Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Azt mondják olyan lesz mint ez itt...
    http://www.sourcecodefiles.com/wp-content/uploads/2015/12/tic-tac-toe.png
    http://s3emagst.akamaized.net/produ...res_b0050386db7ff97c83325ea08d56a6c0_full.jpg

Elképzelhető egy olimpiai event is... a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári olimpia aug.6- 22- ig kerül megrendezésre

Mikulás48, Bözse, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Sziszi

Mi ez a Tic Tac To?:p:cry:
    Olyan furán hangzik , és idegesítően.:oops:

Akkor Augusztusi eventek:
    • 100. szint feletti gazdaköri küldetés.
    • Pajta fosztogató gyümölcs event a topp előtt
    • Olimpia event.
    A júliusról nem tudok semmit még.:cry::cry:

De a júniusi :

• Labda event
    • Nyári nyitogató naptár
    • Békatenyésztés
    • Szülő/Apák napi takarítós event
    • Papagájtojás
    • Új fák bevezetése
    • Angol tea event.
    Aloha Holdfény

Jól hangzik szerintem.:p
    De ha pajtafosztogató lesz , akkor valami különleges ajándék kell , amiért érdemes a topp előtt belefogni :oops::p:inlove:

Utoljára szerkesztett: 26.5.16
    macska49, Mikulás48, Bözse és 14 más kedveli ezt.
  4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A Tic Tac Toe egy játék, itt megtalálod róla amit kell...
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Tic-tac-toe

Fatther, h.lajosvilmos, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A gazdakör megújulását már olvastam de ilyen feladat eddig nem volt benne.[/QUOTE]
    Szia, nekem nem adott semmi új feladatot az átalakult felület, sajnos el sem vett belőle, pedig nem bántam volna.. :oops::cry:;):D
    Nem lehet, hogy a könnyebb átláthatóság miatt felfedeztél valami régebbi időkorlátosat amit még nem oldottál meg?
    Úgy emlékszem, hogy új fákért fogunk beadni egy csomó gyümit. Apó ezt válaszolta nekem, ha nem csal az emlékezetem:)

Bözse, Peszi2, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Mikulás48, Bözse, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Légy pozitív ;) ezentúl máshogy lesz ;)
    Én az újra szavazok akkor is ha megköveztek ;)
    Árpát időre eddig még nem kellett ültetni. A tenyésztősökből van még hiányos és az utóbbi titokállatokból.[/QUOTE]
    Lehet a kristálygömb egy pillanatra nálad tisztult ki ;)

Bözse, Tavirózsa, MamaMeseKertje és 8 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

FORRÁS

Kielius azt írja , hogy amikor a kutyatenyésztést bevezették akkor a narancs és sárga fejlesztések voltak rögtön
    Említ még ideiglenes gazdaköri küldetést
    A tölgyön egy tenyészállat rúnát​
    Egy új felreppenő ami barkácsólat lehet csinálni.
    Szóval a szokásos dolgok​
    Csak az új terményt nem tudtam elolvasni , vagy ha nem írta akkor azért.
    Ha , valaki talál benne új dolgot , feltétlenül ossza meg velünk.​

Mikulás48, Bözse, _Cygnus_ és 13 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szerintem nem a Nublonok csapolják meg a készletünket. Nem kerestem most vissza, de nekem úgy rémlik, hogy Jónás nemleges választ adott rá.

Akkor leírom pár szóban a Gangra vonatkozó szabályt:D: minden olyan hozzászólás törlésre kerül, ami még szőrmentén sem tartalmaz pletykát - mint a Tied most.
    Ha valakinek a moderációval van gondja, a Supportra kell írjon, mert a fórumról - nem csak a Gangról - minden ilyen hozzászólás törlésre kerül.
    Nem nehéz ezt megjegyezni.:D

A pajtafosztogató gyümölcs event szerintem júliusban lesz. Ugyancsak júliusban lesz egy nem rendes állatos tenyésztés. Szerintem olyasmi lesz, mint amikor először tenyésztettük a rénszarvasokat.

Júniusban lesz még az angol event. Ha rajtam múlna, akkor a focis event átnyúlna júliusra is.

10. HéricsBáró

Aloha Cygnus

Oké.
    Pihenni mikor fogunk? :p:cry:

Ennyi mindent még észbe sem lehet tartani , ha meg leírom , és a kutyám megeszi , elkezd cinege nyelven beszélni.xD

Az angol eventet elfelejtettem. :oops:

Mikulás48, Bözse, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

:D A kutyád ne gangos hírekkel etesd.:D

Nem tudom, mikor pihenünk, de a sok eventre állandóan panaszkodom.

Jónáshoz lenne egy kérdésem: szerinted melyik tojást érdemesebb megvenni?

Bözse, Peszi2, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Ne ? :p
    Pedig azóta szőr helyett csatnit vedlik , és kutyatáp helyett papagájtollat eszik. xD

Az aranyhörcsög meg a papagájtojás nem? :p
    Az aranyhörcsögről mit tudunk? [​IMG][​IMG] Mert én egyenlőre semmit .:cry:

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Sziasztok!

A félreértések elkerülése végett : továbbiakban legyetek szívesek a topikot rendeltetésének megfelelően használni : tehát pletykálkodásra.

Személyeskedés, egymás piszkálása, kötözködés mellőzendő.

Higgyétek el, a radír mellett szó lehet egy kis személyes pihenőpályáról : nem volt elég a sorozatos törlés figyelmeztetés gyanánt...........
    Illetve egy szééép, fééényes lakatról a topik kapuján. Nem kéne odáig eljutni.

Ezt sem szükséges kommentálni, köszönöm!

taga1, Byarenna, kontra.sz és 23 más kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Magas labdának éreztem:Sok cikket olvastam róla!/bocsi/.

wiktorka17, alex0824, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt kívánok!:)
    Úgy látom az összefoglaló nagyon sűrűre sikeredett és júniusban sem lehet sokat szusszanni:sleepy: azt lehet tudni, hogy időpontilag kb a naptárban mi, hol fog elhelyezkedni:music:a VV-ben is sűrű ez a hónap, jó lenne előre tervezni v kimaradnak az eventek:eek:
    Ja és a nyári nyitogatós......egész nyáron lesz v csak júniusban :pxD hmmm, hogy fogom naponta lapozni:oops: talán FA ellenében lehet pótolni a lemaradást:music:

Ezek szerint Apónk szabit vett ki, jó pihenést kívánunk Neki:inlove: szeretettek várjuk vissza:) a régi gömbjével együtt:p

Utoljára szerkesztett: 27.5.16
    h.lajosvilmos, Mikulás48, Bözse és 10 más kedveli ezt.
  16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Iboly!
    A szülők napi event szerintem a hónap első eventje lesz, aztán talán a focis, hónap vége felé a breki tenyésztés, és van még az angol event...:music:A naptárt, csak júniusban nyitjuk....érdekes egyébként, mert még régebben olvastam a lengyeleknél, hogy 18 napos lesz a naptár....de végül is a képek nem ezt mutatják o_O:music:

h.lajosvilmos, Bözse, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, nagyon szép napot kívánok, mindenkinek:)
    Szia Jancsika!:)
    A kérdésed nagyon jó, szerintem soha sem, ha nem így lenne, akkor nem lenne választási lehetőségünk:D Most dönthetünk, hogy belekezdünk-e egy eventbe, vagy sem, ha nem volnának eventek, nem lenne döntéshelyzet sem:music:8):D.
    Szia Sziszi:)
    Tudunk-e valamit a szülők napjáról, vagy még homály fedi? Nem tudok rá visszaemlékezni, hogy a nevén kívül mást ismerek-e belőle:oops::) Ha van róla valami pontosabb/fontosabb infó nem foglalnád össze, ha szépen megkérünk?

h.lajosvilmos, Mikulás48, Bözse és 8 más kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Eventek nélkül biztos unatkoznánk.
    A radírt el ne feledje,mert a gömb nélküle nem működik.
    Fórummentes,igazi kikapcsolódást kívánunk!

20. _Cygnus_

Sziasztok!

Kielius azt írta, hogy sötétben halászik - azért is tette be a képet:D - de engem nem hagy nyugodni Jónás kérdése. Tényleg úgy éreztem addig, hogy mindent tudunk a békatenyésztésről, de mi lesz, ha nem is kerül be a béka a piros kosár alá?

A terményét már régóta tudjuk, arra szokott felmászni az időjós béka.:D

Kielius szerint egy új bakácscucc is játékba kerül, nem tudom mennyire hihető, de nagy nekibuzdulásból ne teljesítsetek minden barkácscuccos gazdakörit.

Szerintem is hagyhatnának időt a megszokásához. Mint mondtam valamelyik nap, nekem a piac átalakítása sokkal fontosabb lett volna, de ha már itt van az átalakított gazdakör, akkor maradjon is.
    Nekem a bal oldali része határozottan tetszik. Azt hiszem, kevés embernek van annyi teljesítetlen feladata, mint nekem, de a görgőt használva nagyon szépen látom, hogy melyiket kezdtem el, mennyit teljesítettem belőle stb...
    Eventek alatt nagy örömmel fogok rákattintani az Összes beadása gombra is. Aki nagyon unatkozik, az ezután is szállíthatja egyesével a beadandókat.
    Kár, hogy nem találtam meg, de a most távozó gazdakör bevezetését is épp ilyen hiszti fogadta. Akkor az átláthatatlanságra panaszkodott mindenki és láss csodát, most azt az átláthatatlanságot követelik vissza.
    No comment.

Az apró betűkhöz nem tudok mit hozzáfűzni... nagyon sajnálom, ha ilyen sokan nem tudják elolvasni. Az tényleg új alapokra fogja helyezni a játékot, ha figyelembe veszik, hogy a játékosok 90%-ka nagyon gyengénlátó.

Szerintem a szülők napja után azonnal jön az angol event. Mivel Jónás eventecskének említette, lehet, hogy tényleg a királynő születésnapjáról/teázási szokásairól:D fog szólni és csak 2-3 napos lesz. Ennek ellentmond az a tény, hogy az 5 részes feladathoz event növény, felröppenő teafilter, malomtermék is fog tartozni.

A focis eventet tenném a hónap végére, hisz az EB-nek csak júliusban lesz vége. Emlékeim szerint elég hosszúak szoktak lenni ezek a focis eventek.

A naptárnyitogatást viszont már 1-jén elkezdjük és sajnos egy hónapig fog tartani. A naptárhoz 7 sorvégi ajándék is tartozik, ha jól emlékszem felhősorral együtt. Már nem is mondok semmit arra, hogy nyáron a géphez akarnak láncolni bennünket, de jó hír, hogy farmaranyért később is kinyithatóak lesznek a kagylók.

Igen, már a meseszöveg is elhangzott. Nagyjából annyi, hogy a szülők napját a szülők a strandon töltik, a gyerekek közben soha nem látott tisztaságot varázsolnak a lakásba. Sokan úgy gondolják, hogy hasonló lesz a takarítós eventhez.
    Biocitrom lesz az eventnövény (a képeket nem keresem vissza, már többször szerepelt minden), két felröppenő lesz - egyelőre úgy néz ki, hogy egyszerre röppenek fel. Az egyik felröppenőből és eventnövényből malomterméket állítunk elő.
    A 6 részes gazdaköri feladat meseszövegében pulyka és nyúl szerepel. Jónás nem válaszolt a kérdésemre, hogy ezek kellenek-e?

Utoljára szerkesztett: 27.5.16
    h.lajosvilmos, Bözse, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.