Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Azt olvastam, hogy legközelebb a kökény fejlesztései jönnek.... a szigetre talán az achacha fejlesztései

Marika312, Melan, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  2. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Rá kellett jönnöm, hogy irigy a BP. :) Legutóbb már kiváltottam a Pannit Renzónál. Most meg kiderült, hogy csak egyszer lehetett...Abban bíztam, van olyan jólelkű a BP, hogy a saját pénzemet beálldozva "megnyerhetem" most is a Pannit. De irigy:cry:

Marika312, Melan, Peszi2 és 16 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia Sziszi. FORRÁS

Szuper , máris imádom.:)
    Nem ideillik a téma , vagyis nem tudom. Az angoloknál valaki betöltötte az 50. szülinapot .
    Nem tudod ki lehet ? És hogy van e hatással ránk? Kideríted légyszí? :p:inlove::inlove::inlove:

Melan, wiktorka17, Mikulás48 és 4 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem tudom mit akart a kalózhajóval mutatni, esetleg az új tojásra utalt?:music:
    Csak a lengyelekhez néztem be, náluk láttam a kanári sárkányfát - gondolom a Bahamára fog jönni.
    Nekünk is lett 4 kis cicánk. Az egyik már enne, de hiába hozzuk le őket a melléképület padlásáról, egy idő után visszaviszi a nagy a cicákat. Mivel elég kalandos utat kell megtegyen és már alig bírja húzni a kicsiket, így amikor elindul velük, akkor visszavisszük mi őket a padlásra. Egyszer csak lent meri hagyni.:music:

Lehet, csak el akarta csalogatni onnan a kandúrt, mert az bizony felfalja a kicsiket.
    Nagyon aranyosak a kiscicák. Remélem, ez a kettő már megmarad, ha ennyit kínlódtál velük.

Előre is köszönöm!:)

Ahogy mondod, az angoloknál valaki 50 éves lett. Boldog szülinapot kívánunk mi is neki, de ennyi...:D:D

Marika312, Melan, Magdusnéne és 16 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez bizony benne volt / van a változásokat bejelentő posztban ;) Kikalapálnám neked ... Mert nálam még a kínálatban figyel ... belépő is lenne hozzá ... De ma nem húzott fel senki ... Így nincs kedvem musklimésőt püfölni ;)

6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Bárcsak úgy lett volna,de azt mondta a tulaj,hogy az előző kölykeit is magára hagyta,így már elkezdte ásni a gödröt az udvaron,nekem meg elöntötte az agyam a düh! Nem értem,hogy lehet ölbe tett kézzel ,nyugodt szívvel elfogadni egy állat előre látható pusztulását.

Annak aki még nem látott frissen született kiscicát:
    Akinek nem bírja a gyomra az ne kattintson rá.
    http://kepfeltoltes.hu/160523/IMG_20160516_133333_www.kepfeltoltes.hu_.jp
    http://kepfeltoltes.hu/160523/791714021IMG_20160516_133408_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szia! Szerencse,hogy régebben cserenapon megszabadultam a kökényektől amíg értékük volt,ez is egy példa arra,hogy amire költünk úgymond értéktelenné válik idővel!
    ;)

Utoljára szerkesztett: 23.5.16
    Kukori.és.Kotkoda, Melan, Peszi2 és 16 más kedveli ezt.
  7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Arra gondolok én is, :) Biztos abból fog kikelni, :D a varjúnak fája van, a kalózpapagájnak kalózhajó dukál :D

Melan, Peszi2, -gyöngy-581 és 11 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia Alex

Én már láttam születni cicát , de biztos ez ide illik? Most ettem. Kár volt megnéznem . :wuerg::cry:
    Amúgy egy hatalmas piros pacsi :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    Szia Cygnus . 15.150 hozzászólás

Egyszer 50 éves az ember.

Egy lengyel szerint a cseh fórumon a jós azt mondta , hogy lesz mérges béka nevű is . :D

Melan, inanna11, h.lajosvilmos és 8 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Aláírásomba fogom berakni a receptet. ;)
    Nagyon remélem. ;)
    Szörnyű, hogy az ember nem tud mindenhol ott lenni. :D
    Gratulálok hozzá, legyenek egészségesek.
    Ez a hiányérzés bennem is ágaskodik. :)
    Erre befizetnék. :D:D
    Nagyon jóóó! :D:D

Utoljára szerkesztett: 23.5.16
    Melan, Peszi2, emocy91 és 19 más kedveli ezt.
  10. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Van mozi legalábbis nálam de csak kettőt engedett.

Peszi2, emocy91, h.lajosvilmos és 7 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Szia ;) Lehet az én mozigépészem is nálad dolgozik :pxDxDxD

mimi, Peszi2, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Nem farmer,hanem gépészbuli lehet,mert az enyém is ott leledzik.

mimi, emocy91, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Mostanság divatba jönnek a bulik ;) Csak végre minden körzetbe szervezhetnének ... S akkor senki nem maradna le róla ;)

mimi, alex0824, h.lajosvilmos és 7 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Alex!
    Minden elismerésem!
    Nálunk tavaly nyáron a szín alatti szalmabálák közé fialt egy idegen macska, amit észre sem vettünk. Legnagyobb melegben éktelen kismacska nyávogásra lettem figyelmes. Az anya nem jelentkezett napokig. Nem kevés időnkbe tellett mire "levadásztuk" őket. Vettem nekik tápszert, cumisüveget, de sajnos annyira legyengültek már addigra, hogy( hiába volt a 2 óránkénti cumiztatás,) valószínű kiszáradtak a hőségben. Elpusztultak szegénykék. Azután a vejem a munkahelyén talált egy szép árva cicát(valószínű az autópályán elüthették az anyacicát) elhozta nekem, most ő kismama, remélem jó anya lesz belőle. Persze el van kényeztetve, a párom állandóan beengedi nappalra szunyókálni, éjjel meg vadászik, a sok takarmány miatt idejárnak a szomszéd romos melléképületeiből a patkányok, szépen leteszi a süldőket amiket megfog a hátsó teraszra, hogy lássuk a zsákmányát ha reggel kilépünk az ajtón.

15. -Holdfeny-.

Szia ;)
    Jó dolog a cica a háznál .. De Én az ilyen vadászzsákmánytól lehet világgá szaladnék ;)

Kukori.és.Kotkoda, Melan, mimi és 12 más kedveli ezt.
  16. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia! Elképzelhető mert volt egy kilépésem és utána vissza mentem és engedett megint megnéznem igaz csak egy filmet és lehet, hogy a te gépészed volt azért lehetett volna adakozóbb.

17. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Áááá, csak a kamionról fogok betenni képet. Még a végén beszól valaki, hogy a dömpert minek fotóztam le az autó mellett xD
    De a segítséget nagyon szépen köszönöm :inlove:

18. -Holdfeny-.

Majd ha találkozok vele megrovásba részesítem ... Ha maszekol legalább csinálja duplán :pxDxDxD
    xDxDxD

Jucus19, mimi, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Elképzelheted hogy én is visszahőkölök az ajtóból, megvárom míg a párom beleteszi a kukába csak azután megyek ki:D

Melan, mimi, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  20. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Nem akarok éhenkórásznak tűnni,de ha a mostani terülj terülj asztalkát az ottani résztvevők ismét produkálják,akkor megyeeeek!!! Na persze most már nem felkészületlenül,hanem én is viszek valami finomságot! (meg ételhordótxDxDxD)

Melan, Shirkán53, mimi és 19 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.