Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Nagyon eltérőek a piacok, nálam szinte áll minden, abban reménykedem, hogy péntekig még megszabadítanak a TOP-osok néhány tételtől.

2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gratulálok a forgó pöttyösödért! :) Ha meglesz a kockád, azzal válaszolsz is a kirándulóknak?

babahalak és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én a második helyezettnek ajánlok fel egy mangós-narancsost, a harmadiknak pedig egy répás-almást. Ne csak egy vigyen mindent. ;)

csio70, alpha58, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  4. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én nagy mennyiségben tettem ki faterméseket , persze nem nyomott áron , mert lesz még 2015-ben is top

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.11.14
  5. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

mimi

mennyire igazad van :)

az első három helyezett tőlem 1-1 tavaszi koszorút kap :)

csio70, alpha58, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  6. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

De jó ötlet, beszállok 1-1 cukkinis almatortával és 1-1 húsvéti lekvárral!

Utoljára szerkesztett: 26.11.14
    csio70, alpha58 és Gio kedveli ezt.
  7. csillagocska19

Jogos, jogos!! Legyen tőlem egy olivás a 2-nak és egy édes rózsalekvár a harmadiknak.

csio70, -gyöngy-581, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  8. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nem találom a listát, ahol tippelünk.:oops:
    Én is kitalálok valami nyereményt az első 5 helyezettnek.:)

csio70 kedveli ezt.
  9. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Utoljára szerkesztett: 26.11.14
    csio70 és farmer_puma28 kedveli ezt.
  10. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

csio70 és Marika312 kedveli ezt.
  11. csillagocska19

Közben az jutott eszembe, hogy melyik tippelés nyertese(i) kapják az ajándékokat, a tegnap éjféli vagy a pénteki? A másik kérdés pedig, hogy annak ugye kicsi az esélye, hogy valaki hajszálpontosan eltalálja az utolsó bennmaradó összegét, ilyenkor a tippek közül gondolom az számít aki legközelebb van hozzá akár felülről, akár alulról. Ebben azért várom majd Jónástól a megerősítést!

12. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Jónás kedd éjfélig hirdette meg ezt a játékot. Pénteken lesz majd újabb, 13-14 óra között, külön topikban.

csio70 és Marika312 kedveli ezt.
  13. farmer_puma28

Okés köszi!

14. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Ajjaj, ahogy kúszik fölfelé a lista, kissé elbizonytalanodtam... Nem merek ekkorát kockáztatni... Meg látom, úgyis alakulnak még itt a dolgok... Vagy nagyon gerinctelen alaknak tartanátok, ha az 1.500.000.000-s tippért felajánlott zsemlét Pompás virágcsokorra módosítanám...?:oops:
    .
    .
    .
    Jaj, most jut eszembe: hová lett az én híres önbizalmam?! Hát minek tippeltem volna, ha nem azért, mert úgyis én fogok nyerni!:music: Na ennek értelmében visszavonom az összes eddigi felajánlásomat, hisz győzelmemnek már most nyilvánvaló bekövetkezte esetén kénytelen lennék megvalósítani a játékszabályok szerinti pusssing tényállását...
    xDxDxD

15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Lehet én inkább a tippet szeretném megnyerni és nem a Topot????:pNagyon jó ajándékok vannak...nincsen véletlen valakinél valami ügyes szerszám...meg kéne állitani a bedobálásokat...ha nem megy gyorsan felfelé az összeg be tudnék szállni...egyébként esélytelen vagyok:(
    A legfelső szintet már megnézni sem merem:Dennyi...hogy jött össze???gyüjtögetek mint egy sereg hangya.:)

BZKati, -vadocka70- és kukac42 kedveli ezt.
  16. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

17. farmer_puma28

Szia!Én azon méláztam néztem a top 1000 az első helyen álló,miért dobott be annyit,mi értelme van.Ha nem lesz első akkor is ugyan aszt az ajándékot kapja mint az 1000.Vagy nem?

BZKati és mazsok kedveli ezt.
  18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Persze,megkapja az első 1000 az ajándékot az első helyezett is annyit mint az 1000-dik...ez már csak presztis kérdés lehet...Ő e legjobb gazda...címen;)
    Egyébként nem értem,hogy lehet hogy már a szüret event kezdés után már egy órával ott volt a neve??hogy csináltam meg ilyen hamar...én mindig annyit szütyögök vele...borzalmas...nem tudom mit cinálok rosszul:cry:

mamszi70 kedveli ezt.
  19. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

semmit,szimplán te ráérősen csinálod:))))Nem hajtod mint a lovat:))))Vagy nem izgultál be rá annyira mint egyesek:))))Magam is beleértve:))Jó is a nyugalom:)Na meg a türelem,csak az a baj vele túl ritka erény.

20. mamszi70

mamszi70 Haladó

A szüretit farmarannyal megvásárolta. a többit pedig csak dobálta.

-vadocka70- és boldika88 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.