Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

SZasztok skacok. FORRÁS

Viking event képek.

[​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

missuzy_53, bindi5454, Hermione72 és 15 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Lassan megoldódik a kerekes virágok beszerzése, azonban nem azt az utat választották, amit legtöbben szerettünk volna: csere lehetősége. Biza' kemény valutával kell majd perkálni érte :oops:

3. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Nos,....ez a természet rendje....ez tény,így volt mindig,így is lesz;):p

bindi5454, Hermione72, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  4. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm! Azért vannak az új dolgok, hogy kipróbáljuk őket és, ha tetszik vagy hasznos, használjuk is. .)

bindi5454, genka53, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  5. tereza6517

tereza6517 Haladó

Kedves Jónás, lehet tudni, hogy körülbelül mikorra várható ez a lehetőség?

bindi5454, genka53, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  6. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Mégis mennyi sokat kérnek érte? A két kezem elég, vagy még kell a lábam is?

Meellcc, bindi5454, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

Hamarosan;)

LBetti, Meellcc, missuzy_53 és 12 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

Szia!

Egy pörgetés ára 8 FA alap esetben, ennyiért megvásárolni a főnyereményt elég hiú ábránd szerintem :oops:

Meellcc, missuzy_53, bindi5454 és 14 más kedveli ezt.
  9. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

A pörgetésnek az árával talán nem is lenne baj,csak az ügyességnek nincs már szerepe benne,ezt találom a legdrágábbnak benne....:wuerg::(

genka53, Peszi2, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Ha voltmár akkor bocs FORRÁS

De a foci event ami júniusban lesz , lesz felhősor.

4 kitehető : labda zsonglőr / labda gyakorlat / foci játék / kapus
    Felreppenő : gumilabda

Utoljára szerkesztett: 30.4.16
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Lali !
    A virágos felhősor nagyon jó, aki teheti és szeretné használni, (tud rá áldozni) érdemes megvásárolni a hiányzót.
    (Nagyon sajnálom, hogy nem tették be a cserélhetők közé, sokunknak lenne ajándékozható.)

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

... és bent ülnek sorban a pajtában. :(

Mikulás48, Meellcc, inanna11 és 13 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Gondolom azért mert a rúnák a penge és a nyél összes variációját felhasználjuk.
    5 x 8 x 11 = 440 lehetséges kombináció
    Vagyis , megint a szélrózsa irányába széledünk el , és mindenki a maga taktikáját választja.

FORRÁS

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

marcsi152, Meellcc, Marika312 és 12 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Szeretnék mindenkit figyelmeztetni: tegnap lett egy 133-as szomszédom és ma már elkezdett velem haverkodni. :cry: Azonnal beindult a radarom. Elisa 0124, azonnal transzportálom az űrbe ahogy lehet. Mindenféle kérdőívet akar kitöltetni veletek úgyhogy vigyázzatok.

Utoljára szerkesztett: 30.4.16
  15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Hetekkel ezelőtt készítettem egy videót nektek anyák napjára! Fogadjátok sok szeretettel!
    Minden anyuka név szerint sajnos nem fért rá de mindenkinek szól,a rajta szereplő anyukák névsorát is segítséggel szereztem meg és teljes titokban készült ! A kritikusom Baby72 volt .

A film zenéje az "Életrevalók" cimű film betétdalai !
    A filmben látható adoptációs részlet is ,ezt azért vágtam bele mert nem csak édes szülők vannak ezért mindenkinek kijár a köszönet!
    Boldog anyák napját minden anyukának!!!!

16. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok, szép estét Mindenkinek (vagy inkább jó éjszakát :))!

Nagy-nagy dícséret Jancsikának azért, ahogy az utóbbi időben megnyilvánul és amiket/ahogy hoz :)

A heti történéseimet gyorsan megosztom Veletek!
    Kaptunk új kamiont. 500 LE-s automata Volvó:sleepy: Nincs többet 16 sebességes málnakeverő :sleepy: Sírok miatta, mert nagyon megszerettem. Az átköltözés sem volt egyszerű...

Más:
    Tegnap Rackó adott 20% TP bónuszt, majd aktiváltam a Tikiből a 100%-os TP bónuszt, ezek után a keréken második pörgetésre kaptam 200%-ot,. Ezt megfejelte Sid 100%-al, amire ma (30 perccel ezelött) még rátoldottam 100%-al. ;)xD
    Ezért már érdemes volt felfüggeszteni az eventgazok termesztését rövid időre :p

Amúgy sem tudom, hogy végezni tudok-e? :sleepy: Talán az első event, aminek nem látom a végét :sleepy:

Más:
    Valamikor nagyon régen egy vállalkozó szellemű ember úgy döntött, hogy világra hoz egy ismeretlen lényt és minden áron felneveli és lehetőségeihez mérten embert farag belőle. Talán nem sikerült tökéletesre, de biztos, hogy a tudásához és a lehetőségeihez képest mindent megtett.
    Ezért ezen a napon is tele van a szívem hálával minden percért, amit együtt tölthettem az Édesanyámmal.

Ezzel köszöntök ma minden Édesanyát:

Utoljára szerkesztett: 1.5.16
  17. Bözse

Bözse Rutinos

Köszönöm, nagyon sok munkát fektettél bele, hogy ilyen megható módon köszöntsd a farmos anyukákat. Én megkönnyeztem. És nem csak azért, mert sajnos nekem már nincs kit megköszöntenem. Vagyis van, de már csak gondolatban tehetem meg. Most irigykedem Coffra. Emő, nagyon vigyázz az Anyukádra! Az 5let adót is köszönet illeti, ezért a meglepiért!
    Kedves Anya társak!
    Hihetetlen dolgot vittünk mi véghez, amikor életet adtunk a gyermekeinknek. Amikor megtanítottuk Őket járni, beszélni, érezni és érteni. A Világot, az Embereket, egymást. Rengeteg boldog percet kívánok Nektek a jövőben és nagyon kevés szomorúságot! Csak épp annyit, hogy a boldogságot még jobban tudjátok értékelni.
    Puszka és ölelés Mindenkinek! (Fiúknak, Lányoknak, Anyukáknak és Azoknak is, Akik nem Azok és az Apukáknak)

PS: Jancsika, ezt Neked küldöm, mert mostanában öröm olvasni Téged. Csak így tovább, ez maradjon továbbra is a Te utad!

Utoljára szerkesztett: 1.5.16
  18. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia Alex!
    Köszönöm Neked és Babynak is a fantasztikus videót :inlove:

iboly54, genka53, Meellcc és 21 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Ez nem az én érdemem. Amit Ti írtok , azt csak én kigyűjtöttem /kigyűjtöm. A java részt Ti végzitek el. Az érdem a tietek.
    Boldog Anyáknapját mindenkinek.

progabi, iboly54, PalMa és 31 más kedveli ezt.
  20. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nagy-nagy köszönet ezért a rendkívül megható, csodálatos köszöntés ért. Megkönnyeztem, mint szerintem többen. Ez a köszöntő mindennél többet ér, nem pótolható virággal, csokival, tortával. A szeretet és az ölelés nagy kincs, de sajnos ha már nincs velünk Anyukánk, egy Édesanya a szívünkben továbbra velünk van, bennünk él. És köszöntsük az Édesapákat is.

genka53, Meellcc, Peszi2 és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.