Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tappancs

tappancs Fórum mestere

Köszönöm minden anyuka, nagymama nevében! Az utolsó kép nagyon ....., az én anyukám 89 éves! És ismeri a Farmerama játékot! :)

PocsékFarmer, iboly54, genka53 és 25 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm szépen ;)

genka53, Meellcc, Peszi2 és 14 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Nagy szeretettel köszöntöm az Édesanyákat és a Nagymamákat! :inlove:

alex0804, könnyekig meghatott az Anyák napi videó,nagyon szépen köszönöm,köszönjük Neked és Baby72-nek is! :inlove:

iboly54, genka53, Meellcc és 22 más kedveli ezt.
  4. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

alex nagyon köszönöm!

genka53, Gio, Meellcc és 16 más kedveli ezt.
  5. kidmama

kidmama Járnitanuló

Sziasztok!
    Boldog anyáknapját kívánok minden Édesanyának és Nagymamának!

alex és Baby köszönjük a kedves videót,nagyon kedves tőletek!

genka53, Gio, Meellcc és 16 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

Alex Te Drága, milyen figyelmes vagy, bizony ez nagyon jól esik nekünk
    édesanyáknak, nagymamáknak.
    Nagyon szépen köszönöm neked, hogy engem sem felejtettél ki a sorból,
    teljesen elérzékenyültem, komolyan.
    Mégegyszer köszönöm, és Babykám Neked is!:)
    Boldog Anyák Napját!!

iboly54, genka53, Gio és 18 más kedveli ezt.
  7. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

"
    alex0824 írta:
    Sziasztok!
    Hetekkel ezelőtt készítettem egy videót nektek anyák napjára! Fogadjátok sok szeretettel!
    Minden anyuka név szerint sajnos nem fért rá de mindenkinek szól,a rajta szereplő anyukák névsorát is segítséggel szereztem meg és teljes titokban készült ! A kritikusom Baby72 volt ."

Mindkettőtöknek hálás köszönet a megható ,meglepetésért. A könnyes mosoly a Tiétek ma reggel.
    Baby Neked is boldog anyák napját és ilyen csodás meglepetést kívánok, mint amit Alex készített.

iboly54, genka53, Gio és 17 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Boldog Anyák Napját Kívánok minden Édesanyának,Nagymamának.Sajnos ez az érzés az életben nem adatott meg,de végig bőgtem így is Alex és Baby videóját.Nagyon szép lett.:)

iboly54, genka53, Gio és 23 más kedveli ezt.
  9. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Örömmel fedeztem fel a Viking event képekben az ősi Székely írás betűit :)

genka53, _Cygnus_, neon82 és 12 más kedveli ezt.
  10. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Boldog Anyák Napját minden Anyukának Nagymamának Dédinek és Ükmamának! :inlove:
    Kívánok hosszú boldog éveket szerető csalánja körében!

genka53, marcsi152, Gio és 23 más kedveli ezt.
  11. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Szia Alex! Könnyekig meghatódtam a videódon! Hálás köszönet érte minden Édesanya és Nagymama nevében! Egy háromgyermekes 18-14-10-7-6 éves unokának a szeretetében tobzódó nagymama, akinek már nincs kinek köszönetet mondani, csak egy szál gyertya mellett gondolatban közölheti köszönő szavait a szeretett lélekkel!

genka53, Gio, Zsu-muci és 22 más kedveli ezt.
  12. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia!! Duplán anyaként és duplán nagyiként könnyes szemmel néztem végig a videót. Mint "gyermek" is elérzékenyültem jócskán : 90 éves altzheimeres-parkinsonos Mamámnak viselem gondját. Az érem mindkét oldalán fellelhetőek a könnyek, mosolyok, de ezekért élni érdemes!!! Köszönöm!!! Boldog anyák napját minden nap !!!!

Lillapilla73, genka53, marcsi152 és 22 más kedveli ezt.
  13. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Boldog Anyák Napját kívánok Mindenkinek ! :inlove:

Anyák Napjára egy gyönyörűszép versrészletet hoztam :

Mécs László : A királyfi három bánata

"Hogyha minden csillag csupa gyémánt volna,
    minden tavaszi rügy legtisztább gyöngy volna :
    kamatnak is kevés, nagyon kevés volna.

Hogyha minden folyó lelkemen átfolyna
    s ezer hála-malom csak zsoltárt mormolna,
    az én köszönetem így is kevés volna.

Hogyha a föld minden színmézét átadom,
    az ő édességét meg nem hálálhatom,
    ez az én bánatom, harmadik bánatom."

14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! A videó utolsó képkockáit egy család videójából emeltem ki, az idős hölgy
    altzheimeres,parkinson kóros, a lányával beszélget!A beszélgetésük 20. perce körül ismeri fel a lányát ,ezt a részt emeltem ki a videójukból! Az első " lányához " szóló mondata :Szeretlek Kelly!

PocsékFarmer, iboly54, genka53 és 30 más kedveli ezt.
  15. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Furcsa, hogy a férfiak és így az apukák milyen mostohán kezeltek a magyar kultúrkörben. Sok helyütt ünneplik az apák napját is, és itt a Farmerámánkban is szülők napja event van! Válásomkor volt olyan vénasszony, aki a következő "rém okosat" mondta. Bika alá nem kötünk bornyút! Vagyis a fiamat nem ítélhetik nekem, kizárólag a feleségemnek. Persze én neveltem fel végül. mint sok más mindenben talán ebben a szemléletben is beköszönthet a változás.
    A tévedések elkerülése végett nagyon szerettem édesanyámat, és hozzád hasonlóan örülnék, ha még megölelhetném, de sajnos csak a sírját látogathatom...

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szasztok skacok FORRÁS

Viking event kitehetők.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

_Cygnus_, marcsi152, neon82 és 10 más kedveli ezt.
  17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Nagyon szépen köszönjük! :inlove::inlove: Megható a gondoskodásod!

_Cygnus_, Gio, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia
    Köszönöm én is a figyelmességed :inlove:és Babynak is a közreműködést :)Az első képkockával sikerült mind három gyermekem születését felidézned :inlove: Előcsalogattad az emlékeket...újra és újra úgy érzem, anyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon.;)

Tore Renberg szavai mindent elmondanak....
    Anya az az ember, aki felöltözteti a napot. Felkel és élni kezd benne, és számunkra, akik ismerjük őt, egyszerűen elképzelhetetlen lenne az élet nélküle. És mit szólnánk, ha eltűnne? Akkor mi lenne? Hová tűnt a levegő, amit beszívunk? Hová mosta el a víz az utat, amin járunk? Hová rejtőzött a föld a lábaink alól?

Minden tiszteletem a tiéd, hogy helytálltál anyaként és apaként :)Egy férfi véleményem szerint sokra képes, de egy anyát sohasem tud helyettesíteni! :)
    Felénk úgy tartja a mondás,....Anyáknapja egyszer van egy évben, a maradék 364 nap pedig apáknapja ;)

Utoljára szerkesztett: 1.5.16
    kiskerész, progabi, iboly54 és 27 más kedveli ezt.
  19. Bözse

Bözse Rutinos

Reggel óta csak a könnyeimet törölgetem, amikor benézek a gangra és olvasgatom a posztokat. Ezt természetesen a legpozitívabb értelemben értem. Megint jó itt lenni a virtuális család körében. Az anyai szeretet az egyik legszentebb dolog a világon, de ez nem csak és kizárólag az emberek privilégiuma.

PS: A papírzsepim marhára fogyóban van, de gondoltam nehogy má' Nálatok meg hegyekben álljon kihasználatlanul.

PocsékFarmer, lovag01, cb83 és 29 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Anyák napi gondolatok !
    - Mitől leszünk Anyák ? Attól hogy a biológiai kötelességünknek eleget teszünk ? Nem ....
    Attól hogy óvva , féltve , támogatva igénye szerint neveljük a jövő kicsiny palántáit ;)
    ANYA aki felnevel aki megölel ... aki feltétel nélkül szeret ... akkor is ha nincs genetikai kötődése ...

Nagyon szép gondolatokat olvashatunk -East17- tollából https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/anyák-napja.13917/#post-492895

PocsékFarmer, genka53, _Cygnus_ és 23 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.