xxl szivarfát kaptunk ... reklamáltak sokan ... lett helyette xxl szilva / körte ...

16. -Holdfeny-.

Szerintem nem lehet feltenni a piros fejlesztéseket a vonatra :(
    -Csere napon szívesen küldenék sima deniólat néhány piros fejlesztésért cserébe ;) így mindketten jól járnánk ;)

17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Gyöngy, köszönöm a triplát, segítségképpen (no meg a saját magam infó-frissítéséhez is :D) kerestem elő, mert folyamatosan annyi újdonság jön, - ami nem is baj -, hogy közbe-közbe muszáj mankókat használni :);) (a szó mögé csatolás megtanítását köszönöm, látod sikerült, és tényleg, ahogy mondtad, ha helyesen értelmezzük a dolgot, akkor tényleg könnyebb megcsinálni, mint leírni :D).

Sajnos nem tudsz megszabadulni a sok piros deni óltól, mert onnantól, azaz pirostól felfelé nem adhatók be színes ólak:wuerg:. A piros denit csere napkor CSP-ért beadhatod 1-1 ajándékutalvánnyal. Vagy csinálsz a Telihold ligetben alájuk sima deni ólakat és ráállsz a termelésükre xD:D:inlove:. Nekem is egyenlőre ott áll egy csomó kihasználatlanul. Terményesekből semmi nem adható be, hacsak nem lesz változás:wuerg:, pedig van jó pár angórasimogatóm stb.
    Újoncoknak szól figyelem felkeltésre: akinek megvan a paszuly, a tölgyön kiváltható 5 fajta termést adó paszulysor: cukor, só, albínó denevér, Szalontai sertés és a bájital. Ha még nincs kiváltva, érdemes mielőbb megtenni. Nekem most 200 Albínódenevérem van, amelyek abból gyűltek össze úgy, hogy nem igazán tenyésztettem őket, és bár ritkán járt az ól-gőzös, de mindig abból csináltam a sárga denevérólakat a beadáshoz. Ennek elkészítéséhez 2 db ásó, 5 db kalapács, 100 db deszka, 300 db szög és 5 db albínó denevér kell, és a beváltási értéke 460 pont. Ez a legolcsóbb 220 CSP/db 4 db tyúkóllal (4*10 pont) kiegészítve 500 pontnyi csereérték, és már indulhat is a szerelvény. :D:inlove:
    Visszafelé meg hozza az Európai borzot. Kukori80 szomszi, van még abból a pink színűből? xD:D:inlove:

18. LongNight

LongNight Fórumgróf

Csak halkan mondom, a bahás terményesek beadhatóak voltak, a szőnyeges legalábbis biztosan..;):p

19. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Szia!
    Köszi az ötletet, megfogadom.

h.lajosvilmos, _Cygnus_, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

[​IMG][​IMG][​IMG] Cím : Zavart érzek az erőben. Mennyi fánk lesz?

Ujj fák :

[​IMG] [​IMG][​IMG] Forrás

[​IMG] [​IMG][​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

h.lajosvilmos, _Cygnus_, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.