Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

100-as szinttől felfelé a Fel az égben kitehetőnél /2x1/ nincs jobb, vagy csak 1-2.

Szívesen vennék még pörgetést, de akkor nem marad a "havi keretből"xD munkásokra, hétvégén a farkas / ok /ra, kakas/ok/ra, béká/k/ra /utóbbi kettő sincsxD/, meg a Megára.

A beugró Hírekben már ott a Csizma /adventi kalendáriumról értesítő-beharangozó-kedvcsináló/.

Utoljára szerkesztett: 25.11.14
    Gio, -vadocka70-, bettykati83 és 3 más kedveli ezt.
  2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Hat igen, a Fel az egbe a legjobb. Nekem van meg 1 Red Fraggle, az is nagyon jo, 650 TP 1x1 12 orankent. Szemezek en is ezzel a 120-s csomaggal, bar en mar reg ki is futottam a keretembolxD

Gio, -vadocka70- és dereret kedveli ezt.
  3. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Szia Jónás :) Ha van kedvük a többieknek még egyet játszani, benne vagyok. Lesz viszont mit találgatni? Akkora szerintem már beáll a vége, nagyon nem fog változni, nem?
    A mostani "tippjáték" nyertesének Bokalmgazdához csatlakozva én is úgy felajánlanék valamit... :) Legyen mondjuk 3 cukkinis almatorta.

Gio és dereret kedveli ezt.
  4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Én pénteken szeretném, ha a vége maradna a 35 millánál.xD

csio70 és pityhaitt kedveli ezt.
  5. liliblani06

liliblani06 Utánpótlás-írogató

Nem tudjátok véletlenül, hogy a tavalyi top 500 végeredményét hol lehetne megnézni? köszi

6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Akkor legyen az a három a kívánság!:D Tőlem kérhetsz valamit ami nincs és szeretnéd nagyon, remélem lesz :) Kuncogóban keres majd meg kedves nyertes

csio70, Tüsike56, ciklon23 és 5 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sajnálom, hogy nem vehetek részt benne, sem segítségnek nem fogom tudni használni, nem leszek játékban pénteken, pedig nagyon jó lenne:)

csio70 kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Hát...
    Tavaly az utolsó fél napban volt 50 milliós emelkedés, az utolsó 1-2 órában 30 millió körül... és még csak az ajándék sem volt nagyon kecsegtető a többség számára.

csio70 és gyulaika kedveli ezt.
  9. pityhaitt

pityhaitt Utánpótlás-írogató

Az én mostani tippem 25 100 000

10. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó estét jó gazdálkodást! Én egy 120-as csomagot vettem, ebből elhasználtam 40-et plusz volt 30 db. Tehát 70 db pörgetésből meglett mind a 4 virág és még az egyebek. Nagyon örülök az öszes nyereménynek.

csio70, Gio és LBetti kedveli ezt.
  11. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! hallott vki arról hogy a virágok cserélhetők lesznek?

szemike50 kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Ha már a "virágoknál" sikerült a fejlesztő gárdának örömet okozni azoknak a játékosoknak, akik szerencsét próbáltak/nak a Party-keréknél :

" A Farmerama csapata

Update:
    A fejlesztő csapat a korábbi kritikákat figyelembe véve úgy határozott, hogy megemeli a virágok megnyerhetőségének esélyét. Bízunk benne, ennek köszönhetően szélesebb lesz azon játékosok köre, akik elégedettek lesznek a nyereményeikkel. "

nagyon jó lenne, ha hétvégén ugyanezt olvashatnánk, csak akkor már az új állat érkezésénél, a farkasnál.
    Szerintem a BP sem járna rosszul, sőt !

csio70, Akela, szemike50 és 9 más kedveli ezt.
  13. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Tényleg? :eek: Akkor játsszunk még egyet pénteken? Ha igen, vállalom annak az összeírását is :)

csio70, szemike50, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Szerencsét próbáltam.xD Vettem mindössze 10 party pörgetést és kipörgettem egy diszkórózsát belőle. xD Volt ám tüzijáték. xD

csio70, Bokalmgazda, Gio és 4 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Igen:)
    A finisben az az egy óra így azok számára is izgalmas lehet, akik nem érintettek a nagy versengésben:)

Bokalmgazda, Gio, ciklon23 és 4 más kedveli ezt.
  16. gyulaika

Játsszunk, én benne vagyok.
    (ezt a videót keresed?http://www.youtube.com/watch?v=BflvbYbqB2Y)

csillagocska19, PalMa és cseresznye55 kedveli ezt.
  17. blani06

blani06 Járnitanuló

csio70 kedveli ezt.
  18. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Az én tippem 355.000.000. :)

19. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

(gyulaika, Köszi a linket :) A régi fórumra tette még fel valaki azt a videót, talán Kruci, sötét háttere volt, és "végtelenítve" ment a régi farmos háttérzene, elég hosszan. Azt, sajnálom, hogy kivették, és most videón sem találom :cry:. Rolinak viszont köszönhetek egy hasonló videót, valami Bölcs Tölgyes promó videót, hát fergeteges volt, rügyező fára papírcsillagokat aggattak xD csinálok én is itthon :p)
    Gratula a jó pörikért, én is voltam a malomnál, most minden körben volt virág, és sikerült is mindegyikből szerezni, köszönjük! Sajnos a dizsirózsából csak egy lett, lehet, arra még ráhajtok :) Nálam egyébként többnyire szupertrágyát adott, terméket, meg cspt... Na de ez nem ide való téma :)
    Ha a titokól event is hasonlóan kedvező ólnyereményekkel lesz teli... ;):music:

Láttátok már? Végre lehet a csúszkával görgetni a TOP listát :D

Utoljára szerkesztett: 25.11.14
    szemike50 és Numiz kedveli ezt.
  20. gyulaika

Most mire tippelünk?? A ma estig elért csp-re, vagy a végeredményre???:sleepy:
    Rendben, majd megpróbálok keresgélni. (Évi vagyok):)

csio70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.