Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

alex0824, Meellcc, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  2. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Kedves Jónás! volt róla szó hogy a virágos felhőre a kitehetőket meg lehet vásárolni majd, Nekem a zöldséges felhőről hiányzik 1 kitehetőm,várható-e hogy az is megvásárolható lesz? Remélem igenlő választ kapok?Köszi és szia!

alex0824, Meellcc, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szia Ninettkém!
    Úgy megörültem neked, mert 1 piacon vagyunk, éppen trágyát értékesítünk.:)
    Kevés emberkével vagyok 1 piacon, pláne olyannal akit ismerek innen a fórumról...
    További jó pletykálkodást nektek. ;)

alex0824, Meellcc, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem vagyok Jónás ... De ... mivel a madárijesztők közül még csak egy olyan van ami nem szerepel a kerek keréken .. így gondolom az egy év múlva lesz esedékes ....

5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Kedves Jónás csak még egy kérdés és befejezem a virágos hisztimet.Egy konkrét virág ki fog jönni a visszakapott sapka árából?Lesz választási lehetőség értem itt azt,hogy ami hiányzik azt tudom megvenni az adott farmaranyért vagy kb olyan lesz mint a mostani csemete vétel?:music:

alex0824, Gio, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sajna nekem pont az hiányzik!

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Igen, én is láttalak már. Én is örülök. Ha valamire szükséged van, írj privit. :)

alex0824, Meellcc, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen gyorsan ez nem derül ki, türelem:music:

10. JósJónás

Szia!

Több alkalommal volt már a játékban ilyen akció, így van rá esélyed:)

Kukori.és.Kotkoda, alex0824, Gio és 9 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Akinek több tucat van a menüben, azokat nem érinti - tehát nem az ő bosszantásukra lesz ilyen akció.
    Aki eddig nem vásárolt pörgetést, és akcióban sem érdekli őket - őket sem fogja zavarni.
    Ellenben aki eddig költött pörgetésekre, de mégsem sikerült neki a teljes kollekció beszerzése, és e miatt szürke a felhősora, az lehet, hogy örülni fog a lehetőségnek.;)

Kukori.és.Kotkoda, alex0824, Gio és 16 más kedveli ezt.
  12. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia Jónás!

Májusban lesz cseresznyézés?;)
    /esetleg az új bahás fák bekerülnek?/:oops:

Shirkán53, alex0824, Gio és 8 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Nem lesz nekünk túl sok a jóból májusba ?:eek:o_O Bár egy kis cseresznyét azért ropogtatnék ;):p

PocsékFarmer, alex0824, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Konkrétan azt vásárolhatja meg mindenki, amire szüksége van, de nem lesz elég rá egy sapi ára, attól tartok:oops:

Kukori.és.Kotkoda, alex0824, Gio és 10 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Amennyi borsot törtek (készülnek) mostanában az orrunk alá, bármikor bedobhatják kárpótlásként :D :p
    (Egyébként nem látni közeledni.)

16. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia!

Köszi.
    Én nem trüszkölök semmilyen borstólxD--rossz eventek= nem csinálom, nem zavar;)

Megkérdem újra 1 régebbi kérdésemet: idén várható-e kapakirályos event?o_O:inlove:

alex0824, Gio, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
  17. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Köszönöm a választ :). Viszont, akinek sok darab van pluszban, azt zavarhatja, hisz cserealapként kiváló lenne ;).
    De, a nagy gondok nem itt kezdődnek :D, ha továbbra is szürke marad az a fránya felhősor ;) :)....

Bözse, alex0824, Meellcc és 2 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Mivel sok kis farmon (és nagyon is) tucatszám hevernek kihasználatlanul, ha csereképesek lennének, értékük akkor is csekély lenne. De még ettől is messze vagyunk, hiszen nem csereképesek, és valószínűleg nem is lesznek azok belátható időn belül.

19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Ez szíven ütött.o_OÍgy sajnos úgy néz ki marad szürkén az a felhő.:(Köszönöm a választ.

kovacstne, alex0824, Meellcc és 11 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.