Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A Herbárium és a képregény eventek ismételhetőek.:)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kérlek mond hogy csillag özönnel érkezik és reset gomb is lesz a feladatok végén ... :music:

Magdusnéne, marcsi152, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  3. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szuper, én szeretem az ilyen típusú eventeket - remélem, a jövőben gyakrabban találkozunk velük.:)

Szerinted van rá sansz, hogy az Eiffel torony és a Diadalív mellé sikerül beszerezni egy "London Eye"-t vagy "Tower Bridge"-et is? :music:

4. -Holdfeny-.

A herbárium nem ad csillagot ... ha jól tudom :oops: képregény .... hm .. körülnézek ;) a képregények sem adnak csillagot ... legalább is az első nem :( ez tuti .. kipróbáltam :(

5. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Bocsi, ezt nem néztem meg.:sleepy:

Magdusnéne, mimi, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Mert érkezik, és már csak a mikor a kérdés? :oops:

7. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A tenyésztendő állatok eddig még mindig megérkeztek előtte 2-3 héttel.:)

Ivibaba54, csopke1, achmed1122 és 10 más kedveli ezt.
  8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Örülök hogy ismét lesz, remélem sűrűbben találkozhatunk velük ezután :)

emocy91, Ivibaba54, csopke1 és 15 más kedveli ezt.
  9. TT0002

TT0002 Járnitanuló

Mondjátok, meddig késik a boomm?

10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia. holnap 18-órátol

Ivibaba54, genka53, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  11. TT0002

TT0002 Járnitanuló

Köszi! Annyira szeretném, hogy már azt sem tudom milyen nap van... :p

Ivibaba54, -kaktuszable-, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  12. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Szerintem sem lesz teljesíthetetlen az event ;). Mert azzal csak a játékkedvet vennék el, és az nem lehet a cél... 8).
    De, hadd idézzek erre egy idevágó közmondást, mely szerint : "Nem eszik olyan forrón a kását, mint ahogy főzik" ;):inlove:.
    És az a tény, hogy hétvégén is eventezhetünk : már csak hab a tortán :DxD...

Szórakoztató játékot és minden szépet kívánok :)...

"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!
    " /Johnny Walker/

Ivibaba54, csopke1, Magdusnéne és 11 más kedveli ezt.
  13. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Igen reméljük lesz kici kínai nemzeti event is ;).

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Üdvözlet mindenkinek. Aloha Gangosok.
    Szia Sziszi

Szerintem mivel ki vannak űzve a szellemek a házból , azt kell kitakarítani . :p
    A békák stimmelnek nálam is . ;):music:
    Szia Cygnus .
    Úristen . o_O
    Nekem a mesterségek völgye kínszenvedés volt összegyűjteni a csillagokat. A legenda parlagon hever. :cry:
    Egész nap teáztak .:p
    Kielius szerint 2012-ben volt utoljára angol event.
    Itt a matricája : [​IMG] Forrás

csopke1, Magdusnéne, mimi és 17 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nem tudom csak nálam mondott fel a mozigépész v máshol is összehúzták a függönyöket :music:Pedig már teljesen elkényeztetettnek éreztem magam a napi 3 mozi műsorral :p
    Én nagyon komolyan vettem Apó jelzéseit a Mendel eventre:eek: nyugtatók, panaszkönyv :oops: vajon mi lesz benne ennyire nehéz :music: valami nagyon agyafúrt, tekervényes csavart raknak bele? Jó lenne kicsit boncolgatni a várható eseményeket;)

wiktorka17, emocy91, Ivibaba54 és 16 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Látszik, hogy még mindig nem tökéletes a látásom.:wuerg: Forgatgattam erre-arra a laptopot ma reggel, de sehogy sem tudtam kivenni az angol zászlót.:D:D
    Azt gondoltam, csak én nem látom a zászlót, de szerencsére Gretag sem látja.:D
    Júniusban van valami ünnep az angoloknál vagy majd csak júliusban lesz a nemzeti event?

Az a baj, semmi újat nem tudunk róla.:( Hogy az adagolókból mindenkinek azonos borsó fejlődik-e ki vagy a szerencsétől függ, hogy ki milyen színűt fog kapni, nem tudjuk.:music:
    Nem jelent jót, ha Jónás szerint panaszkodni fogunk.:wuerg:

Utoljára szerkesztett: 19.5.16
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nem lenne jó, ha a szerencsén múlna bármi is, de szerintem nem arról van szó:music: talán Apó előbújik és súg nekünk valami kellemesebb hírt :) kicsit biztatóbbat az eddigieknél;)

wiktorka17, emocy91, csopke1 és 13 más kedveli ezt.
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Semmi mást nem találtam ezen kîvül.....II. Erzsébet ,1926. április 21-én született, de mivel királynő, neki születésnapból is több, egészen pontosan kettő jár. II. Erzsébet angol királynő családi körben, rendszerint a Windsori kastélyban ünnepli tényleges születésnapját, majd júniusban következik a hivatalos ünneplés,
    abban a reményben, hogy akkor talán a brit időjárás is lehetővé teszi a nagyszabású szabadtéri rendezvényeket.

II. Erzsébet királynő kilencvenedik születésnapja alkalmából bélyegeket ad ki a Royal Mail: a bélyegek alapjául a királyi család tagjairól készült fotók fognak szolgálni, többek közt a György hercegről lőtt fotók.

Gondoltam hogy a bogrács nem üresen gőzölög :Dezért mozgattam a tabot, és csak egy bizonyos szögben volt látható az Angol zászló....egyébként tényleg nem látszódik semmi a gőzön kîvül :)

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Szia Cygnus .
    Hidd el , én se láttam , olyan el van rejtve , hogy az már kriminális. :p

Nem eszik olyan forrón a borsót.
    Megcsináljuk mert kötelező. ;)
    Szia Sziszi

A békék , izé békák 7 szintes gazdaköri küldetés lesz 3 kitehetővel és 6.000 tp-ad majd. FORRÁS

Mikulás48, wiktorka17, emocy91 és 11 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Az érkezik e is kérdés ? :oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.