Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Aloha !
    Elolvasva minden:music: tudunk mindent :music:irány visznya melózni :) jók ne legyetek mert az uncsi :Dtenyészetkor találkozunk :Dpáá addig is

h.lajosvilmos, mimi, SzilvaG és 16 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Igen, így valahogy:)

h.lajosvilmos, mimi, katimami51 és 20 más kedveli ezt.
  3. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Focis event részlete:

h.lajosvilmos, mimi, -Szemecske- és 16 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Húúúúú, köszi:) Ez rettentő jópofa lesz.:) Viszont nagyon kell figyelni hogy mikor rúgjuk el a labdát.

mimi, ildics1981, sárgazanót és 8 más kedveli ezt.
  5. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A les gól az nem ér! Ha a bíró nem veszi észre,:D:D akkor igen ér és az ön gól is.:D:D

h.lajosvilmos, genka53, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, köszönöm szépen, hogy megmutattad, most legalább fogalmam van róla..a pudingot is megpróbáljuk megenni, mint ahogy ezt is:D aztán kiderül, hogy ízlik-e. Érdekesnek látszik, talán nem lesz olyan nehéz:)

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én inkább pudingot kérnék ;)

Meellcc, h.lajosvilmos, mimi és 10 más kedveli ezt.
  8. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Csak teszt szám az ami egy ilyen játékhoz szükséges? Vagy ez lesz a valóságba is? CSak mert akkor fel kell kötni a gatyát:S

Meellcc, h.lajosvilmos, mimi és 11 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Szerintem eggyértelmű.:p;) Már ha ez az eventhez tartozik.:oops:
    Fekete rózsa : 8 órás és 64tp
    Fehér rózsa : 4 órás 40 tp

Utoljára szerkesztett: 7.6.16
    h.lajosvilmos, ljanika6, inanna11 és 17 más kedveli ezt.
  10. Orfanik

Orfanik Utánpótlás-írogató

Szia Te vagy a breki én meg a brekkencs. :)))

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

A sztáp megszerzése elég necces lesz. Szerintem el lehet rajta bukni simán. Viszont az érmékért tuti kapunk valamennyit, viszont azt meg csak egyszer lehet kiváltani:S

Meellcc, h.lajosvilmos, mimi és 7 más kedveli ezt.
  12. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A kisebbeknek érdemes igazán csatába indulni. :)
    Felteszem csillagos event lesz, így akármeddig ér valaki, a csillagok száma növekszik. Amire nagy szükség van a különböző előnyök kiváltásánál.
    Meg ha jól láttam, a kapuban is várnak valami jutalmak.
    Szóval bármennyi elkészül a feladatból, az már haszonnal együtt jár.

Meellcc, h.lajosvilmos, mimi és 12 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia, sajnos szerintem ebben az eventben legfeljebb a boltrészben lehet kiváltani valamennyi csillagot éremért. Nem fog úgy adni csillagot, mint azok az eventek amikben a gazdakörben adunk be, ez külön ablakos lesz ha nem tévedek. Ha tévednék apó majd kijavítja, de a tapasztalatom szerint itt nem juthatunk másképpen csillaghoz.

14. Szama

Szama Fórum veteránja

Kedves Jónás!
    Nem azt várom el, hogy minden legyen ingyen, és ilyet nem is mondtam!. Csak egy időben event alatt lehetett megvenni így a munkásokat. Ami nagy segítség volt, főleg azoknak, akiknek korlátozottak az anyagi lehetőségeik, mint nekem is jelenleg. A kuponok esetében is sokszor, és sokan javasolták már, hogy sokkal jobb lenne a több órásak helyett, a félórásak, mert azokat valóban ki lehetne használni, míg egy 1-3 órás, kupont használ az ember 15-20 percig, míg learat, elvet, állatot megetet. Anno az eventek sem egymást érték, és nem volt ennyi újdonság sem. Most viszont már így van, ami nem rajtuk múlik, nem a játékosok döntése, éppen ezért nem értem, hogy akkor miért is ne tehetnénk fel kérdéseket ezekkel kapcsolatban. Nem vitázni szeretnék, mert már nagyon unom, és azt is, hogy mindig a játékosnak kell magyarázkodnia, mert fel merészel feltenni egy kérdést a játékkal kapcsolatban. Amennyiben anyagilag módomban áll, akkor igen is költök/költöttem is a játékra, ez most sem lesz másként. Meg fogom venni teljes áron FA-ért a munkások az event ideje alatt, mert úgy látszik, hogy nagy kérés az, hogy az event során legyen olcsóbb lehetőség is a munkások megvételére, a teljes áras mellett. Sajnálom, ha ez kényes kérdés volt, nem annak szántam, csak érdekelt, hogy miért van ez így, ahogy. További szép estét!

15. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Igen, ez lehetséges. :)
    Viszont a pályán is lehet apró tárgyakhoz jutni ahogy kivettem. Pl szupertrágya, ami sokaknak nagyon jól jönne eventkor.
    A kiindulás az volt, hogy érdemes-e belekezdeni a kicsiknek? Úgy gondolom bármi, amit adnak, az csak hasznára van a kicsiknek is. Ha bele sem kezdenek, akkor még annyira sem fognak tudni haladni.

mimi, imi010, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Igen teljesen igazad van, szerintem sem a kihagyható kategóriájú lesz ez az event, sok sikert hozzá:)

HéricsBáró, _Cygnus_, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Itt a fejlesztő , és mintha a távolban tehén meg csiga lenne? :p
    :inlove:
    Sose értettem ezt a homályos idegen lények fotót.-.-
    Könyörgöm , a 21. században már műholdról megmondják , hogy a sötétben a szénbányászok barna csokit ettek. ;)

Szia Sziszi FORRÁS

Valaki az angol fórumon beszélget a fociról .
    Általában fontos dolgok tudója , és kétlem , hogy csak gyerekkori emlékeket mesél.

_Cygnus_, genka53, missuzy_53 és 12 más kedveli ezt.
  18. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok.
    Lassan átmegyünk ügyességi játékba, de kell is a változás :)
    Jókor jött ez az EB :p

mimi, inanna11, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  19. varga1234

varga1234 Fórum hercege

köszi az információt :)

_Cygnus_, alex0824 és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Aloha Jancsika!

Valóban olyan mint az űrcsigusz ;)
    A fociról beszélgetnek az Angol fórumon, elvileg a saját focis élményeiket osztják meg egymással :) hmmm...lehet, tudnak gyakorolni is a focira? Most vagy ennyire béna a focihoz, vagy tényleg tudnak min gyakorolni....Egyikük azt îrta, " nem sikerült eltalálni a célt, mikor megpróbáltam "

mimi, _Cygnus_, genka53 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.