Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, ezt értettem. De adott körben mindenkinél az lesz a jó összetevő vagy változó lesz? Mert ha mindenkinél egyforma, akkor közösen megtaláljuk a jó megoldást, ha nem, akkor a rúnáknál melléfoghatunk.

Kukori.és.Kotkoda, Gio, Meellcc és 16 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusz kedves Jónás :)
    Tetszik jelölést adtam az írásodra, bár most csak azt szerettem volna jelezni ezzel, hogy olvastam, de abszolút nem tetszik, hogy búcsút inthetünk a kis piroskának :(, hiszen az ember ha vesz valamit, azt azonnal szeretné birtokba is venni. Nekem most is van tartalék sapim a kamrámban, mert már korábban jelezted egy új tojás közeledtét, és a híradás után nem sokkal volt egy gazdaraktár akció, akkor bespájzoltam. Abban az esetben tudnám elfogadni az eltörlését, ha eleve mindjárt indítható lenne a megvásárolt termék, ;) de gyanítom, hogy nem erről van szó.
    Na, gyorsan learattam még, ma megcsúsztam kissé... mindenkinek jó éjt kívánok! :D:inlove:

Kukori.és.Kotkoda, Gio, Meellcc és 14 más kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

A reggeli filmet lement.

wiktorka17, -orgona-, nyific és 7 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia .

És ebből a 4 úgymond felesleges próbálkozásból , a 4 balta elveszik? Vagy azt visszakapjuk?
    Oké. Töröltem azt az írást.

Jó reggelt kívánok magának.
    A gazdaraktárban nem lesz mostantól?
    Vagy a pajtából is megszűnik?
    Érdemes most kb 100 db-ot bevásárolni?

Meellcc, wiktorka17, Coff66 és 8 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kedves Jónás !
    Vajon volt annyira sikeres a csemetevásár , hogy legyen folytatása ?

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

A fákhoz is kitalálták, hogy lehet azonnal megkapni. Lehet, hogy már van ötlet a sapi helyett. Nekem is van a spájzban egy, pont úgy, ahogy neked. ;)

7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A kérdés nagyon jó! Akkor most már nem lesznek tojások a jövőben,vagy csak a sapi szűnik meg? Ha bevásárolok sapiból azt feltudom-e később használni ha mégis lesz majd újabb tojás?Vagy teljesen megszűnik szőröstől-bőröstől?
    :eek:o_O
    Nekem a tegnapi nap anyák napjából, apák napjába ment át ! Ülök a szigetcsárdában túl vagyok a haltepertőmön és a vajas harcsafilémen ,kezdeném komolyabban venni a gasztronómia örömeit ezzel:
    [​IMG] Amikor az ablakon kitekintve megláttam begördülni a parkolóba eme járgányt::inlove:
    [​IMG] [​IMG]
    velük!:D:inlove:
    Kés ,villa eldob ,isteni szikra! Egy kis információgyűjtés a zenekartól hova ,miért,gyors tankolás,követő üzemmód és nem kérdéses este hol voltam!Koncerten,jeee!A legjobb a spontán program!!! A hallásom reggelre helyreállt,már a kezeim vérkeringése is a régi,csak a hangom maradt barcikán de majd csak haza jön az is!
    :D:D:D

8. -Holdfeny-.

Jónás szavaiból kiindulva nem erről lesz szó :(

alex0824, wiktorka17, mimi és 4 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia! Akkor hazafelé tarthattak már, mert szombaton este nálunk voltak , Nyíregyháza ! Készültünk elmenni, a nagyobbik unokám, vőm és én, de sajnos későn kezdődött és csak a helyszínen lehetett jegyet venni és előzenekar is volt. Kicsi a terület ahol volt a koncert, Mórickert.
    Ezek szerint bánhatjuk , hogy nem mentünk el :sleepy:

Más - https://board-hu.farmerama.com/inde...áskeltető-sapka-2016-május.13918/#post-493353

10. -Holdfeny-.

Vajon mikor kerülnek be a játékba az új állatok tápjai ? Legalább a malomba ... Persze a piacon is szívesen látnám őket ;)

11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nem érdemes bevásárolni belőle, mert az árát adják vissza. Tehát ha veszel, visszakapod a farmaranyat, sapi eltünik. :) Helyette az a terv,hogy farmaranyért tudjuk gyorsítani a kikelést.

12. -Holdfeny-.

Csak ne legyen drágább a keltetés :music:... Bár ez lehet a burkolt ás emelés egyik módja :(

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, köszönöm, megnyugodtam:)
    Közben elolvastam a hivatalos közleményt róla, és látom a sorsukat és az új "sürgetést" is:) még nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem:)

Utoljára szerkesztett: 2.5.16
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Gyöngy! :) Ezt olvastad? :)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...áskeltető-sapka-2016-május.13918/#post-493353

15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Olvasgatlak Titeket, és én is attól tartok, hogy
    FA-ért lehet majd gyorsítani a kikelést , mert valahogy biztos lehet.

16. -Holdfeny-.

6 új küldetés ????, vagy 6 szintes küldetés ? Az utóbbi jobban tetszene ...
    Imádom a plüss macikat ... Szívesen tenyésztgetném őket:pxDxDxD

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

alex0824, Meellcc, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Igy akkor Alex neked is volt Boldog Apaknapja ! es hozza finom etel ! ;)

alex0824, Meellcc, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  19. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nekem is van 1 sapim, nem szeretném ha csak nyár lenne és nem lenne rá szükség, hiszen nyertünk 1 + tojást valamikor. Azt szeretném kérdezni, mi lesz a matricákkal, várható szerintetek valami - lehet, hogy elkerülte a figyelmemet - már nincs hova ragasztani. Érdemes kiváltani még? Vagy menjek el a füzet-boltba?

Fatther, PocsékFarmer, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  20. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok!

Kedves Jónás, olvasgatva a parti pörgetéses panaszokat, nem hinném hogy az új módszert azért találták volna ki hogy mi, akiknek nem teljes a felhősora, vagy azok, akiknek esetleg több száz virág lapul a menüjükben, elégedettek legyünk....;)...
    Sokkal inkább anyagi vetülete van a dolognak, hiszen a zsákbamacska többe kerül, mint cserenapon a két farmarany...:pxD.
    A Tojáskeltető sapka lecserélésével nincs semmi gondom :), remélhetően nem az a cél hogy drágábban lehessen kiváltani a 168 órás érési időt ;).

További szépeket..... :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.