Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

mimi, csio70, farmer221278 és 11 más kedveli ezt.
  2. Goran

Goran Fórum bárója

mimi, farmer221278, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az event kosárban tyúk, nyúl, kecske, bárány és első számú tenyészállataik vannak. A tenyésztésekre plüssállatot kapunk és az előző eventnél több szupertápra lesz szükségünk - ha jól emlékszem, oda 300 szupertáp kellett.
    Jónás ugyan megígérte, hogy beszélünk róla, de még nem beszéltünk...:wuerg::D

A medve nálam is kimaradt.o_O

Kincső52, mimi, iboly54 és 18 más kedveli ezt.
  4. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Még azt szeretném kérdezni, hogy ez mit takar, vennünk kell titokzatos ólakat, vagy lehet tudni hogyan zajlik ez. Köszike előre is!

5. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Igen!

Csak itt most több csomagból választhatsz, attól függően, hogy melyik állatra szeretnél szert tenni :)
    És vagy megkapod :D vagy nem :oops::cry:

Most néztem - nekem van 1 db sárga medve és 2db sárga bagoly :wuerg:

A tenyésztősről jöhet az infó - bár addig még 2 hét...:D

mimi, iboly54, farmer221278 és 8 más kedveli ezt.
  6. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

bindi5454 kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

Az egy kiemelt állatot megkapja, ha a 30-as csomagot választja, csak a másik 3 nem biztos hogy benne lesz.

Nem tudunk új állatról.

mimi, emocy91, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Igen.Létezik, nekem is van 1 db.Viszont már nem tudom honnan van,elég régi már.Azaz egy éven belüli.

mimi, Goran, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  9. boka007

boka007 Haladó

bindi5454 és HéricsBáró kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azt hiszem nem első nap fogok vásárolni ... ;) Vagy mégis ? :wuerg:
    Kíváncsi leszek a hozzászólások mennyire hozzák meg a kedvem :p a vásárláshoz ... Gyanítom elvenni úgysem tudják xDxDxD

bindi5454, wiktorka17, LBetti és 5 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Mit szeretnél még tudni? Már minden lényeges dolgot ismersz 8)

Kincső52, mimi, bindi5454 és 9 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

Szia!

A régiekkel már nem nagyon kell görcsölnöd, elég lesz mindenre:)

mimi, bindi5454, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

14. _Cygnus_

mimi, sziszi1965, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szasztok skacok. FORRÁS

De az előző hozzászólásodban azt írtad , sokáig észrevétlen volt a jós , és Joselitó elszólta magát , hogy kéne már egy jós , és így bukott le.
    Nekem ez a titok állatok szerintem picit drága. :cry:
    A vonatot meg kipróbálom. Farmaranyért rögtön kapok valamit. :p

16. JósJónás

Szia!

Már javították.

Érdemes? Mindig piac függő - mennyi most az ára, mennyi szokott eventek alatt lenni, ha van felreppenő...
    Legutóbb kikerülhető volt nagyrészt a kötelező tenyésztés - ez most nem olyan lesz, mezei gazdaköri vár majd ránk.

A létra nem lesz túl magas, egy gangos alapkészlet bőven elég lesz (sok is).

mimi, iboly54, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm ... Jónak tűnik ... az új gazdaköri ... ;)
    Sokáig jó áruk lesz az állatoknak ;)

mimi, bindi5454, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A lengyel Greta szerint lesz aranyhörcsög tojás a kalóz papagáj tojás mellett?o_O Forrás

A tigris meg angolosan távozott. Vagyis inkább jön? :p:music:

Utoljára szerkesztett: 4.5.16
    Bözse, missuzy_53, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Filmszínház!

20. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

A szép nevű Különleges kincsek akcióhoz szeretnék néhány gondolatot fűzni
    ;). Évek óta nagyon sokan vártunk a lehetőségre, hogy hiányzó virágainkat pótolni tudjuk :). Persze, inkább a csere lehetőségében bíztunk, viszont a Bp & Youzu, ezzel az akciójával nyilvánvalóvá tette számunkra azt, hogy belátható időn belül, vagy tán soha... nem számíthatunk erre... ;)
    A viszonylag borsos ár ellenére is elégedett vagyok, mert sikerült beszereznem az utolsó hiányzó darabot is, és teljessé
    tennem a virággyűjteményemet :inlove:. Pozitívum a dologban, hogy nem a sokadik piros deniólat, vagy sárga tehenészetet kaptam, amit partin lehet kipörgetni :p, hanem azt kaptam a pénzemért, amire valóban szükségem volt 8).
    Azon kedves játékostársaink, akiknek több plusz virág is van a tulajdonukban, mesélhetnének : szerencséről, pechről, farmaranyköltésről..... mert ingyen Ők sem kapták ;)...
    Persze, mindenkinek szíve joga az, hogy vásárol vagy sem :)..... vágyainknak és álmainknak, csak a "piszkos anyagiak" szabhatnak határt....;).

Egy, számomra érthetelen dologra szeretném felhívni a figyelmet ;) : hogyan lehetséges az , hogy a 2500 csp-ért kapható Egérlyuk fejlődjön ki a Titokzatos tenyészetből o_O ???
    A Titokzatos tenyészet elnevezésnek, egy fajta védjegynek kellene lennie a minőség biztosítására, és ne a "nesze semmi fogd meg jól!" elven működnie... :p:eek:.

Örömteli és szórakoztató játékot kívánok magunknak ;) :)....

"Ne hagyd, hogy valaki , aki feladta az álmait..... Lebeszéljen a tiédről is!"

Coff66, mimi, Mikulás48 és 30 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.