Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A Tikibolt mai ajándéka: 5 Főnix titokól

parrahviki12, Meellcc, csopke1 és 17 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

A sor végén pedig 3 nektarinfa rejtőzik:)

parrahviki12, _Cygnus_, Meellcc és 19 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Igen, igen, azt nagy örömömben el is felejtettem :)

parrahviki12, Bözse, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  4. Melan

Melan Fórum admirálisa

:D:D

Először nekem sem esett le, hogy azt is nyithatom:) Ez alapján akkor a következő sor végén vajon citrancs fa lesz?:music:

parrahviki12, Meellcc, csopke1 és 10 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Arra tippeltünk, kíváncsi leszek rá. Ugyan én a Huang pire is saccoltam, de a nektarin után nem hiszem hogy az lesz.

parrahviki12, meszimarsi, Meellcc és 12 más kedveli ezt.
  6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Kivéve ha BP nagyon jó fej akart most lennixDxD

De a nektarin után kicsit nehezen tudnám elképzelni, és még nem is olyan régi titokfa a Huang pi. Aztán nehogy kellemesen meglepődjek:D:D

parrahviki12, Katinéni1, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Szerintem nem fogsz. xDxDxD
    Cakát mindenkinek.

parrahviki12, Meellcc, Melan és 8 más kedveli ezt.
  8. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Ez az a házi feladat aminek a példája eltűnt! Jónásunk eltávolította a linket ,gondolom jó oka volt rá ,így nem feszegetem a dolgot mert még a végén úgy járok mint a link!
    :wuerg::);)

parrahviki12, g.bella, marcsi152 és 21 más kedveli ezt.
  9. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Jancsika!
    Ha úgy éreznéd véletlenül, hogy többet szerepelsz, mint a játékostársaid tűréshatára, akkor ebben nem tévedsz. Nekem már tolakodóan sok vagy! És még mindig vannak, akik válaszolnak - illedelmesen fogalmazva - bugyuta felvetéseidre. Én jobban szeretem Jónásunk képeit és az esetleges magyarázatait, mint a te össze-vissza, többszörösen előrángatott, sokszor minden magyarázatot nélkülöző képsorozataidat, aminek csak a szereplési vágyad az indoka. A képeid sokkal inkább zavaróak, sem mint segítőek lennének. Hagyd lécci Jónást érvényesülni!! Az, hogy hétfő óta nem hozott képet az azt jelzi, hogy minden olyan képet láttunk, amit a BP vezetése tolerál, és távolról sem azt, hogy neked Jónásunk helyére kéne állnod! A tanítónénim most azt mondaná: Pihenj, ülj le! Lehet nekem is :)

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, nagyoon szép hétvégét kívánok minden gangosnak:)
    Szia, örülök, hogy örülsz a nektarinnak:) kevés volt belőle a léghajón is, biztos vagyok benne, hogy sok farmernek nincs/illetve nem volt még meg:)
    A következő sorvégi fáról Apó azt mondta a kérdésemre, hogy még nem volt cserélhető:) Feltételezésem szerin vagy a citrancs, vagy a mangosztán lesz. Valószínűbbnek tartom a citrancsot, de majd kiderül:)

11. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Jujj de jól kezdődik a napom!xD Végre 4-es mentor lettem.Hát nem mondom,hogy egyszerű volt,de ,most szerencsére van 3 rendes csibém,akik hajtanak.Na,azt nem mondom,hogy rendszeresen küldik a pontokat,mert azt csak akkor,ha valami igazán nekik tetsző tiki ajándékról tudósítok :p,mintha én állítottam volna össze,mit kaphatunk.:cry:Na,a 4. már más tészta.Az a hely olyan mint a repülőtér.xDFolyton jönnek,vagy inkább mennek a delikvensek.Csak tudnám minek kezd valaki bele a játékba,ha 3.szinten abba hagyja.Igaz ott még annyira nem izgalmas ez a játék,de esélyük sincs megtudni,milyen igazából.
    Kellemes hétvégét,jó tenyésztést.;)

parrahviki12, g.bella, Chate-farm és 31 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csak részben van igazad. Nézd meg hány hozzászólás született tegnap, ha Jancsika nem hozott semmit, pedig volt Jónásnak is egy pár hozzászólása.:music:
    Igaz, Te is Jancsikának címezted a mondandód, ahelyett hogy a Jónás hozzászólására reagáltál volna.:eek:
    Vagy csak bennem merültek fel kérdések, mindenkinek tök egyértelmű, mit miért mondott Jónás? Rajtam kívül tényleg mindenki másnak megvannak az állatok, termények, tenyészállatok?
    Nem szoktam ugyan baglyot kérni, de akkor dobjon már meg engem is valaki eggyel.

Amúgy fent voltam én is éjfél körül, de feleslegesnek tartottam, hogy belépjek a fórumra... a Jancsika "bugyuta felvetését" kijavítottam volna, de nem tartottam fontosnak, hogy egy tizedik hozzászólás is szülessen arról, hogy 3 nektarinfa volt a külön ajándék.
    A baglyot komolyan gondoltam, bárki írhat, aki pontosan tudja, hogy milyen termények, tenyészállatok kellenek...

Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mozisom megtréfált .... bead egy babakocsis játékot:music: ... Rákattintanék :p... S jön a sajnos című film ... :eek::mad:

parrahviki12, Katinéni1, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  14. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Nekem megy a babakocsis játék, már harmadszor nyitottam meg 5 percen belül... sőt egy kérdőívet is sikerült elkapnom a bankban 12 farmaranyért! :D :p

parrahviki12, Meellcc, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Egyetértek.Én is kérek egy baglyot,mert2.hete net és gép miatt sötétségben vagyok.

parrahviki12, _Cygnus_, Meellcc és 6 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor kérem szépen ha valaki küldene egy baglyot a portámra8) ... olyan szájbarágós levéllel:music: .... - mert nem értek semmit:wuerg: .... Nagyon megköszönném neki ;)
    Én már nem értek semmit a bingós eventel kapcsolatban sem:eek: ... a következő hónap meg teljes homálynak tűnik ...:oops:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rendkívüli-mega-tp-nap.13890/#post-489014
    Friss ropogós ;)
    -Vajon mire tartalékoljunk aranyat ????

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.4.16
    parrahviki12, steve223, Meellcc és 24 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!

Ha a mennyiség nem is okoz problémát....de a " milyenség" okozhat? Kellenek alsóbbszintű állatok..de ugyanannak kell a terményese is....vagy más- más?:oops: Csak azért hogy megnyugodjunk a mennyiség miatt....nálam 400 sláger pihen a pajtában, szerinted ez a mennyiség bármelyik terményből elég kell legyen ?:oops: Bahás terményekből nem állok még îgy sem :cry:

Csak remélni tudom, hogy a mostani három neonos állat nem mássza a létrát....:music:

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci, először is engedd meg, hogy gratuláljak, mert bagolyban még nem volt időm rá:)
    Kérdések bennem is voltak, de tegnap olyan butának éreztem magam a hsz-ek elolvasása után, hogy inkább maradt bennem...:oops: Igaz, hogy az első 3 szintből, terményekből Jónás válszai és az eddigi suttogások alapján talán nem fogok zavarba jönni a beadandók miatt, de a kisebb farmok valószínűleg igen:(
    Próbáltam kérdezni, de aztán inkább aludni mentem, mert úgy éreztem, hogy rajtam kívül itt mindenki mindent tud és csak én vagyok fáradt:)

19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Igen, azoknak8)
    Annak a mennyiségnek még a tizede is bőven sok, szigetet pedig nem nagyon babrálják, pihenőre van téve :music:

20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Én valami ilyesmit raktam össze Jónás válaszaiból, ha valami nem jó, akkor elnézést érte.

Nem valószinű, hogy konkrétabb infó lesz, mert sok minden kell majd az eventbe, cserébe viszont mennyiségek alacsonyak lesznek.
    Jónás szerint "ennyi mindenkinél van a pajtában", pláne úgy hogy kevés játékost szeretnének kizárni az eventből, vagyis alacsony szinten is elérhető állatok, szinesek, és termények kellenek majd.

Ha húzunk egy határt mondjuk 40.szint környékén, akkor leszűkül a szóba jöhető állatok és termények köre. Terményekből ugye a lovaglóóra már 43.szinten van, állatokból a méh pedig már 48.-n. Szines állatokért pedig nem kell magasra menni, szerintem az 1.szintű tenyészállat is elég lesz.

Ezek alapján én arra tippelek, hogy terményekből elég lehet 40-50 db, szines állatokból 10-20, alapállatokból 100 körül, úgyhogy én egy bizonyos szint alattiakból próbálok ezekből készülni, persze aki piacolni is szeretne, az már más kérdés;)

Jónás válaszaiból kiindulva ennél pontosabb lista nem várható, hacsak valaki nem talál valahol külföldön valamit.

parrahviki12, marcsi152, _Cygnus_ és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.