Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Báró, ha szépen megkérlek kifejtenéd egy kicsit bővebben, hogy mi a tipped?

alex0824, bindi5454, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha nublon akkor biztos lesz átalakító.:)

Szóba került a plüssmaci . Vagy valami hasonló. Gondolom az megy be a gépbe , vagy azt fogja adni.

Plüssmacit tenyésztünk? :p

Peszi2, alex0824, bindi5454 és 11 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Eddig én úgy tudtam, hogy a különleges tenyésztés elnevezés valami nem a megszokott gazdaköri feladattal járó esetleg egyéb pajtából hozzátett beszállítású event aminek különleges pl: neonól, vagy felhő, vagy egyéb nyereménye van. Ettől még ugyanúgy kell hozzá állat amit tenyésztünk, szupertáp és szükség szerint bájital+ esetleg a tenyésztést segítő felhő és rózsaszínzselé:oops:
    Az érdekes lenne főleg miután nincs játékban a plüssmacixD:cry:xD. Azt hiszem ez a kedves játékfigura a felröppenő lesz amit a tenyésztésből kapni fogunk:)
    Szerintem biztos, hogy elég mélyre mentél az erdőben:music: Aztán az is előfordulhat nagyon könnyen, hogy én vagyok az erdőben és nem Te:music::)

alex0824, bindi5454, mimi és 13 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Telihold május 27-28 FORRÁS

6 új küldetést
    Két új növények: korall gomba és vér páfrány
    2 új elem: ugró pók és elvarázsolt tükör

Simán el tudom képzelni a plüssmaci tenyésztést.

iboly54, Peszi2, alex0824 és 14 más kedveli ezt.
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Gyöngy, szép estét Mindenkinek !
    Naptár szerint Titokzatos tenyészet akció lesz/áll.gköri küldivel. A Tenyészet és a Tenyésztés nem lehet hogy két külön dolgot jelent? biztos tenyészteni fogunk, és nem Tenyészetet vásárolni ?

Mikulás48, iboly54, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Gyongy! Nem baj ha az erdoben van ,vagyunk , most ugyis van sator felroppeno igy azt is allithatunk :D

7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Igen, van.
    Missuzy - sőt a Termoszban vihetünk meleg teát is.

8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Igen.

Ezek a tenyésztős event kitehetői, az a plüss bárány, amit magával cipel, lesz a "felröppenő".

____

Alex megint nagyot alkottál.:)

Minden édesanyának jó egészséget kívánok, hogy még nagyon sokáig tudjanak gyerekeik mellett lenni!

Dsida Jenő: Hálaadás

Köszönöm Istenem az édesanyámat!
    Amíg ő véd engem, nem ér semmi bánat!
    Körülvesz virrasztó áldó szeretettel.
    Értem éjjel-nappal dolgozni nem restel.
    Áldott teste, lelke csak érettem fárad.
    Köszönöm, Istenem az édesanyámat.

Köszönöm a lelkét, melyből reggel, este
    imádság száll Hozzád, gyermekéért esdve.
    Köszönöm a szívét, mely csak értem dobban
    – itt e földön senki sem szerethet jobban! –
    Köszönöm a szemét, melyből jóság árad,
    Istenem, köszönöm az édesanyámat.

Te tudod, Istenem – milyen sok az árva,
    Aki oltalmadat, vigaszodat várja.
    Leborulva kérlek: gondod legyen rájuk,
    Hiszen szegényeknek nincsen édesanyjuk!
    Vigasztald meg őket áldó kegyelmeddel,
    Nagy-nagy bánatukat takard el, temesd el!

Áldd meg édesanyám járását-kelését,
    Áldd meg könnyhullatását, áldd meg szenvedését!
    Áldd meg imádságát, melyben el nem fárad,
    Áldd meg két kezeddel az Édesanyámat!

Halld meg jó Istenem, legbuzgóbb imámat:
    Köszönöm, köszönöm az édesanyámat!!

PocsékFarmer, Meellcc, iboly54 és 26 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia Marika:)
    Amiről Te a naptárban olvastál az a bahás titokólakció, ahhoz fogunk állandó gazdakörit kapni, azt hívják tenyészetnek, mert állatokat kapunk belőle. Ezt vásárolni fogjuk aztán fogjuk a fejünket mert kiderül, hogy nem mindig, sőt inkább gyakran nem az lett belőle, mint amit szerettünk volna:) "május 06 - május 09. - Bahamarama Titokzatos tenyészet akció/ Állandó gazdaköri küldetés"
    Amiről Báró, Sziszi és én beszélgettünk az pedig utána lesz:"május 19 - május 25. - Különleges tenyésztési event"
    :):) Teljesen igazad van és visszük Báró plüssállatkáit is magunkkal azok is melegítenek:)

wiktorka17, -orgona-, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Majd a pluss allatkaival ijesztgetjuk a tenyesz allatokat :) :)

Gio, Meellcc, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Drága ALEX0824 :inlove:
    Most értem ide a visszaolvasásban, és ezért csak most tudom megköszönni, az anyák napi videódat. :inlove: Babynek is köszönet, a segítségéért. Egy kis ideig még tartottam magam, de utána bizony végigkönnyeztem. Nagyon jól összeválogattad a jeleneteket. Nehéz szavakat találni,mindenesetre látni rajta, hogy szeretettel készítetted, örömöt akartál vele nekünk adni, amit nagy - nagy köszönettel fogadok. Isten tartsa meg benned ezt a hatalmas empátiát és szeretetedet a társaid iránt! :inlove:

PocsékFarmer, Gio, Meellcc és 21 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Csak abba gondolj bele, az a játékos mit gondolna a 8 Farmaranyas árról, aki annak idején mondjuk száz pörgetést vásárolt annak érdekében, hogy egyet megszerezzen...

Gio, Meellcc, iboly54 és 16 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

Nem látok ilyet közeledni :(

Akkor nagyjából korrektek lesznek az árak ;) bár nem lesznek teljesen azonos árban a virágok 8)

Kukori.és.Kotkoda, Gio, Meellcc és 11 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Megnyugodhatsz, nem fog... reméljük soha:)

Gio, Meellcc, wiktorka17 és 14 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Ez így ebben a formában azért nem teljesen igaz:oops:

Gio, Meellcc, iboly54 és 13 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Hamarosan búcsút inthetünk a tojáskeltető sapinak... az, hogy ennek mindenki fog-e örülni, már nem biztos>:(

Kukori.és.Kotkoda, Gio, Meellcc és 14 más kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Nem vitatkozom,de nézzük a másik oldalt is.Abba is bele kellene gondolni,valaki nem teheti meg,hogy száz vagy több pörgetést vegyen,hanem kevesebbet,de abból sem jön össze és most azoknak kellene drágábban megvenni.Vagy igaz a másik verzió nem vesz,mert nincs rá keret.Nem lesz meg mert már nincs a játékban sem.De mindegy ez van.
    Ez ugye nem azt jelenti,hogy nem lesz több tojás?:oops:

Mikulás48, Meellcc, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Biztos emlékszel rá, mennyi panasz volt mostanában arra, hogy ugyan azokért az event jutalmakért egyik másik gazdának sokkal többet kellett dolgozni, mint másoknak.
    Ugyan ez áll a virágokra is: aki több tucat (száz) pörgetést vásárolt annak érdekében, hogy megszerezzen egy virágot, mit szólna ahhoz, ha most mások tized (század) áron juthatnának ugyan ahhoz hozzá...
    Meg kell találni az egyensúlyt, még ha nem is könnyű: egy pörgetés ára és 100 pörgetés ára sem lenne reális ár, a kettő közt kell keresni:)

Nem a tojásnak fogunk integetni;)

Kukori.és.Kotkoda, Gio, Meellcc és 16 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Annyit forogtunk már a Viking event körül, de úgy érzem, lassan kezd körvonalazódni. Olyasmit ír a lengyeleknél, hogy 5 próbálkozásból kell a legjobb fejszét összeállítsuk. Az event növényből és felröppenőből a malomban levest készítünk, ha elegendő levesünk lesz, akkor a megfelelő fülre kattintva kiválaszthatjuk a fejsze részeit fej, nyél, rúna szerint. Minden dobásnál mutatja az elért pontokat, de csak az 5. dobásra kapunk érmét. Minél több levest készítünk, annál több dobásunk lesz.
    Vajon mindenki ugyanarra az összetevőre fogja a legtöbb érmét kapni vagy ez a része fog a pecáshoz hasonlítani és lesznek szerencsések és kevésbé szerencsések?

Rosszul fordít a google. Azt mondta: Valóban lesz tenyésztés májusban, de a gömböm nem mutatja, melyik állat lesz.

Épp a virágokkal kezdik az egyenlősdit?:eek:

20. JósJónás

Szia!

Lesz négy kísérleted arra, hogy megtaláld az adott körben legjobb 3 motívumot, majd ezekből összeállítod az adott leosztásban legjobbnak tartott fegyvert a kapott pontok alapján. Az első négy kísérlet csak arra szolgál, hogy lehetőséged legyen tapogatózni, adott körben éppen melyik összetevőkből lehetne a legjobb fegyvert összerakni. Az ötödik összeállítás alapján fogsz dobni. A dobás pontossága pedig az összerakott fegyver minőségétől (alkotóelemek erősségének pontjaitól) függ, tehát nem a véletlentől, nem a kattintástól, nem a célzástól.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.