Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Neem én pont nem az a típus vagyok xDanyira jó lenne már egyszer ugy megcsinálni hogy nem parázok vele nehogy kifussak az időből.Nem tudom gyorsabban:wuerg:
    Pedig én is olyan beizgulós vagyok az eventre...szeretném minél hamarabb megcsinálni..de ha egyszer nem tudom hogyan??Simán csak a szupitápon múlik???nem értem;)Vagy taktikai tanácsot eventre nézve ne kérjek.?:D

mamika57 kedveli ezt.
  2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sztem sokat számít a szupitáp is, meg gondolom néhány eventkosár vásárlása is sokat lendít.Másképp nem tudom elképzelni, hogy néhány óra alatt kész legyen.

mazsok kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Persze,de gondolom van erre egy jól bevált recept...valószínű nem adják a számba csako sokszor olvastam egy-egy gazdánál hogy készen volt 1-2 nap alatt...o_O
    Eventkosár???akkor én nem leszek soha készen vele..kicsit a keret amiből gazdálkodom...:sleepy:sőt néha átlátszó.

Semmi pletyi a mikulás eventről??Szegény Miki lezuhan...mit kell majd neki segiteni...biztos ami biztos raktam ki pár darab szarvas ólat....tavaly is az volt az elképzelés hogy kell...és utána beadtam egy bedobálósba...most csak pár száz darab van....

mamika57 kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Már volt rá példa:)

macska49, Gio, babahalak és még 1 ember kedveli ezt.
  5. PUMPLIKA

PUMPLIKA Utánpótlás-írogató

Szia Jónás,

Kapitány barátunkat nem fújja erre a szél?

babahalak kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

Igen, az a nyertes, aki az utolsó még bejutott játékos eredményét alulról vagy felülről a legjobban megközelíti.

Gdominik és csillagocska19 kedveli ezt.
  7. JósJónás

Szia!

Van annyi minden mostanában, elég arra figyelni - az ég kémleléséhez nem elég egy röpke pillanat :)

cecillia53, babahalak és PUMPLIKA kedveli ezt.
  8. Málnahab

Málnahab Rutinos

Nálam van mozi, érdemes próbálkozni! :)

9. Málnahab

Málnahab Rutinos

Írtam a hibajelzős topic-ba. Nálam is ez volt, aztán sok próba után ismét elindult a film és akkor már pontot is adott! :)

10. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Hát eventkosarakkal sem rossz,de ha van egy rakat szupitrágyád,meg kacsakatád(akár mammutokból is),vizezel,tágyázol,és órára kelsz,aratsz,akkor 48óra alatt simán tudsz végezni kosár nélkül is.Akik pár óra alatt végeztek,na azok tuti nem 1-2 kosarat vettek,mindenki úgy csinálja ahogy azt pénztárcával bírja,én is szoktam költeni a játékra ha valamiben látok értelmet,na de megis dolgozom érte.

11. Málnahab

Málnahab Rutinos

Azért csak próbálkozz, ha van időd! Sok indításból nekem végül 2 FA összejött! Nagyon örülök neki, ezer éve nem volt rá példa :)

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sokan így gondoljuk szerintem, Mikulás-Rénszarvas, mivel a szarvasok húzzák a szánkót.

Egyetértünk !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.11.14
    mazsok és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Lehet, hogy 5.-én jön a mikulás event?;)o_O

babahalak kedveli ezt.
  14. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

csio70 és alpha58 kedveli ezt.
  15. kekmaci75

kekmaci75 Járnitanuló

Sziasztok !
    Ha már lúd, legyen kövér. ;)
    Én is ajánlok jutalmat a nyerteseknek :
    I. helyezet : 3 húsvéti leki
    II. helyezet : 2 húsvéti leki
    III. helyezet : 1 húsvéti leki

És Mag-Anyának a fáradozásért 1 húsvéti leki.
    Én se indulok a TOP-on, de HAJRÁ MAGYAROK !!!

csio70, Gio, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  16. padamak

padamak Fórum nagymestere

Hát ez tetszik! Én is beszállok az ajándékozók sorába:
    az I. helyezettnek: 1 Fehér ártatlanság, 1 Pinkie Pie sütije, 1 Répás-almás csatni
    a II. helyezettnek: 1 Fehér ártatlanság, 1 Pinkie Pie sütije
    a III. helyezettnek: 1 Fehér ártatlanság
    Sok sikert 178mló körül! ;)8)

Gio, -vadocka70-, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  17. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szuper! Ennyi ajándékért már tippelni is érdemes. Lassan eltörpül a TOP ajándék a felajánlottak mellett.xD

Mag-Anya és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. dereret

dereret Fórumőrült

Felajánlok magamnak, mint első helyezettnek xDxD Jónástól majd 3 pöttyös labdátxDxD, de ha mégsem enyém lenne a nyerő tipp, akkor a szerencsés nyertes is 3 póttyös labdát kérjen JónástólxD

csio70, PocsékFarmer, Claunyuszi és 8 más kedveli ezt.
  19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Köszi szépen...a segitséget.:)lehet legközelebb kipróbálom;)
    Tavaly is igy gondoltuk sokan...és mégsem lett belőle semmi..:pReméljük idén jó kis event lesz sok meglepivel majd amit mikulás hoz;)

20. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Szerintem öt féle érdekesség jön :) farkas, + gazdakörije, mikulás, teliholdas, csere-bere nap :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.