Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Szia! Kerestem a mendel eventről leírást, de nem találtam. Tudnál segíteni? Előre is köszönöm.

alex0824 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Event kiírás még nincs ;) 26-án várható ;)

alex0824 és sziszi1965 kedveli ezt.
  3. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Akkor nem értem a kérdést:ki mit gondol a Mendel eventről?

alex0824 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ebben a topikban gyűjtik össze a kiszivárgott képeket információkat ;)
    Érdemes folyamatosan olvasni , van néhány olyan gazdatársunk aki időt nem kímélve körbejárja a külföldi fórumokat és csokorba szedve ide hozza nekünk a hír morzsákat ;)
    Mi meg megpróbáljuk kis segítséggel kitalálni mi is lesz ... s ha kell előre fel tudunk rá készülni ;)

wiktorka17, alex0824, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A találkozó résztvevőinek nagyon jó szórakozást kívánok!:) Egy picit irigykedem most.:oops:

A verseny kimeneteléről mi is szeretnénk egy pár szót hallani, sőt a csodajárgányról is képet látni. Az én szememben a kamion még mindig egy félelmetes óriás.:oops:

A Radírpók most túl gyors volt. Megértem, hogy a fórumon minden vitát még csírájában el kell fojtani, de attól az még nem szűnik meg. Természetesen mindketten elhallgattunk, ha töröltek bennünket, de a tüske bennem maradt, még akkor is, ha senkinek nem beszéltem róla - Bözsének sem.
    Nem tudom, Bözse miért döntött úgy pár nap után, hogy megemlíti, de jót tett vele, mert Kukorival megbeszéltük a dolgot.
    Lehet Kukori is türelmetlenebb volt mostanában, de nem akart megbántani sem engem, sem mást... írásnál nem mindig úgy jön át a mondanivaló, ahogy a hozzászóló gondolja, azért jó, ha marad idő a kibeszélésre.

Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!:)

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó napot Jónás apó.

A kis zöld emberkék már régen voltak errefele nem ? :p

Már illő lenne , ha tiszteletüket tennék nem?:music:

taga1, _Cygnus_, Magdusnéne és 12 más kedveli ezt.
  7. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia Jónás!

Ha esetleg erre jársz;), mit szólsz a gondolatomról?8)
    Szerintem Valdi után érkezni fog a legkedveltebb gyümölcsöm.:music::p
    Azért fogják így intézni, hogy mindenki kiszedje a következő pitombáját, aztán jól elcserélje velem..:D:inlove:

8. HéricsBáró

FORRÁS .

Üdvözlök mindenkit. Aloha Gangosok.

Júniusi nyári nyitogató naptár

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A ropogós gyüminek más okokból, de én is nagyon örülnék.
    Megadom magam, én nem vagyok Jónás apó és nem ugrik be, hogy kik is azok a zöld emberkék:oops:.
    Kérlek szépen fejtsd ki ezt egy kicsit bővebben:)

Utoljára szerkesztett: 21.5.16
  10. HéricsBáró

Szia Gyöngy-581

Igaz , ezek lilák , de a lényeg ugyanaz. :p;)

Kukackukac, _Cygnus_, Magdusnéne és 14 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Ah a már tudom miről kérdezted apót:D köszönöm a színkódot hozzá:) Hát tényleg régen jártak már nálunk a földönkívüli barátaink, igazad vad van. :)

_Cygnus_, wiktorka17, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  12. tpetya12

tpetya12 Junior szaki

Hali!
    Honnan tudná a rendszer, hogy a cserélni kívánt panni a Valditól van???

_Cygnus_, missuzy_53, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia:)
    Megjelöli, úgy mint a titokól/fa csomagokat, ha gondolod próbáld ki, de ebben szinte teljesen biztos vagyok:) A moringák sem véletlenül voltak alap nélkül kihelyezhetőek a területre és ha igaz akkor most a pitombákhoz sem kell alap, tehát megkülönbözteti őket:) (a pitombákat még nem raktam ki, ezért írom feltételes módban..) Próbáltam cserélni a moringát és nem tudtam elküldeni és én sem kaphattam belőle cseretárgyként:)
    Ps: Lehet, hogy tévedek, de erről beszélgettünk itt a gangon régebben, amikor a Valdi megújult boltjáról esett szó:) Kívánom, hogy ne legyen igazam:)

Utoljára szerkesztett: 21.5.16
    Peszi2, _Cygnus_, Magdusnéne és 9 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Forrás

Egy lengyel szerint Június 1-jén kezdődik a fenti linkemen levő nyitogatás. :p
    Legalábbis Kielius gömbje erre utal ;)

Peszi2, _Cygnus_, Magdusnéne és 16 más kedveli ezt.
  15. tpetya12

tpetya12 Junior szaki

A moringát azért nem tudtad küldeni, mert alappal együtt nem küldhető. Ki kell tenni, bevenni, és szerintem utána küldhető lesz. Igaz, nem próbáltam, de szerintem így logikus.
    Ha valaki tud erről hivatalosat, az kérem írjon, akár bagolyban is! Köszönöm!

Fatther, _Cygnus_, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Legyen neked igazad, én nem akartam senkit és semmit megkeverni:)
    Viszont most már én is kíváncsi vagyok rá, hogy cserélhetőek-e vagy sem:)

17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép estét Mindenkinek!
    Szia Gyöngy! Ha kiváltás után kihelyezed a fát, törléskor már "szétszedve" kerül a menübe. Azután bárkinek küldhető, egy feltétel van. Akinek küldenéd, már rendelkeznie kell a fával, azaz ki van váltva a szentélyből.

Peszi2, Fatther, Magdusnéne és 15 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ugyan nem hivatalos, de ha nincs kiváltva a moringa, illetve pitomba szobra annak, aki cserélni akarja (nem tudja szétbontani), akkor nem is tudja elcserélni. Nem cserélhető akkor sem, ha a fogadó fél nem váltotta ki a szobrokat.
    A Panni cserélhető.

19. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Kedves Gyöngy, ha "megvetted" a Pannit Valdinál, mert ingyen bizony nem adják ;), onnantól kezdve a rendszernek semmi köze sem lenne, hogy mit is kívánsz kezdeni vele... :p, mivel a Te tulajdonod :).
    Viszont, a farmaranyas vásárlásra biztosan igaz ez, sem nem cserélhető, sem nem ajándékozható...8)
    ...

Peszi2, _Cygnus_, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia Rózsika, köszönöm szépen, valószínűleg nem raktuk ki előtte.:) Akkor most felkavartam a vizet akaratomon kívül, ezért elnézést kérek mindenkitől:oops:
    Szia, köszönöm szépen neked is a választ:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.