Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Nálunk már akkor is volt baby boom, amikor a Farmerama még nem is létezett, az én ikreim 2007-ben születtek. :) ;) xD

Melan, Magdusnéne, Peszi2 és 26 más kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Szóval az úgy volt,hogy kimaradt 1 nap,mert a lapi-topim sztrájkolt.Vehetem elő a virtuális kapát,ellepett a gaz.
    Remélem,nem ér sok meglepetés visszaolvasáskor.
    Tenyésztés szerencsére előtte kész lett.

Peszi2, wiktorka17, mimi és 11 más kedveli ezt.
  3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A 3-ik linken lévő cserje a buliból hazafelé tartó fiatalok egyik kedvence. A legényfogó.:DxD

4. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Sziasztok! Na, ha a harmadikhoz hasonló és valósághű cserje kerül a játékba! Akkor a pajtából elő kell venni a metszőollót!xD

Peszi2, wiktorka17, mimi és 9 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Magyarul kerti tamariska ;) ajjjjaj....ha nem metszették, akkor bújócskázhattak is alatta xD

6. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Ne egyszer, többször, sőt: mindig!

wiktorka17, Mikulás48, mimi és 10 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Üdvözlet mindenkinek . Aloha Ganglakók.
    Ha , akartam volna , se tudtam volna elmenni a Találkozóra mert rétesfesztivál volt a városban. Nemrég értem haza
    De inkább jöjjenek a hírek vagy a képek.​
    Bocs ha hosszú lesz , de egész nap nem voltam , és egybe adom le.​
    Kielius a bolhapiacon vett egy könyvet és kinyitotta , és ez a vízió jött ki belőle. FORRÁS
    Kielius ugyancsak a békatenyésztésről : FORRÁS

Kielius harmadszorra : FORRÁS Foci Eb event kitehető matrica FORRÁS [​IMG]

Aha ja . :p És ezt hogy gondoltad kis tigrisem ? :p

Hozza Varun 5 éves tervét is minden Gang találkozókor ?
    :D

Szia Sziszi .

Felőlem jöhet . :inlove:

Pharmer500#2, Melan, Peszi2 és 18 más kedveli ezt.
  8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Jancsika!

Már hiányoztál....azt hittem beteg lettél vagy dolgozol.....de ha " csak" buliztál, akkor oké :D
    Felőlem is jöhetne, akkor szivesen kalapálnék valdinál ;)
    Te látsz a kávézaccban valamit? :D Mert én semmit ....csak a nagy feketeséget :wuerg:;)

Melan, Peszi2, wiktorka17 és 15 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Kiengedtem a fáradt gőzt. :p
    Hát , ha valahonnan nézed , egy hajó bontakozik ki belőle. De azt nagyon nézned kell.xD
    Momentán nem tudom , hogy mit jelenthet.

Melan, Peszi2, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ez egy egyenletesen szétterülő folt:D, ha igaz annak is van jelentése, csak nem ismerem a jóslásnak ezt az ágát, így nem nagyon értem, hogy miért is van itt?:oops::):inlove:, De mivel Jancsika hozta köszönöm szépen:)
    Valaki majd jön és elmondja róla, hogy mit súg nekünk... a törökös kávé alja:music:
    Szia Jancsika!:)
    Bizti? Sajnos nálam nem úszkál semmi, pedig visszamentem még egyszer és néztem jobbról, balról és felülről is, sőt alulnézetben is megpróbáltam:D

Utoljára szerkesztett: 23.5.16
    Melan, wiktorka17, Mikulás48 és 10 más kedveli ezt.
  11. alpha58

alpha58 Rutinos

Te látsz a kávézaccban valamit? :D Mert én semmit ....csak a nagy feketeséget :wuerg:;)[/QUOTE]

A kávézaccban egy kalózhajót sejtek. Nem vagyok biztos benne.
    Szerintem kalózhajó.:music:

Melan, Peszi2, katimami51 és 13 más kedveli ezt.
  12. Bözse

Bözse Rutinos

Óriási gratula!!!! Micsoda izgalmakat hozott Nektek a Baby Boom! Remélem a Te banneredben is megcsodálhatjuk majd a legújabb gangos farmer lánykánkat. Kérlek ne vedd tolakodásnak, hogy rögtön osztozkodnod kell a csöppön, de Ő itt a legfiatalabb közöttünk, így had legyen 1 kicsit a mi közös picurunk is. Minden szépet és jót kívánok Neked és a Családodnak és a lehető legjobbakat a Babócának.

A találkozóról is ejtenék pár szót. Én nem voltam elégedett. Sokkal többet szerettem volna Mindenkivel beszélgetni. Ez az egyetlen "negatívum" amit fel tudok hozni az eventünkkel kapcsolatban. Hihetetlenül jó volt és hihetetlenül sok pozitív energiával töltött fel engem és reményeim szerint Másokat is. Rengeteg Ember volt körülöttünk, de mégis olyan meghitten voltunk magunkban, mintha vhol 1 messzi helyen bujkáltunk volna Mindenkitől távol. Köszönet Miminek az ötletért! Annyira szuperlatívuszokban lehet csak megemlékezni az egészről, hogy ott helyben felmerült bennünk a gondolat, csak így tovább. Azaz, már csak ilyen piknikezős találkozót akarunk a későbbiekben is tartani. Ezt csak 1 szalonnasütéssel kombinált bográcsozás tudná überelni. A verseny nagyon jól sikerült, minden kaja nagyon finom volt. Mimi répatortája annyira letaglózta az ízlelőbimbókat, hogy pl nekem nem is jutott. Ezért fordulhatott elő az a malőr, hogy én nem szavaztam rá. Grat a Top 3-nak a mesterművekért! Nagyon izgultam, hogy minden sikerüljön és most 1 kis lazulással "ünnepelem meg" az event végét. De azért még eljutnak hozzám a hírek, annak ellenére is, hogy nem vetettem bele magam a gang és a kuckó olvasásába. Az újabb Pest ellenes nyürrögés mondhatni menetrendszerűen futott be, borítékolható volt a felbukkanása. Aki nem hiszi, hogy oda a legkönnyebb az ország bármelyik szegletéből eljutni, azzal én nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. Én is 130 km-t vezettem, hogy ott lehessek. Coff sem pesti, bár azért közelebb lakik, de akkor sem a fővárosban. Egyedül Breki volt helybeli a szervező bandából, de pont ezért esett Rá a választás. Persze tarthatnánk vhol vidéken is a bulit, de ahhoz kéne 1 busz, amivel fuvaroznánk a Farmereket, persze Pestről, ahová a legkönnyebb eljutni és 1 panzió, hogy legyen hol aludni a távolabbról jötteknek. Ezek megvételét fel is veszem a "Mire költsem el a pénzem, ha ötösöm lesz a lottón?" listámra. A másik amit szeretnék tisztázni az, hogy Ki is jöhet valójában ezekre a találkozókra. Direkt nem vettem még ki az aláírásomból, tessék rákattintani és ott van pirosan-kéken a lényeg:

Az event különleges hozzávalója:
    Szájber földmívesek minden mennyiségben.
    "Nem teszünk különbséget a Meghívottak között. A szemünkben nincs népszerű vagy népszerűtlen, magas szintű vagy alacsonyabb besorolású, taktikus vagy aratok és majd lesz vmi típusú Farmer. Csak Gazdák vannak. Sőt, ha Vki hozza a Párját, Gyerekét, Akárkijét azt sem utáljuk ki, mert nem virtuál gazdálkodik." Ez 1 másik idézet tőlem a Meghívottak körének "leszűkítéséről". Ha Vki nem érzi úgy, hogy beletartozik ebbe a "szűk" körbe, akkor ott nincs mit tenni. A szavaim úgy gondolom egyértelműen meghatározzák, hogy Ki Mindenkinek szólnak. Más szöveg magyarázatára nem érdemes hallgatni, főleg ha vmilyen személyes érdeke fűződik hozzá az Illetőnek. Mi Mindenkire kíváncsiak vagyunk, minden Farmer felé nyitottak vagyunk. Természetesen Pharmer felé is! Aki ilyen balga indok miatt nem jött el, mert Vki azt tanácsolta Neki ne jöjjön, az csak és kizárólag saját Magát fosztotta meg vmi nagyon pozitív dologtól.

Köszönöm Mindenkinek ezt a felejthetetlen délutánt! A beszélgetéseket, a változatos menüt, a puszikat és a mosolyokat. Köszönöm Nektek, hogy vagytok nekem és azt, hogy én is lehetek Nektek! Köszönöm, hogy megtiszteltétek a jelenlétetekkel az eventet! Mert Nélkületek ez mind nem lett volna. Az ötlet és a tervek mit sem érnek, ha Ti nem vagytok partnerek benne. Köszönöm, hogy a virtuális térből kilépve játszótársaim lettetek a való világban is!
    Millió puszka és ölelés Bözse/Bori

Marika312, Pharmer500#2, Byarenna és 38 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Hajó..,kalózpapagáj....nem tudom talán közük van egymáshoz....majd kinyomozod ;)

Melan, katimami51, marcsi152 és 11 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Általában Kielius képei jók , vagyis sejtetnek valamit. :p;)

Melan, Peszi2, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hehe, ötletes.:D Remélem, mindenki kapott használati utasítást is mellé.xDxD
    Nagyon sok boldogságot kívánok az ifjú párnak!:)

Tényleg kíváncsi vagyok már arra a kamionra.
    Coff drága, nem teszel fel ide is egy képet?

A baj az, hogy a találkozó résztvevői is 1-2 napig írnak, utána megint haldoklik a topic.

Nagyon jó egészséget kívánok a pici lánynak, anyukájának és természetesen Neked is, hogy sokáig tudd kényeztetni az első unokád.

Biztos feketekávé van benne.:D:D Akartam mondani, hogy nálam sem látszik semmi, aztán mégis előtűnt egy kalózhajó.

Most megragadom az alkalmat és egyszerre gratulálok mindenkinek: Bözsének a találkozó szervezéséért és a szintlépésért, Nemzsunak, Huusinak, Gyöngynek a szintlépésért.
    Gyöngy két szintet is lépett, nekem meg nem volt időm gratulálni egyikhez sem.:oops:

Szép álmokat Mindenkinek!

Marika312, Melan, Magdusnéne és 25 más kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Selyem akác nekünk is van,június végétől 3 hónapon keresztül állandóan nyílik.Gyönyörű.

Peszi2, katimami51, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  17. LBetti

LBetti Fórumgróf

Ha egyéni kifutóba ki akarok helyezni tenyészállatot, akkor már megjelenik ez a békás kép.:)
    És azt írja ki, hogy ez a tenyésztési típus elérhető 614:05. (Óra /perc múlva gondolom én, mert visszaszámol.)

Utoljára szerkesztett: 22.5.16
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Látom már a hajót :Dkiváncsi vagyok mihez kapcsolódik :music:

Melan, Peszi2, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  19. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A városligetben meg csatnifesztivál volt !:D
    Akkor a hozzászólások alapján a békatenyésztést biztosra vehetjük!
    A hajón elgondolkodtam, mi köze lehet a kalózpapagáj tojáshoz.Lehet valami hajós event lesz és netán megszerezhető lesz mint nyeremény is?

A találkozón én sem voltam de nem is láttam rá esélyt nagyon,hogy megjelenjek.
    Előző hét pénteken 13-.án /mert miért ne akkor/ a telefonom leszámolt! Hétfőn lett egy új csak abba meg nem fért bele a régi SIM kártyám mert hiába akkora a készülék mint egy falazó tégla ebbe csak micro SIM fér bele ! Még ismerkedünk egymással bár ez a kapcsolat tuti nem fog neki tetszeni.Szoknia kell a festéket, cementet ,stb. 14.-én örökbe fogadtam 5 kismacskát /kb:3 hetesek/ahol dolgozok mert előtte 2 nappal az anya cica eltűnt.Erre jött egy macsek és az udvar közepén kipotyogtatott 3 kiscicát és lelépet egy fekete kandurral,mivel az egyik kölyök fekete volt gyanítom az apuka lehetett! Magzatburkostól és egyéb alkatrészekkel együtt haza vittem őket is és a család nagy örömére a konyhapulton kicsomagoltam őket ,levágtam a placentát /ekkor már a páromat a hányinger környékezte/ Mivel köldökcsipeszt nem tartunk otthon és nem voltam hajlandó a köldökzsinórt nyalogatni még lenem szárad így vágtam és kötöztem.Rájöttem a héten,hogy nehéz cicamamának lenni és,hogy a légvédelmi szirénának sokkal kellemesebb a hangja mint ennyi éhes szájnak mert ezek két óránként nyomják!!!
    Sajnos az ötből három annyira legyengült ,hogy már az orvosok sem tudtak rajtuk segíteni! A három újszülött is távozott sajnos egymás után, utoljára a kis fekete ment el ő nagyon a szívemhez nőt majdnem megsirattam ,ő a kezeim között távozott el.Na de az a kettő kis csaj aki megmaradt azok már stabilak tegnap már megtépték egymást a cumiért!/videóra vettem/!Sőt már harapnak is!Egyébként az állatkórház is jól járt a héten anyagilag ,ennyi proteint meg immunerősítőt meg miegymást a testépítők nem fogyasztanak mint amit felírtak! Egyébként nagyon cukik!
    Bunyó a cumiért!Tipikus hajtépéses ,csajos bunyó!:D:inlove:

20. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szia!
    Tavasz van, szülnek a cicák:) Nálam kedden a fekete jánynak 1 fekete és 1 cirmos cicusa lett. Régen megfogadtam, hogy lány állatot nem tartok, a szaporodás miatt, de valaki kirakta és egy lányt nem hagyhattam az utcán "csavarogni":) Felügyelet alatt is "félrelépett":) Hála a kölykeivel törődik:)
    Jó éjt

Melan, Magdusnéne, Peszi2 és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.