Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Akkor most kéne a tárolókhoz 1500 csillag?:) vagy mennyi kell igazából?

Melan, _Cygnus_, Meellcc és 4 más kedveli ezt.
  2. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Bárókám mit találtál már megint? Csak nem az Izlandiak elhagyott jegesmedve kabaláját? Netán a medvetenyésztésről van valami híred?;)

Szia szomszéd! Nem,csak az első ólat kapod 500-ért,a többit megveheted. Területenként 5db lehet,a bahán kívül,ezt már potom farmaranyért hajigálják utánnad,nincs 300 FA darabja:cry:xD Az ólfejlesztésekre minimális tenyészet kell,szintenként 10 milla,pik pak ki izzadjuk néhány év alatt ilyen boom "ugrás" mellett:wuerg:xD Ez van,jön a nyár,valamiből kell nyaralni....nekem az itteni Bahamara jut,valakik meg az igazira akarnak menni xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 15.6.16
    Melan, _Cygnus_, marcsi152 és 14 más kedveli ezt.
  3. Szama

Szama Fórum veteránja

Ez a vadaskert óltároló hogy fog segíteni a gazdáknak, ha:
    1. mindent egyszerre kell indítani, különben bukta
    2. mindig a leghosszabb érésű idejét veszi alapul
    3. kapásból csak 1 ól van "ingyen", ami 500 csillag, a másik már azért döbbenet a 299 FA-ért
    4. a fejlesztések nem kevés szerszámot igényelnek, így akár több hónap, vagy év is eltelhet, mire sikerül maximálisra bővíteni a berakható ólak számát
    5. a hozzá tartozó gazdaköri feladatsor szintén rengeteg dolgot kér, ami valljuk be, még egy a kezdetektől fogva játszó gazda számára is húzós
    6. ugyanúgy területet foglal, mint az ólak, holott pont ez az alap probléma?
    Nem kötekedésből, de ennek így mi értelme? Miben és hogyan segít ez nekünk gazdáknak abban, hogy tudjunk párhuzamosan haladni egyszerre több dologgal is? (növények, fák, állatok)

Mikulás48, marcsi152, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  4. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Pár percig látható volt a Gazdakörben az új feladatsor a Vadaskert fejlesztéshez. A hivatalosban szereplőnél kedvezőbb beadandó értékekkel. Nem volt időm alaposan szemügyre venni, de az első feladat ezüst-arany-gyémánt tenyészállatoknál 300-400-500 ezer szerepelt, ez tuti! :)

Melan, Gio, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Limaliba:)

Melan, alex0824, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  6. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

Ez viszont nagyon jó hír köszönjük

7. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

... vagy nem, mert már el is tűnt!! én hülye, meg , beadtam a tenyészállatokat, és a második feladatba is a beadandókat... >:(>:(>:(:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::oops::oops::oops::oops:

Melan, alex0824, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  8. h.lajosvilmos

Szia. Én azt hiszem meg tudom a dolgokat világítani;) Tulajdonképpen ezt az tudja igazán megcsinálni és ez nem ördöngősség, aki a tenyésztésben nagyon ott van. Nézzük csak! Azok a gazdakörik,amihez tenyészet illetve állat kell,ontják a csillagokat! Egy szint 3 részére kapsz 12 csillagot!! Ezek a ggazdakörik majd mindegyik 10 szintes,tehát ha csak a feléig megcsinálgatja az ember,akkor is kap 60 csillagot!! A tenyészthető állatok mindegyikéhez van egy ilyen gazdaköri,tehát nem egy nagy kunszt ezt megcsinálgatni,csak néhány ezer :cry: szupitáp kell hozzá xD. Remélem hasznos tanácsot adtam a túlórapénzek elköltéséhezxDxDxD

Szia. Egy ól helyére többet tudsz betenni,ez pedig ennyibe kerül a BP szerint:( Van aki arra költ,hogy nagyobb helye legyen,van aki arra,hogy minél kisebb helyen férjen elxDxDxD Bonyolult az élet,mint a való világban;)

Mikulás48, Melan, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! De miért adtad be??? :( Tudjuk,hogy csak holnap kezdődik. Biztos tesztelték, azért lehetett látni egy ideig. Mindig írják a modik,hogy amíg nem jeleznek,hogy az event elkezdődött, addig semmit ne kezdjünk el.

Fätum, _Cygnus_, marcsi152 és 14 más kedveli ezt.
  10. Recsi70

Recsi70 Járnitanuló

Szerintem:
    1-2. Max. beteszel 8 egyformát (vagy kb egyforma érésidejűt).
    4. Érdemes kinemesíteni a fakalapácsot, utána pár aratásból meglehet a szükséges szerszámmennyiség. (75 fakalapács elég a 3 feladathoz, nekem 10-15-öt is adott/aratás/terület). Mondjuk a fa tényleg sok...
    6. Ha felfejleszted 1 ól helyén 8 állat lesz/aratás. Ha színes ólakat teszel be, ez a szám jól megnő, neonok esetén 32/aratás. Azért 4 kockán 32 állat nem rossz...

helena64c, Melan, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nekem a fa mennyiségével van gondom. Ha megépítem a narancsot elfogy a fám és ha a fatároló is azt kér honnan fogok szerezni ennyit?

Melan, _Cygnus_, Gio és 11 más kedveli ezt.
  12. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Azt írod, hogy a bahán kívül.
    Ezt hol lehet olvasni?
    Én csak ezt olvastam:
    "Minden egyes földeden maximum 5 vadaskertet tarthatsz fenn egyszerre."

Melan, alex0824, Meellcc és 4 más kedveli ezt.
  13. csilicsala13

csilicsala13 Utánpótlás-írogató

sziasztok,mit kell beirni,mi a kod?segitsetek :)

bindi5454 kedveli ezt.
  14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Nagyon ügyesen haladsz.
    A szint szerint "elég nagy" vagy, az idő szerint viszont nem. Sokszor gondolom azt, hogy a játékban eltöltött idő is számít a játék egyes elemeiben, pl a felreppenőkben(most ez jutott eszembe így az event végén), a titokból kifejlődő dolgokra, stb. 2 farmot áll módomban összehasonlítani és bizony vannak eltérések az 1 évvel öregebb farmunk javára. Az enyém 2011es és a 102. szinten vagyok, a másik 2010es és 99. Érdekes. Viszont még sem érzem magunkat nagynak, mert a játék több elemében el vagyunk maradva, mert nem költünk rá valós pénzt egy elképzelt szintnél többet.

Véleményem szerint az igazi nagy farmok azok, amelyeknél minden fullon van, a gazdaköri kivégezve stb. Ezek a farmok játszva meg tudják oldani ezt a tárolós dolgot, de biztosan valós pénzt is rengeteget költenek rá, vagy tényleg a kezdetektől fogva játszanak, szerencsésebbek, stb. Eleve FA-hoz (sokhoz) csak valós forintokon át lehet jutni. Ezért jár a nagy cím. Amúgy szerintem a "nagy " relatív, ki ebben ki abban jó és sikeres, így jobban esik használni e szót. :)

Nekem még nem tűnik vonzónak igazából ez a tárolósdi, mert nem vagyok egy nagy állattenyésztő. Az évek során mindig is a tp-t hajszoltam, ezért vagyok 100 felett. Mostanában morgolódok is a sok event miatt, mert azok ilyen téren nem hatékonyak, de kényszerem van még, hogy csináljam. Lehet nem sokáig.

Az állatokkal meg úgy vagyok, ha szeretnék valamennyit belőlük, berakom minden területre és 2-3 nap azok mennek( ez a sok játékban eltöltött idő haszna, felszaporodtak az ólak). Ezzel ki is élem az állattartási mániám :) Még tán az új ólak azok, amik egy ideig kint vannak, amúgy fák és többségben szántó. Amiatt biztosan nem fogom törni magam, hogy 1nél több tárolóm legyen, fejlesszem, de nem is tudnám, mert sztáp nélkül sokat tenyészteni sem lehet a tervekhez, venni pedig azt nem szoktam. Mint már sokszor írtam, nincs az a táp ami oda elég lenne.

Bocsi, ha illetéktelenként belelotyogtam a dumcsitokba.

szaszipanni, Melan, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  15. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

-.-o_Oo_Oo_O
    nem ma kezdődik ???

update !!

közben megnéztem!!! és tényleg holnap kezdődik !!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááá

soha nem jártam így ... :(

Melan, _Cygnus_, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  16. klariszmama

klariszmama Aktív író

Szia!
    Szerintem az is elképzelő lehet, hogy a második ól nem fából - fakalapáccsal, hanem pl. téglából+ cserépből furóval készül.
    Jónás Apó - nagyon elindultam az erdőbe ?????

Melan, _Cygnus_, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  17. h.lajosvilmos

Szerintem itt mindig az a baj,hogy az "erdőben bóklászunk". Vágjuk ki a fákatxD Lesz fa,és nem tévedünk el többet...xDxDxD

mimi, Melan, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  18. csilicsala13

csilicsala13 Utánpótlás-írogató

sziasztok,bonuszkodot szeretnék.de nem boldogulok a német oldallal.help me :)

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  19. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Az is lehet, hogy a többi ólhoz mást kérnek. Mondjuk téglát.
    Ha jól emlékszem, volt már valami hasonló, amikor a hozzávalók váltották egymást.

h.lajosvilmos, _Cygnus_, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  20. Szama

Szama Fórum veteránja

Akkor tudok több ólat a helyébe rakni, ha tudom fejleszteni. Aki a kezdetek óta játszik, még annak sincs annyi szerszáma, hogy ezt összehozza, nem beszélve a gazdaköri részéről, ami nem csak tetemes mennyiségű szerszámot kér, hanem tenyészállatot is. Ez így konkrétan nem segítség, ha nem egy szívatás, mert ugyanúgy helyet foglal a tároló a földeken, ahogy az ólak. Ahhoz pedig, hogy egyszerre több állat tenyésztésével tudj foglalkozni nem lesz elég 1 tároló, hiszen a tyúkot nem rakhatod össze a nyúllal, hacsak nem szeretnél sok időt veszíteni. 1 tároló van 500 csillagért, a többi FA-ért, amit valljuk be szívesebben költ az ember turbó malomra, munkásokra, mint erre. Ez a mutatóba kaptunk valamit, és legyen elég annyi tipikus esete. Ha valaki az összes tárolót szeretné megszerezni, akkor bizony ugyanott lesz, mint ha ólakkal pakolná tele az egyik területet, mert nem szabadítanak fel a tárolókkal területet ( ahogyan arról szó volt még az elején). Lehet ezen egy jót mosolyogni, csak valahogy én már nem tudok. Rendre az van, hogy a játékosok véleménye nem számít, nem érdekes, mert majd a fejlesztők eldöntik helyettünk, hogy nekünk mi a jó. Csak akkor kérdezném, hogy minek a közvélemény kutatás a játékról, ha figyelembe se veszik a játékosok véleményeit? Egyébként még szerencse, hogy nem vettem meg a kalózpapagájt, pedig nagyon akartam, mert még időben olvastam, hogy az xxl-es fákra nem lesz hatással. Mondjuk a fröccsös felhősort se vettem meg, pedig azt is terveztem, de nem éri meg, mert kevés TP-t, btp-t ad. Na, nem mintha az eventes felhők olyan sokat adnának manapság, de ha már úgy is csinálja az ember az eventet, akkor szerezze meg.

h.lajosvilmos, _Cygnus_, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.