Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Olvasgatom a h.sz-okat .Ikrek születése nem várható?

_Cygnus_ kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Üdvözlök mindenkit . Aloha Gangosok.
    Júniusban várható eventek :
    • Labda Eb .[​IMG]
    • Szülők napi takarító event / Apák napi event [​IMG]
    • Békatenyésztés.[​IMG]
    • Nyári nyitógató naptár [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    • Új tojás :[​IMG][​IMG]
    • Új fák bevezetése :[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Byarenna, maszilva, Kincső52 és 25 más kedveli ezt.
  3. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Én is nagyon kiakadtam,de nem tehettem semmit,mert nem tudtam bizonyítani.

meszimarsi és _Cygnus_ kedveli ezt.
  4. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Én új állat nélküli-ben is benne lennék - csak válasszunk eggyet :D:inlove:

kekmaci75, meszimarsi, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Most a nagy tenyésztés kicsi lesz nálam. Event lesz megcsinálva.
    Talán vasárnap lehet róla szó,:D viszont állatokból nem készültem alig van :eek: akkor a hangyász megfelel nektek :p

kekmaci75, genka53, Magdusnéne és 6 más kedveli ezt.
  6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Én a medvére gondoltam :D na jó akkor versenyzek magammal :p:wuerg:

kekmaci75, genka53, Magdusnéne és 10 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

FORRÁS

Üdvözlet mindenkinek . Aloha Ganglakók.

Még több kagyló
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG]

RÉGIEK

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

macska49, Kincső52, kekmaci75 és 11 más kedveli ezt.
  8. breki072

Nem, nem beszállok :D

kekmaci75, genka53, Magdusnéne és 11 más kedveli ezt.
  9. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Kedves Jónás, idejekorán nekifogtál ijesztgetni a jónépet
    :p ;).... Mondom ezt azért, mert ha a Naptárra nézek, több mint egy hét van a Mendel event kezdetéig :). De, reménykedjünk :inlove:... Reménykedjünk abban, hogy a rossz előrejelzéseket megcáfolva, egy jó eventnek nézünk elébe ;). A tegnap véget ért Viking event például kellemesen lepett meg :inlove:. Az előzetes hírekből, akkor sem olvastunk ki semmilyen pozitívumot ;)... De, a sok munka végül is meghozta a gyümölcsét :inlove:, és az erőleveseink után kapott érméket arra költhettük el, amire éppen szükségünk volt :). És az a tény, hogy szabadon választhattunk a nyeremények közül, az egyik legjobb döntés volt a játékkészítők részéről :inlove: 8). A kis zöld lámpák, pedig megvilágították a telitalálatos dobáshoz vezető utat :)... Segítségük nélkül, bekötött szemmel dobáltuk volna a baltákat :p:D, és hasonlóan a pecázós event első szériájához, kevesen lettek volna elégedettek...:p...
    Mi játékfüggők, már várva-várjuk az újabb kihívásokat ;), aztán vagy sikerül teljesíteni :inlove:, vagy nem...:p, minden esetre mi megpróbáljuk :inlove: 8).

További szépeket.... :)...

"Sohasem állok ellen a kísértésnek, mert rájöttem, hogy azok a dolgok, amelyek nem jók nekem, nem kísértenek." /G.B. Shaw/

Farm 128/299

10. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Köszönöm szépen, átadom a jó kívánságot!:D
    Igen, korábban, úgy 16 éve, amikor is az uncsim született, körbejártuk a Milán névnapot és akkor tudtuk meg, hogy 1 napon van az apák napjával! Bevallom, addig nem hallottam erről!8)

meszimarsi, Swordfish, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  11. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Tudtam, hogy beszálsz, csak a gond, hogy túl nagy volt a hév és lekapott a trafipax:
    Most mi lesz hétvégéig?
    Honnan imádkozod össze a büntit??

De ha mégis minden összejön, akkor hétvégén majd ugrathatsz:
    De magadat még nem :D
    ;)

Utoljára szerkesztett: 18.5.16
    taga1, kekmaci75, Boccio71 és 31 más kedveli ezt.
  12. breki072

Ez valami fenomenális :DxDxDxDxDxDxD
    Már szóltam az érdekedben ugorjanak majd a tesók egyet amikor eljön az idejük :music:de többet ne xDxDxD

kekmaci75, csopke1, Boccio71 és 23 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xDxDxDxDEz nagyon jó, szegény breki xD:p de remélem azért belőle mégis csak 1 marad:p
    Tartogatom a sztápjaimat, hogy minél szebb békucikat tudjanak a kis zöldek " létrehozni "xD

csopke1, mimi, wiktorka17 és 17 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

FORRÁS FORRÁS

Van egy elméletem Jónás apó . :p
    Most az eventbe , a 4 alap állatból 2 ,vagyis kettő , ismétlem a fele , az anakonda tápba való .;)
    Vagyis azt akarják , hogy beadjuk a feladatba , és táp ne legyen a malomba . :)
    Vagy csak én kombinálom túl ? :oops::cry:

meszimarsi, wiktorka17, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  15. Bözse

Bözse Rutinos

Szasztok Gangosok!
    Viharos gyorsasággal közeledik a találkozónk időpontja, de reményeink szerint nem viharral érkezik majd el a szombat. Viszont a Margitsziget mint helyszín, bedőlni látszik. Egész napos programot szerveznek oda és ezt tegnap tették fel a netre. Így az utolsó pillanatok változást hoznak a helyszínt illetően. A Városliget felé kacsintgatunk, talán ott nyugalmasabban elmélkedhetünk a farmerkedés miben létének sarkalatos kérdéseiről. A holnapi nap folyamán Mindenkit értesítünk, Aki már jelezte a részvételét. Aki még most gondolkozik a hatásos antréján, azaz 1 csapat Emberhez odamenve "MEGLEPETÉS!"-t kiálltva akar bejelentkezni az eseményre, az nagyon körültekintően járjon el. Mert mások is lehetnek bandában, nem csak a farmerek. És a magyarázkodás lehet kicsit kényelmetlenné tenné a szitut. Szóval holnap még itt és priviben is megadjuk az új paramétereket az eventünk kapcsán. Ez a bukkanó nem tántorít el bennünket a személyes találkozástól, csak pár stratégiai döntés átgondolására késztet bennünket. A napot már nem változtatjuk meg, hisz igen szerencsésnek mondható, mert ez egy tízmilliószoros nap, mely a telihold révén még plusz százszoros is. A kíváncsibbak kiguglizhatják, hogy ez pontosan mit is jelent. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy kedvenc Buddha idézetemet megosszam Veletek: "Egy békés szó többet ér száz üres szónál." A mostanában elharapódzó békétlenkedés a fórumon még 2 idézetet juttatott eszembe: "Bármennyi bölcsességet olvashatsz és bármennyit mondhatsz, de mit sem ér, ha nem aszerint cselekszel." "Nem a harag miatt fogsz bűnhődni. A harag fog megbüntetni." Az after party eredetileg meghirdetett helyszíne sem járható út számunkra sajnos, mert az ígéretek ellenére nem nyitnak ki szombaton, így a Nem adom fel Café sem lát majd szorgos farmereket vendégül. Majd letámadunk 1 másik helyet és ott bontakozunk ki a szabadtéri dorbézolás után, immár zárt helyen, de itt szögezném le határozottan, hogy nem a zártosztályon.

PS: A videó le ne maradjon, mert akkor el se hiszitek, hogy ez az én posztom! Ezt már több mint 2 hete kaptam odaát Ezintől és szerettem volna Nektek megmutatni. Most jött el az ideje. Egy kis léleksimi Nektek tőlem, Ezinnek [​IMG] köszönhetően.

Utoljára szerkesztett: 18.5.16
    kutyaszálló, kekmaci75, z2856 és 31 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

FORRÁS
    A lengyelek szerint ilyen lesz

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem csak nem tesznek be olyan feladatot amit nem lehet teljesíteni.Az,hogy egy kis logika kell hozzá , belefér,sőt!

18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Tavasszal már nagytakarîtottunk :D / szellemelem/
    Vajon a szülők napi eventnél is hasonlóképpen fogjuk megoldani a takarîtást, és kitakarîtjuk ismét a szobákat? Vagy teljesen máshogy kell megoldani a feladatot!?

A brekik nevei lefordîtva / de egyáltalán nem biztos hogy îgy szerepelnek majd/ :p dárda, akvamarin, repülő, zebra, úri, üveg, herceg, szivárvány :)

19. breki072

Szép reggelt!
    És a kiskirályfis hun van :D
    Na nálad nem ugrálok majd :music::music:

Utoljára szerkesztett: 19.5.16
  20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A béka herceg már nem is jó neked?:D Nálam soha nem ugrál semmi, úgy látszik be kell jelentkeznem egy " tenyésztős tanfolyamra" xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.5.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.