Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ezennel megalapítom a F.A.R.M.E.R.C.I.C.A klubbot.
    Fegyelmezetten Arató , Rettentően Merész Eventeket Rendesen Csináló , Idegességét Cseresznyézésre Alkalmazza .
    Jelenkezni itt lehet :
    nincsilyenemailcím%blablablabla.hohohó
    Előny , ha 9 éve játszol a játékban.
    Ha tagunk vagy , előnyt kapsz a játékban . Például megtudod a tegnapi eventekre mit kellet volna beadnod.
    Ha jelentkezel , mihamarabb válaszolunk , feltéve ha a vadász idény előtt érkezik meg a baglyod.

Még mindig veszekednek.:oops:
    A spanyol jós csak berakja a képeket:music: ------Rám gondoltál? -----:p

Meellcc, csio70, Magdusnéne és 19 más kedveli ezt.
  2. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Én meg azt hittem csoda történt, hogy lett 35 aranyam!

:):p:D;)xD:inlove::music:

Meellcc, bindi5454, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nos, ott azért még nem tartunk, sőőt. ;)xD

Meellcc, bindi5454, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  4. mamohu

mamohu Utánpótlás-írogató

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

bindi5454, mebajah, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  6. mamohu

mamohu Utánpótlás-írogató

emocy91, bindi5454, mebajah és 5 más kedveli ezt.
  7. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Sziasztok! Bocsika a kérdésemért,. de most láttam hogy lehet tápot keverni az új szigetes állatoknak, szeretném megkérdezni mikor kerülnek a farmra. Elnézést de idő hiányában nem tudok visszaolvasni. Ha tájékoztatnátok megköszönném.

Meellcc, bindi5454 és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Szia.

Május 06-09 . Bahamarama Titokzatos tenyészet akció

Meellcc, wiktorka17, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  9. tpetya12

tpetya12 Junior szaki

Hali!
    Nekem a sapkám eltűnt, de a 35FA nem íródott jóvá. Várjak, vagy reklamáljak?

Meellcc, wiktorka17, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Szia! Szerintem még várjál . :)

Meellcc, wiktorka17, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szóval kapunk színes ólakat és nem kell 1 órát várni a megérkezésére.:)

Én is elolvastam, tetszik, hogy Jancsika ennyire figyelmes.:)
    Hónapok óta puskaporos a hangulat a spanyoloknál.:( Sajnálom őket, nagyon klassz csapat gyűlt össze a pletyiseknél, kár hogy agyonszabályozták a topikot. Joselitora még azt mondtam, hogy elég öntörvényű játékos, de Escalonilla betartja a szabályokat.

Nem egészen így van, Escalonilla egy játékos.
    A spanyoloknál nagyon sokáig észrevétlen volt a jós - én még azt is megkockáztatom, hogy nem is volt - de a játékosok: Joselito, Escalonilla, Pixoy ügyesen vitték a pletykatopicot, mi is hozzájuk jártunk hírekért. Aztán Joselito követelte, hogy ők is kapjanak egy Jónáshoz hasonló jóst:D, de úgy látszik, valakinek a tyúkszemére lépett és kitiltották.:D
    A chat megszűnése után a két chat moderátor vette át a pletykatopicot. Nem volt szerencsés a bemutatkozásuk, nem találták meg a hangot a játékosokkal... Ma az volt a baj, hogy Escalonilla miért vitt júniusi pletykát.
    Visszavárunk.:D

Meellcc, mimi, wiktorka17 és 16 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia :)
    Az event csevegőben írta MadameRoze, hogy hiba csúszott a skript futtatása közben. Újra fogják indítani, legyünk türelmesek :).

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.5.16
    Meellcc, Kincső52, mimi és 9 más kedveli ezt.
  13. Bözse

Bözse Rutinos

[​IMG] Happy Star Wars Day! [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

PS: Isten éltessen Bolgár80 gazda! A szokásokkal ellentétben én kaptam Tőled ajándékot, amikor elolvastam ezt a posztodat. Köszi, jót röhögtem!

Utoljára szerkesztett: 4.5.16
    Meellcc, mimi, csio70 és 17 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Szasztok skacok. FORRÁS

Kielius szerint , ha berakjuk a kombinációkat , jobb oldalt , a kis körök jelzik nekünk , hogy jó úton járunk e.

Amiről már szó volt : [​IMG]

És a kombinációk :[​IMG]

Én eddig azt hittem Cronos és Androméda a két jós.
    Nem tűnt fel a moderátoroknak , hogy van még egy harmadik is? :eek::pxD

Meellcc, Kincső52, mimi és 14 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

A jobb oldali kör max az érmék számát fogja mutatni, de minden kiválasztott alkotóelem (baltafeje, nyele, rúnák) alatt kis zöld fények gyúlnak ki. Minél több fény gyullad ki, annál több pontot ér a kiválasztott alkotóelem.
    A balta nyelénél nem tévedhetünk, hisz 5 nyél közül választhatunk. Ha a 4 próbálkozás egyikére sem adja a maximális pontot, akkor az 5.-et fogjuk választani az utolsó dobásnál.
    A baj a baltafejével kezdődik, hisz 8 fej közül választhatunk. Azt látom majd, hogy a 4 próbálkozásom nem jó, de lehet az 5. még rosszabb lesz.:oops:
    10 rúna lesz, a tévedési lehetőség ott még nagyobb. Nagyon szerencsés kell legyen valaki, hogy a jót válassza. Az alkotóelemek pontértéke minden játék (5 dobás) után megváltozik. A képeken láttuk, hogy lehet 500 érmét nyerni, de lehet 100-at is. Aki a százasokat találja meg, ötször annyi event növényt és ötször annyi felröppenőt kell gyűjtsön.
    A mostani kényszerültetés után nem tudom, hányan mennek bele még egy vég nélküli ültetésbe...
    Egyszer-kétszer még elmegy, hogy 6 napig ültessünk éjjel-nappal, de egy idő után már robotot jelent...

Minél többet olvasok az eventről, annál érdekesebbnek tűnik, de a szerencsétől függő dolgot én kihagytam volna belőle... jó lenne akkor is, ha csak 5-5 elem közül választhatnánk - úgyis lettek volna olyanok, akik eltévesztik az utolsó dobást (lásd a mostani event csevegőt).

Most bosszantani akarsz?:eek: Jól tudod: 2 jós van most is, a többiek csak játékosok.
    A jósok nem járnak át más fórumra garázdálkodni.xDxD

Kincső52, mimi, iboly54 és 18 más kedveli ezt.
  16. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Kincső52, mimi, ördög0 és 10 más kedveli ezt.
  17. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Szeretném kérdezni van-e arról hír-pletyka milyen állatot fogunk tenyészteni?

wiktorka17, genka53, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  18. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Jónáshoz lenne egy kérdésem!

A rémgaz állományom tételei minimum 3.000db-os...kell-e az 1 órás növényen (7000db) kívül másból belehúzni (~900csáp)
    Vagy így már csak az újjakkal kel foglalkozni? :music:
    Köszönöm a válaszod!

mimi, iboly54, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
  19. Goran

Goran Fórum bárója

Sziasztok,

Teljesen meg vagyok kavarva, létezik olyan, hogy narancs bagolyvár? A párom ezt kapta a zafírból, és csak néztünk egymásra, hogy ez most mi? :eek::DxD

mani2004, wiktorka17, magdi06 és 6 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Létezik bizony, bár nem oly régi. :)

mimi, farmer221278, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.