Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Na annyira sűrűn nem jelenik meg 25 váltásból idáig 1x ,azaz 1 hónapba 1x kb normál esetben! Prémium tagság esetén valószínű 2x a plusz pörgetés miatt! Tovább nem kísérletezem vele mert drága kísérlet!
    :):);)
    /Persze attól még lehet,hogy másnál sűrűbben fog megjelenni a békaól!/
    /Lehet tényleg csak egy káprázat volt a sárga fejlesztés!/

Utoljára szerkesztett: 30.5.16
    mimi, Meellcc, missuzy_53 és 6 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Iboly:)
    Szívesen ennék én is friss cserit, de apó szavaiból tegnap nem sajnos nem ezt olvastam ki:cry::cry:. A naptár és az event ismertetője majdnem biztos, hiszen ha jól emlékszem szerdán fog kezdődni mindkettő:). A békák kosárba kerülése a hét elején számomra kérdőjeles, lehet igen is és nem is:). A tároló?.. hát arról fogalmam sincs az is bejön egyszer majd előbb utóbb..:);)

• június 01 - június 30. - Nyári kalendárium
    • június 01 - június 07. - Szülők napja event
    Szia Alex:) Elképzelhető, hogy nálam ezért gyakoribb, mint másnál ?:D
    Szia kedves Jónás, szép estét Neked:)
    Megyek megnézem, hogy mit is jelent ez, mert nem emlékszem rá, hogy milyen fák voltak ebben a csomagban:oops:, szégyen ide szégyen oda, de nem tudom, hogy melyik csomagban mi van:)

Mikulás48, steve223, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
  3. porcsinka7

porcsinka7 Fórum-zöldfülű

ne sirjál másnak nincs egyse és nem sajnáltatja magát üdv porcsinka

demeter03 és Meellcc kedveli ezt.
  4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Lehet, hogy az ideiglenes békás feladatsornál ismét "kötelező tenyésztés" lesz, csak a szerelemlakatok helyett most ezek az aranygolyók röpülnek fel, amit a boltban levásárolhatunk.;) Jónás, messze járok az igazságtól?

Remélem, hogy hamarosan itt ugrándozol rózsaszín ruciban a farmomon! [​IMG]
    Ha nem, lehet, hogy valakit/valamit a falhoz csapok a hálószobában... ;)xD

Mikulás48, mimi, Coff66 és 11 más kedveli ezt.
  5. alex0824

Hmm! Nem tudom én is a klub tagja vagyok ! Bár azon is gondolkodtam,hogy váltogathatom én a kínálatot világba ha netán úgy van beállítva,hogy egy nap csak 1x jelenhet meg!
    :oops::);)
    Még jó,hogy nem vonatoztattam meg őket,gyanúsan alacsony volt a pontértékük!
    Viszont álmomban sem gondoltam volna,hogy tenyésztés lesz belőle! Igaz egyszer Jónás írta brekinek,hogy jön a kedvenc ugri-bugrija de akkor még gondolat sem volt a tenyésztésére ,emlékszem kérdeztem brekit mi az amit ő tud és mi nem de ő sem tudta mit nem tudunk amit neki tudnia kéne!

Mikulás48, mimi, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

SZia Szomszédkám:)
    Szerintem Jónás arra gondolt, hogy bekerültek a bahás dolgok és nem tudtuk hogy a pajtában lévő titokfákból kifejlődhet e. Próbát csinált valaki, de nem fejlődött ki. Gondolom ezen változtattak:) De jó hogy még mindenem megvan :D

SzilvaG, mimi, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Aloha Sziszi .:)

Emlékszel amikor múltkor a Tic Tac To-ról beszélgettünk?:p:music:
    Amit kell lefordítasz nekünk ? Légyszíves? :inlove::inlove:

Labda event kitehető [​IMG]

[​IMG][​IMG] [​IMG]

Peszi2, Mikulás48, mimi és 13 más kedveli ezt.
  8. alex0824

Szia! Erre már gondoltam én is de a többiek azt mondták a golyó lényegtelen csak a mese miatt van! De azért én reménykedem abban,hogy nem véletlen ! Igaz most az a hír járja,hogy felreppenő lesz! Kitudja!
    :oops:

:D:D:D

Peszi2, Mikulás48, mimi és 10 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hoztam neked golyót, igaz sajna csak erre futotta:[​IMG] választhatsz ezüst vagy fehér?

Mikulás48, _Cygnus_, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia azaz Aloha!;)
    Tessék vissza olvasni biza írtam vagy én leszek tenyésztve vagy .................
    A golyót meg a hölgyek nagyon akarják:D de mért is:eek: és arany legyen!!?? :music::pxDxD létra az lesz :)

Peszi2, Mikulás48, mimi és 14 más kedveli ezt.
  11. alex0824

Mindenképpen az az ezüst amelyik a legközelebb van a csontgolyóhoz mert akkor nyertem!
    Olasz bocsa golyók ! Kedvencem a tengerparton,sosem nyerek!
    :inlove::inlove::inlove::oops:
    Ezek is felreppenők félútig!
    De komolyra fordítva a szót ,már jó pár elképzelés van a funkciójukra mégis semmi konkrétat nem tudunk! Lehet felreppenő az ólakhoz,lehet csak a mese része! Lassan begolyózok !
    :p

Valamin menekülnie kell a királyfinak a királylány elől a hálószobából!
    xDxDxD;)

taga1, Peszi2, Mikulás48 és 18 más kedveli ezt.
  12. breki2

breki2 Utánpótlás-írogató

Hm hm tehát falhoz :music:hm hm :eek: megjegyeztem 8)

Peszi2, terika01, mimi és 10 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Aloha Jancsika! :)

Játszunk tic tac toet és nyerjünk csillagos érméket, amiket elkölthetünk a boltban...

Mi vagyunk a kecskék / ez a focicsapat, gondolom én/:prúgjuk a labdát!

A farm foci VB lázban ég. Te készen állsz, hogy a csapatot győzelemre vigyed? Ültess fekete és fehér rózsát, az aratás során pedig gyűjtsd össze a szines gumilabdákat, készîts belőlük futballabdákat. Rúgd ügyesen a pályán a végcél felé. Fogadást lehet kötni a csapatokra, ezért plusz csillagos érme lesz a jutalom.
    A kék csapat....A villogó játékosra ha rákattintasz, rúgja a labdát, de figyelni kell a célt és közben figyelni kell az odavezető utat is :oops:
    A piros csapat....Ha nekik rúgjuk a labdát, el is veszîthetjük...
    Amikor elfogy a labda, vége a mérkőzésnek, és visszatér a kezdő képernyő. Egyes védők, nagyon otthonosan mozognak a pályán....vigyázat! :wuerg:

Hupppsz...ez érdekesnek igérkezik, ha még nem volt nyürrögés, szerintem itt tuti lesz xD

SzilvaG, taga1, Magdusnéne és 21 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Imádlak.:inlove:

Elég érdekes eventnek hangzik.:D

A mostani 11 borsó után 11 játékossal focizunk?:p :cry:

Peszi2, Mikulás48, demeter03 és 11 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hiába no, változik a világ, a "Kezét csókolom"- ot ma már ki kell érdemelni.:D
    A legutóbbi csibém kirepülése után megköszönte az addigi segítséget és Csá-csumi-csőtésztával köszönt el.xDxDxD
    Végig nagyon kedves, udvarias, szorgalmas volt - mindenkinek ilyen csibét kívánok.
    Tegezve vagy viccesen köszönve is lehet tisztelni valakit és magázva is lehet semmibe venni.:music:

Amúgy ALOHA, mert az jóságot, egységet, kedvességet, alázatot, türelmet jelent... ma mintha ránk férne.:eek:

Ha leírja valaki, hogy miből mennyi van neki, se dicsekvésnek, se panasznak nem veszem. Egyszerűen összehasonlítom a saját készletemmel.:)

Nem tartom lehetetlennek. A sárga és narancs kutyaólak minden bejelentés nélkül megjelentek a titokólak közt, az eventen csak utána szerezhettük meg őket. Az más kérdés, hogy később a Nublonok is megszórtak narancs kutyákkal.
    Arra gondoltam én is, hogy Jónás már nagyon régen említette, de akkor elvicceltük a dolgot.
    Ne feledd, a békát már nem csókolgatjuk.xDxD

Az lenne az érdekes, ha fél csapattal fociznánk.

Fél siker már van, nyert a Real.:inlove:

Nem tiltott. Lehetett farmot regisztrálni az RTL oldalán és olyan kék kitehetőt adtak ajándékba. Azt írja, hogy most nyáron piros kitehetőket osztogatnak.

Magdusnéne, Peszi2, Mikulás48 és 11 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

FORRÁS

Mi az az Rtl?:eek:o_O:p

Remélem az az írás , nem a tiltott reklám.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Mikulás48, mimi, Gio és 10 más kedveli ezt.
  17. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

Tudja valaki a pulyka tenyész állatok kellenek valamihez, mert semelyikből sincs a piacomon 1db sem.

mimi, sziszi1965, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
  18. fehérnyuszika

fehérnyuszika Járnitanuló

Aloha Nocikám!
    Igen,hanem falhoz vágják
    Persze ez kéne neki
    http://gf.shop.hu/~gfshophu/1582-thickbox_default/arany-béka-alakú-gyűrű-zöldfehér-apró-cirkónia-kövekkel.jpg
    http://webshop.latomas.hu/image/cache/data/gyűrű/IMG_6151-600x600.jpg
    meg ezt sem kapja meg juszt se xDxDxD

Jupi, Peszi2, mimi és 8 más kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Báró uram:) Egy jó tanáccsal kezdem: tudom hogy most a lájkokra mész, de ez vissza is üthet. Engem, meg sokakat nem érdekel hogy ez a gang lesz-e mert akinek van tartaléka az simán megvesz bármit a piacon amikor elolvassa a hivatalost. Azokkal fogsz kiszúrni akik kicsik és kellene nekik a segítség. Kicsit-nagyon sok vagy. Megteszed nekem azt a szívességet hogy nem rakod be állandóan ugyanazokat a képeket? Meg megteszed azt a szívességet hogy nem foglalod le egész napra a fórumot a hüle ölteteiddel? Előre is köszönömxD

vje0315, Peszi2, Shirkán53 és 4 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Akartam mondani, hogy nálam is szürke a piac, aztán láttam, egy piacon vagyunk.:D

Peszi2, mimi, Gio és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.