Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia breki:)
    Apónak most kéne a szomszédba betennie az esti ügyeletes Bp-s képet amit már megszoktunk tőle, sajnos az is elmaradt már egy ideje:cry:
    Hát van köztük pár olyan amit ismerek, de sajnos nem elég sok az ismert:), lehetne még több olyan is ebben a sorban ami már van:music:.
    A tanyaház mellett egy kör alakú, új épület van, ami olyan formájú, mint egy jurta? Vagy csak én látom rosszul?

MamaMeseKertje, Peszi2, Coff66 és 14 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Szia Gyöngy581

A betűk miatt nem lehet kivenni , hogy az a malom. :p

Eddig értem , de mihez kell?

Én is ettem már békacombot , és bátram merem állítani finom.;)

Magdusnéne, Peszi2, katimami51 és 13 más kedveli ezt.
  4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Tetszenek a növények :D Kiváncsi leszek, mennyi növényért jutunk hozzá a kitehetőkhöz Jack boltjában?
    Remélem rövidérésűek lesznek 8)

Peszi2, katimami51, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Lehet nincs fórumuk, mert náluk nem volt még farmerama, és most ismerkednek a játékkal meg a fórummal? Jön a kíni veszedelem :D Kína lakóssága (2013-as adat) 1,357 milliárd. Farmerama regisztráció cca 55 millió. Ebből mennyi a vallós aktív farm, és azon belül a magyar csapat...hát ember legyen a talpán aki ezt meg tudja becsülni. Szerintetek mennyire fogunk "felszaporodni"? :music:Majd jön (jó úton haladunk felé) a szok kici occo ajándékot adó event. :D
    Én meg a féllábú népi táncos Shainghai-ban :p

6. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Valaki nem tudja mikor jönnek új rúnák a tölgyre. Ígérgették, de újra csend van...

osztrak12, wiktorka17, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia!:) Én is látom, a főfarmon egész jól látszik a tanyaház és a víztartály között. De mi lehet az:music: lehet eddig is ott volt, csak nem tűnt fel:p
    A teliholdas event most csak a szokásos lesz ugye:music: ha igen, akkor mikor is lesznek az új növények és a kitehetők?:)

mimi, Peszi2, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Most lesznek ....most lesz a tartalombővîtés :)

osztrak12, mimi, Peszi2 és 20 más kedveli ezt.
  9. Bözse

Bözse Rutinos

A békázás és a jakuzzi/jakuza párhuzam összekeveredett a fejemben. Ezért juthatott eszembe, nem mindegy, hogy békauszony vagy béka iszony. Apropó, meg is van a brekkencs terménye: békauszony. Mer' csak nem békalencsét fog gyártani a kis zöldike?!

L'sourcier c'est Moi. Nem is olyan régen és nem is 1 messzi messzi galaxisban megjósoltam, hogy a gang a régi fényében fog tündökölni, vagy még annál is jobb lesz, mint volt. És ímé megtörtént a csoda, az, amire sokan már csak legyintettek. Szóval a jós az én vagyok! A nevem Jolán, Jós Jolán.

PS: Bakker Jónás visszajön és én a repülő mókusaim mellett fogok elzúgni, miközben föld körüli pályára állok! Lelki füleimmel hallom a Pa-dö-dőt, amint ezt énekli:

Bye-bye, Bözse, nem voltál velem,
    Elmentél és azóta a gangot lesem,
    Bye-bye, Bözse, kitoltál velem,
    Elmentél és azóta csak a könnyeimet nyelem.​

10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszike:inlove: most nem bántam volna, ha rosszul emlékszem :( az pont jó lesz a mendel event mellé:oops: jó párosítás nemxD azt sem fogom tudni abban a pár napban, fiú avagy lány vagyok xD

-Mayacska85-, Magdusnéne, Peszi2 és 19 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Szia Sziszi FORRÁS

A labda eventről beszélgetnek , és azt írják hogy nekünk kell elkészíteni a gumilabdát , meg időfüggvényes lesz?
    Több hozzászólás is van. Segítesz? :p:cry::cry:

Utoljára szerkesztett: 24.5.16
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszi Jancsika, igazad van, tényleg és sajnos az.. pedig már elkezdtem álmodozni, hogy vajon milyen újdonság lesz:)
    Békacombot én is ettem, nekem is nagyon ízlett, van olyan jó, mint a csirke.. :)
    Szia, kedves szomszika:)
    Legalább lelkifurika nélkül mondhatok nemet az eventre:) Erre még jó is lehet a zöld színű jóslatod:D
    Szia Bözse:) A béka terménye a létra lesz:) amit visz magával, ha időt szeretne jósolni, mert éppen olyan kedve van, mert valahová fel kéne másznia:D

MamaMeseKertje, Peszi2, Coff66 és 18 más kedveli ezt.
  13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Tesztek alapján, békatenyésztésnél keverésből nem lesz pink béka,de ugrás sem!

:wuerg::wuerg::wuerg: /joke,scam/xDxDxDxD

Utoljára szerkesztett: 27.5.16
    osztrak12, juhosjuc, missuzy_53 és 27 más kedveli ezt.
  14. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Mindenesetre elszomorító tény,hogy Jónásunk nem jelentkezett be múlt hét óta,még radír formájában sem!! Máskor ha egy modi valami miatt nem tudott a "helyén" lenni,akkor volt beugró helyette,de most a naaaagy semmi.... Remélem nem tört el Jónásunk gömbje és most vakon keres minket....(vagy az új munkahelyéto_O???)

Szia. Ezt nagyon szomorúan venném tudomásul,mert akkor a boomnak se lesz értelme....ha lesz... Balról az 5. béka,talán azért néz ki úgy,mint amin Coff kamionja átment,hogy ezzel is jelezzék: Nix ugri bugri??8)

osztrak12, Gulus49, missuzy_53 és 21 más kedveli ezt.
  15. Nemcsak Te bízol ebben, hanem többen mi is.
    Sajnos a sok információt Jónás nem segít kibontani hallgat.

kekmaci75, Peszi2, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  16. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sztem a gyanta azért fontos!? Nem értetek egyet?:wuerg:xDNehogy úgy nézzen ki, mint az a szörmók hóóóód!

Magdusnéne, Peszi2, katimami51 és 8 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia kicsi szivem :D hol beszélgetnek róla? A német fórumon? Mert most a link engem nem oda vitt szerintem amit szerettél volna mutatni. Ha lesz valami konkrétum segîtek, most még csak találgatnak, és ugyan oda jutottak, mint mi 2 héttel ezelőtt ;)/ az időkorlátos részt leszámîtva/

mimi, Magdusnéne, Tavirózsa és 12 más kedveli ezt.
  18. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Gyerekkoromban mindig azt hallottam,hogy ha a békát megcigiztetjük akkor lesz boom!
    Balról az 5. a matricabéka,előfordulása vízpart közeli fő és mellékutak ! Gyártja a semperit,michelin,barum,stb. Ja igen és Coff!
    8);)
    Egyébként szerintetek a békatenyésztésnél a tenyészálatok milyen neveket fognak kapni? Fantázia neveket vagy a valós elnevezésüket! A fekete béka egyébként a Nyílméreg béka!

mimi, Magdusnéne, Mikulás48 és 23 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Akkor bocs.:oops:
    Megjavítottam.
    Mintha azt vettem ki volna a szavaikból , hogy kell virágdrót.

osztrak12, Hermione72, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A virág/ rózsa focihoz gondolják szerintem....
    Meglátni hogy cicáztál :D pár oldallal visszább megvannak a nevek, de lusta vagyok a saját hszemet visszakeresni :p
    A békacigiztetést én nem csak hallomásból ismerem, gyerekkoromban /8-10 évesen/ mindig a fiúkkal lógtam....és ők ki is próbálták , îgy szemtanúja voltam a boomnak:( Bocs brekikém :oops:

Utoljára szerkesztett: 24.5.16
    missuzy_53, mimi, Magdusnéne és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.