Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen nem erre 8)

mimi, Melan, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  2. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szép estét Jónás! :)
    Ez olyan "nesze semmi, fogd meg jól" voltxD Már kérdezni se merek:):cry:

mimi, Melan, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves szomszédkám, ezzel nem vagy egyedül, csak megerősíteni tudlak így olvasom a fórumot :) és néha kérdezek, választ persze nem kapok, de nem adom fel:), egyszer majd csak felolvad a jég és megtalálom a válaszokat is.. Vagy előbb, vagy utóbb majd kiderül minden:D:music:

HéricsBáró, Melan, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia:)
    Én is próbálom nem feladni, de úgy gondolom most felesleges lenne:) A gond az, hogy egyre több a kérdésem:D:D

Melan, _Cygnus_, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

Csomagban mint kiemelt fix ajánlat várhatóan ezek nem fognak szerepelni.
    Az, hogy megnyerhető listába bekerül-e, még homályos. Arra kell készülnünk, hogy bármi megtörténhet -.-

Az ottani menetrend nem nagyon fog változni: nem túl sok gyümit fog kérni a küldetés, és a jutalmak nagyjából a szokásosak :(

mimi, _Cygnus_, h.lajosvilmos és 14 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Sziszi , Cygnus , már fogalmam sincsen , mikor , milyen fa van már . :p:oops::cry:
    De a neve tetszik . :D Biribá xD

De ez meg a baha fa , ami már van nem? :music:

Melan, _Cygnus_, marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás, nagyon szépen köszönöm a válaszodat:), fix ajánlatként én sem törtem rajta a fejemet, de az megfordult bennem gondolatként, hogy esetleg a kinyithatóak közé bekerül.. Túl sok termést kér tőlünk a két feladatsor, ezt annyi fából, mint ami most játékba került nem fogjuk tudni megcsinálni.. legalábbis én biztos, hogy nem mivel feladtam a kísérletezést azzal, hogy legalább egy-egy legyen, ami a kerekítve kb 1000/darab körül semmire sem elég:oops:. (Más fára a kínálatból nem volt szükségem, kísérletezni pedig túl drágának találtam ezt az akciót, de biztos voltak sokan akik örültek az új fáknak:))

HéricsBáró, Melan, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A pletyik szerint számos új fa érkezik a játékba... a rollinia és a biribá egy és ugyanaz a növény ...biribá a népszerű neve, a rollinia pedig a tudományos neve....szerintem meg mindegy hogy nevezik, mert lehet, nem is olyan néven kerül be a játékba :music: Szinte követhetetlen, mert az Annóna félék családjába sok növény tartozik...lásd a két képet:) ezenkîvül még néhány... szourszop/ tüskés alma/ csirimojó, ökörszîv, vörös és hegyi annóna....de ezzel a sornak nincs vége:wuerg:

Kincső52, mimi, Melan és 23 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Köszi.
    Mondom én , hogy lassan minden játékosra jut 2 új fa . :D:cry:

mimi, Melan, _Cygnus_ és 16 más kedveli ezt.
  10. lipa002

lipa002 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Valaki megtudná mondani/mutatni a múlt-évi TOP1000-be beadott értékeket?
    Vagy csak az utolsó kb mekkora értékben adott be dolgokat?
    Előre is köszönöm!

marcsi152, Meellcc, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Innentől kezdve folyamatosan az erdőben fogunk járni? xD>:(:cry::p:wuerg::oops::mad::eek:

Melan, Meellcc, h.lajosvilmos és 18 más kedveli ezt.
  12. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Ha jól emlékszem 220 millió körül volt a vége.

mimi, Melan, Meellcc és 14 más kedveli ezt.
  13. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Nóci!
    Aranyosan játszanak a cicáitok. Végig néztem az egész videót, de eléggé hiányos...Nem vagy rajta

mimi, Melan, Magdusnéne és 16 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Legalábbis ültethetünk magunknak a fákból erdőt amik vannak és még lesznek...:music:szépek a fák a farmon és a bahán is:) elférnek a bahás titkos ólak mellett:oops:;):)

Melan, Meellcc, h.lajosvilmos és 11 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Az utolsó 5 helyezett:

995.marusjyklimowaorosz220,220,000
    996.Renia1920lengyel220,165,696
    997.--Галочка--orosz220,130,000
    998.morellaalengyel220,087,504
    999.-silvia760-olasz219,932,704
    1000.ardanoorosz219,898,528

Kincső52, mimi, Melan és 20 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bizonyára most készítik elő a bitófa bevezetését.:oops: Csak azt tudnám, hogy dekor elem lesz vagy adni is fog valamit?:music:

Egyébként már a piaci és a gazdaköri grafikákról lehullott a fa (achacha, kökény). Nem győzik a sok új fát. Csennek egy ici-picit a régiekből.
    Jónás a gömbben látni valamit az erdőből?

Utoljára szerkesztett: 4.6.16
    mimi, Melan, marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Az erőnléti edzéseket már elkezdtétek az erdőjárással, így jöhet a taktikai feladatok begyakorlása.
    A sok kapálgatás remegővé teheti a lábatokat, így csak óvatosan botorkáljatok ebben a melegben a földeken. Ha ellenfél csatár közeledik, érdemes egy gyors passzal kicselezni őt, különben a meccs végén nem lesz prémium :D

Jó ritmusérzék és türelem kell majd az event teljesítéséhez, de nem lesz túl bonyolult. A jutalmak pedig: nem lesz rá panasz ;) Na jó, fedett nem lesz benne, de azért fog valami kószálni a levegőben ;)
    Az esőfelhő nem lesz rendkívüli, de a dekorok tulajdonságai nagyon tetszetősek.8)

Kincső52, mimi, Melan és 40 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Ha minden *** felakasztanak rá, már reggelre le is szállítom a hozzá való faanyagot :D

mimi, Melan, Magdusnéne és 27 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor az achacháról meg a kökényről te vágtad le a fát?xD

mimi, Magdusnéne, Meellcc és 14 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Csak azért nézted végig, mert azt hitted rajta vagyok?:p

Valamilyen aréna lesz benne, esetleg a fedett párja?

Nem is tudom, örüljek vagy sem egy újabb munkás eventnek?:music:

A békatenyésztéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni: szerinted a szokásosnál több tenyésztett békára lesz szükségünk az ideiglenes feladat teljesítéséhez? Ha igen, akkor ki kell pakoljam az ólakat.:oops:
    Vagy kérdezzem úgy, hogy a denevéretetéshez fog hasonlítani és mindenki annyi tenyészállatot ad be a feladatba, amennyi ajándékot meg akar szerezni?
    _____

Az EV-nál van egy teszt, aki megcsinálja, írja már ki melyik ajtót választotta.:)
    Ne ide, mert hozza Jónás a fákat.:D:D

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventvadászok-társalgója.10996/page-103#post-511086

Update: A naptár ajándéka 2 guavalekvár

Utoljára szerkesztett: 4.6.16
    mimi, Melan, Magdusnéne és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.