Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Mikor bejött az egérke tenyésztése, csináltunk egy versenyt,3 teljes kör csak alap egérke,akinek a legtöbb magas lesz az nyer
    Kiegészítésre szorul: nem 3 kör volt hanem 5 kör, azaz 5x132 alap egérke

Utoljára szerkesztett: 29.4.16
    alex0824, _Cygnus_, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  2. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Szia!
    Erre emlékszem, és ki nyert, mennyi magas lett benne?

mimi, alex0824, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

En ebben biztos nem versenyzek , mert nalam lustak az egerek is :D

mimi, alex0824, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  4. breki072

Szia!
    A nyertes nem más mint Lacko lett :Da másodikra pedig a válasz :music::eek:o_O:oops:xDxDxDxD
    Noci 3 versenyző volt! Steve :D

mimi, alex0824, _Cygnus_ és 14 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Háááát ... azért ez eléggé korlátozná a versenyzők számát ;)
    Néhány száz tápot szívesen beáldoznék ... de 500 felett kevesen pancsolnának el egy event miatt ;)

alex0824, _Cygnus_, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Így van, az első szintű tenyészállatok emlegetése ide tartozott:)

mimi, alex0824, _Cygnus_ és 13 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha hozod a meseszöveget lefordítva és a képeket a kosárról, beszélgethetünk róla 8)

taga1, mimi, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  8. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Azt tedd hozzá - a versenyhez - csak alapokból 3 szerveren - 0 azaz 0 db arany állat lett :)
    Más meg vágta felfelé a képeit (igaz Baby) a Tudós egeréről :D

taga1, alex0824, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A végén még összegyúrják a neonos és az ovis eventeket xDebből is abból is egy kicsi, és meglesz a csavar xD
    Gretag a lengyel fórumon arra hivatkozik hogy látta az eventkosarat, képen szerepel juh, disznó, tyúk ....

forrás:
    https://translate.googleusercontent...kJrhi8OspqKTqFSjFD3cBsmA_cCCEp4Q#post-1067253

alex0824, _Cygnus_, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  10. breki072

Így van! Nagyon sokaknak sikerült a kockás ugrásból, és láthatunk a végén igen sok szép végeredményt a három legnagyobból :D

alex0824, _Cygnus_, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
  11. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Persze! Azonnal indulnak! A kocsmába....!!

fiam62, alex0824, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ha megnéztem mégegyszer a meseszöveget, eszembe jutott, hogy elbohóckodtunk a feladat címével, mert nem tudtuk jól lefordítani a The Mind’s Eye-t.
    7 részes feladat lesz, a szövegben az szerepel, hogy gyűjtsük össze a plüss Fuzzle-kat a tenyésztésekből, hogy a képzelet világában barangolva velük, jutalmakhoz jussunk.

A vidám gyerek a parkban játszik a plüss játékával, a tea party után leül a pikniktakaróra és kérdőn néz a Fuzzlera, hogy megtudja milyen kalandban fog részt venni.

Képzeletében megjelenik egy sűrű dzsungel és az áthatolhatatlan aljnövényzetben az elveszett civilizáció után kutat.

Hirtelen elsötétül az ég és a trópusi vihar elől egy sötét barlangba menekül.

Eltéved a barlangban, de végre fényt lát és egy új világba lép, ahol az ég lila, a fák pedig spirál alakúak.

Szia! köszönti egy hang és Fuzzle egy rózsaszín idegent lát. "Ki vagy te?" kérdezi. "Én a Nublon vagyok" - mondja az idegen és szeretjük az idetévedt látogatókat. Körbevezeti Fuzzlet a birodalmukon.

Ez csodálatos volt, mondja Fuzzle, de segítsetek nekem, hogy visszajussak a Farmeramaba.

Fuzzle megtalálja a farmra vezető utat, a gyerek pedig hallja az apja hangját: "Vacsoraidő"!
    Megragadja a plüss játékot és rohan haza.
    "Apa képzeld, Fuzzlenak csodálatos kalandja volt. Hadd meséljem el!"

Na jó, ha jobban megnézem a képet, lehet csak 2 tenyészállat van a kosár mellett: barna nyúl és barna birka.

Javítgatok még rajta, a lengyeleknél a tenyésztés plakátja is megjelent, azon a képen a magyar parlagi kecske is látszik.:D

Most nézem a linket, beszélnek az ólgőzösről is és csak remélik, hogy az jobb lesz, mint a mostani fa vásár.
    Ha őszinte akarok lenni, a semmiért nem fogok én sem vonatozni.

Azt tudom, de a Steve szupertápjai nem az én fejem fölött röpködnek.

Magdusnéne, kekmaci75, mimi és 17 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Talán "A szem a lélek tükre".... :)
    A meseszövegben konkrétan csak a plüssálat szerepel. Gondolom, akkor a tenyésztésben is a főszerepet kapja valamilyen formában :oops: Ha az eventkosárnak hinni lehet, akkor tyúk, juh, kecske, és nyúl ... de szemüveggel sem nagyon látom a többit, talán még barna birkát.

Fätum, alex0824, Meellcc és 11 más kedveli ezt.
  14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok! Ma sikerélményem volt. Egy perccel azelőtt, hogy lejárt volna a +1 terménybónuszom, sikerült az összes területet learatnom.:pxD

hadebuda, mimi, Fätum és 14 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

Nem nem illik, hanem kizárás jár érte. A hozzászólásod alatt van egy Szerkesztés gomb, ha tied az utolsó hozzászólás, akkor egyszerűen hozzáírsz a szerkesztés gomb benyomásával. Ha véletlenül elküldted a második hozzászólást is, akkor a szerkesztés gombbal belépsz a másodikba, Ctrl+C -vel kimásolod, a Mégsem gombbal visszalépsz, majd törlöd a hozzászólást.
    Utána belépsz az első hozzászólásba, Ctrl+V -vel bemásolod a végére a második hozzászólásod, majd a Változások mentésével visszateszed a fórumra.
    Ez nem ennyire bonyolult.xDxD

A lengyel fórumra Norbijas betette a Viking event menetét is - tudom, már említettük - ha lesz egy kis időd, nem hozod át?
    El kell menjek bevásárolni, mert nálunk keddig meghal az élet.:D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.4.16
    alex0824, Meellcc, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  16. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Aki tud, SEGÍTSEN!
    Hogyan vesztek fát?
    Bejelölöm és nem zöldül ki a megrendelése.

alex0824 kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

Csak visszajöttem. Nem zöldül ki, viszont ha kijelölöd az 5, 2, 1 fát és benyomod a kék Megrendelés gombot, azonnal jön a felugró ablak a kapott fáról.

Nálam kék marad utána is, kipróbáltam kétszer is... na nem a ritka fát kaptam.:D

18. sasvár

sasvár Junior szaki

Mert összesen 8db fát kell kijelölnöd. 1, 2, és 5 fát. utána bezöldül. És egyből a tied a 8 fa közül az egyik.

wiktorka17, alex0824, Meellcc és 6 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok ;) Nekem 2 perccel a lejárat után ért meg minden :pxDxDxD
    olvastad azt a részt hogy ... Gyakori ... ritka ... Különleges .... ??????? szerinted ez mire utal ??????;)

20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Azt îrja, hogy először ki kell választani a fejsze részeit. Ezt már korábban beszéltük...A fejszét 3 részből kell elkészîteni: fej-szögletes, kerek, tüskés, félholddal dîszîtett ....markolat- burkolt , tüskés, îvelt,- Rúnák: (Fehu Mannaz Odal Ansuz Tyr Hagal Elhaz Uruz Ken Gebo) A rúnák mágikus rúnák ....ha ez megvan, akkor a "Play" gombra kell kattintani és akkor lehet dobni a fejszét.Zöld lámpa szimbolizálja a pontok számát. 5 fordulóban kell összegyűjteni a legtöbb pontot. Minél közelebb van a " céltábla" közepe, annál több csillagot szerezhetünk.
    forrás:
    https://translate.googleusercontent...kJrhj_QR4BWQ7C3Kt17uNKcWjMdidAaA#post-1067119

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.