Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezt lehet úgy is nevezni hogy a nagyok versenye. Lehet hogy nekik tervezték, de akkor ki kellett volna írni hogy ez a nagyok versenye és nem azt hogy az 50. szinttől elérhető mert az nevetséges.Én is belebújtam a számológépbe és arra jutottam hogy 500 csillagot megér az alapól és még a sárgát is meg tudnám csinálni de semmi értelme, úgyhogy marad az alapól, de hogy minek???

Fätum, Meellcc, Melan és 14 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hahó valaki. Bárki
    Van jegesmedve a játékban vagy valami ahhoz hasonló?
    Ez most fontos

Meellcc, mimi, h.lajosvilmos és 7 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Én is nagyon soknak tartom az 500 csillagot főleg,hogy korántsincs annyim. Így ez nekem felejtős, de ha lenne ennyi csillagom, akkor is meggondolnám. :)

maszilva, Meellcc, Melan és 14 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A kalóztojásnál én jelenleg azt nem tudom eldönteni, hogy ez csak hibás működés eredménye, vagyis véletlen, vagy szándékos és így van megtervezve...???
    Megvettem, még nem használtam, de nagyon szeretném tudni, mielőtt használatba veszem:)
    Apó, ha erre járnál nem súgnál nekünk róla valamit?

Utoljára szerkesztett: 14.6.16
    HéricsBáró, Meellcc, Melan és 9 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Van, a narancs medve úgy néz ki mint egy jegesmedve. Remélem nem késünk le a hírrőlxDxD

Meellcc, Melan, mimi és 9 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Így néz ki? :p [​IMG]

Mert a németek erről beszélgetnek. FORRÁS

maszilva, Melan, mimi és 15 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Nekem sokkal több van, mint amennyit a három tárolóra elkölthetnék, de én is sokallom, egyszerűen nem vagyok benne biztos, hogy akarok ólakat a farmomra.. Ha a fással állnék szemben már bele is ugornék a dologba, tétovázás nélkül, de ólak nincsenek a farmon és nem is volt tervemben, hogy legyenek:cry::oops::music: Ha a bahára is ki lehetne tenni, esetleg elgondolkodnék rajta:), de oda nem lehet kitenni, tehát várok, hogy mire? Még nem tudom:music:
    Igen, nekem van, titokólas akcióban lehetett nyitni a múltkor, ez a medve narancs fejlesztése:)

Fätum, Meellcc, Melan és 14 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Igen, így néz ki

Meellcc, Melan, Vizililiom60 és 8 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Oké ,mert a németek valamiért összekötötték a spanyol , bikaviadalos , repülős , fagyis eventtel

Melan, -orgona-, Vizililiom60 és 6 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Csak egy jó tanács. Néha olvass is a sorok között. :)

11. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A karácsony 2015 felhősoron a mackósan îzletes kitehetőn egy jegesmedve van....talán :music:

Melan, -orgona-, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Lehet, hogy az event meséjében jegesmacik fognak futkározni ? Esetleg megnyerhető lesz a fejlesztés az eventben?
    Ami képet most Jancsika hozott az a narancsfejlesztése a medveólnak ez teljesen biztos, van nekem is belőle:)

Melan, wiktorka17, Vizililiom60 és 4 más kedveli ezt.
  13. HaVera

HaVera Junior szaki

Szia! Nekem is egy titkosból lett, nagyon tetszik. Csak inkább a jegesmedve jut róla eszembe. Nem is értettem, hogy lehet a barna medve narancsa, de örültem neki. Lehet itt éppen ismerkednek :)

-orgona-, wiktorka17, Vizililiom60 és 4 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Így keverednek ebben a játékban a színek:D barna+narancs=jeges fehér (medve):D
    Az ól a narancs bagollyal együtt nagyon jól sikerült, tetszetős, jó rájuk nézni:)

Melan, wiktorka17, Vizililiom60 és 10 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

ÉÉÉs lesz belőlük pandamaci. ;)xD

taga1, Melan, mimi és 10 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Ez a fejlesztő nem? Ben .:p:inlove:

Meellcc, iboly54, mamika57 és 13 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Jobb lenne ha karate panda lenne belőle xD

Meellcc, Melan, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nem vitatom...de mikor megkérdezte, még a narancs medveól képét nem hozta....a ilyenkor volna jó a gondolatát is látni, sokszor halvány lila gőzöm sincs mire gondol o_O de többé- kevésbé sikerül....narancs medve ólam meg még nincs, fogalmam sem volt róla eddig, hogy néz ki o_O

Fätum, Meellcc, Melan és 12 más kedveli ezt.
  19. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Sziasztok!

A növekedésserkőnél már tudni egy ideje, hogy nem jól hat, ezt már jelezték a központ felé.

Én nagyon remélem, hogy ezt is és a papagájt is javítják.

Utoljára szerkesztett: 14.6.16
    Meellcc, Melan, mimi és 8 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ezt az egy mondatot ragadom ki a hozzászólásodból: a végtelenségig lehet csinálni a gyümis eventet is.

A kereskedők különböző mennyiségű gyümölcsöt kérnek. A kicsi, közepes, nagy gombra kattintva mi dönthetjük el, melyiket szolgáljuk ki. Minden egyes alkalommal növekszik a kért mennyiség - minél nagyobb a mennyiség, annál nagyobb a jutalom is.
    Event alatt a fák nagy értékű felröppenőt adnak, azokat is odaadhatjuk gyümölcs helyett a kereskedőnek.
    Minden beadás után érmét kapunk, amit különleges új fákra válthatunk a piac boltjában.

Mindenki maga dönti el, mennyire tartja különlegesnek a fákat és mekkora gyümölcsöst akar varázsolni belőlük.

A mai ajándék: szint * 300 tp

Szép álmokat Mindenkinek!

Meellcc, Melan, imi010 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.