Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Igen én is pont ugyanezt csinálom. Sohasem vettem túl komolyan ezt a játékot, annak ellenére, hogy elég régóta játszom, a 2. születésnapi event matricája megvan. Nagyon sok gazadkörim nincs kész és pl. a tenyésztősek nem is lesznek, mert azokat csak a 7. szintig az XXL barkácsig csináltam meg, mert nekem tovább nem éri meg. Vagy az Éjszakai látogató, ahová 10.000 koponyafát kéne beadni 15.000 TP-ért? Nevetséges. Sok eventet nem csináltam végig pont ezért, sok felhőm sincs meg, a gesztenyés sincs, az összes növényem Tp-re van nemesítve és csak azt használom belőlük. A tölgyön egyetlen tenyészállat és kosár van kiváltva, mert azok kellettek a továbbhaladáshoz, a többi nincs és nem is lesz, mert nem éri meg. A sok perfekcionista gazdának ezekben ül 2-3 ezer csillaga. Ezzel szemben nekem van 2353 csillagom. 93. szinten járkálok, mert egyetlen TP-s dekor nincs kitéve, nem sietek sehová. Ugyan a babérlevél jól jönne a kivitáphoz, de nem halok bele, ha két év múlva csinálom meg azt a gazdakörit. :)

Peszi2, -happy58-, marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  2. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Ezt egyszerűen meg kellene számolni. Sztem másképp nem lehet erre jó választ adni.
    Össze kell számolni az összes gazdakör összes csillagát. :oops: Nem tudok róla, hogy erről lenne bárhol is info. Ha valakinek van, az kérem, írja meg.
    A válasz azért nehezebb, mert az eventek jó sok csillagot adtak. A régebbi eventek főleg.
    Ma 7900 csillag kell a teljes tölgyhöz. Azért írom, hogy ma, mert ha jön a breki tenyésztés, ahhoz jön két rúna és holnap megkapjuk a vadaskertes 500-as rúnát is.
    Egyszer már üres volt a gazdaköröm. Most, bevallom nem az. A tölgyem teljes és 2000 felett van a csillagaim száma. Azt tudom, hogy amióta képes vagyok végigvinni az eventeket, mindet megcsináltam készre és egyszer sem reseteltem eventet csillagért.
    Szóval a gazdakör mindenképpen hasznos, de a játékban eltöltött idő és véghezvitt eventek száma is döntő. Ezt mással nem tudja behozni az, aki rövidebb ideje játszik, csak a következő csillagot adó eventekkel.

Peszi2, marcsi152, -orgona- és 27 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Az hogy a tároló sikeres lesz -e vagy sem az nem csak a magyar játékosoktól függ! Persze nekünk drága mert mi "átlag" keresünk 3-4-500 eurót /általánosítva/! De nem biztos,hogy azok a külföldi játékosok akik mondjuk keresnek 1500-3000 eurot azok is így gondolkodnak! Például a németeknél és az angoloknál még nem olvastam,hogy drágálnák a dolgot de még a lengyeleknél sem!/egyenlőre/

A csillagok mennyiségét pedig nem lehet általánosítani mert van aki sok eventet hagyott ki ilyen-olyan okból kifolyólag és az eventek azért adtak csillagokat!
    :);)

Utoljára szerkesztett: 15.6.16
    HéricsBáró, Peszi2, marcsi152 és 16 más kedveli ezt.
  4. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

apja, remélem hogy betáraztál szupitápból és hadrendbe állítottad őket ;), mert már körvonalazódik a versenyhelyzet 8), és hamarosan "lőni" kell a kis brekegők miatt :D xD....

H-Anita, Peszi2, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Most kinéztem és ennyi csillag az égen sincs!! :D Gratulálok! :)
    Drága Emőke,nem táraztam be,csak a megszokott mennyiséget szereztem be.Számomra ez egy adrenalin lesz és persze a kíváncsiság is vitt bele,hogy az 5 kör mit fog hozni.Szorítok a többieknek,s ha netalántán még bejön valami jó,annak külön örülök majd.Ja és várom a léghajómat,-dat!! :D ;)
    ...hisz a breki azzal is érkezhet,ha defektes lesz a moci! :)

HéricsBáró, Peszi2, marcsi152 és 12 más kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ez érdekes.Nekem egyetlen egy tenyésztős eventem sincs befejezve,/az utolsó ,az aranyosak hiányoznak/ meg a levesbetét és egy pár időzónás, azokat nem szerettem,így be sem fejezem.
    Így most az állásom:
    tölgynél felhasznált:7.365
    Jelenleg van csillagom:3.304.

Peszi2, marcsi152, Fätum és 9 más kedveli ezt.
  7. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Azt ugyan várhatod :D, mert a 2011-es nekem sincs meg, és a bőség zavarával küzdve 8), most sem váltottam ki :), de egyáltalán nem is bánom, mert nagyon jó dolgokat szereztem meg helyette ;):inlove:.....

genka53, Swordfish, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  8. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!

"- És végezetül : tisztában vagyunk azzal, hogy a feladatsorok követelménye magas. A célunk az volt, hogy a régi játékosok se unatkozzanak, legyen számukra is egy kis kihívás. "

Hát tényleg nem fogunk unatkozni! :)))))))))))

genka53, Swordfish, Peszi2 és 15 más kedveli ezt.
  9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

genka53, Swordfish, emocy91 és 13 más kedveli ezt.
  10. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én elhittem amit írtál, csak akkor az én csillagjaimat sokalltam.A tölgynél nekem csak a szabadság nincs kiváltva,neked mégis több van felhasználva.Már végig néztem mindet,. Persze ezen nem érdemes agyalnom.Ez van.Lehet,hogy a "kosaras" szedegetős eventnél sok csillagot kapkodtam?.Lényeg,hogy van belőle elég.
    Csak nem hagyott nyugodni, hogy miért nincs annyi csillag felhasználva nálam mint neked.Megtaláltam! Az alkimista 25%-osát nem váltottam ki, mert nem tartottam szükségesnek.

genka53, Swordfish, mimi és 6 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok ismét.

A csillagok gyűjtéséhez, barkácscuccok halmozásához türelmet szeretnék kívánni a most kezdőknek, vagy a már kicsit haladóknak is. Össze fog az jönni, csak idő kell hozzá és kitartás.

Úgy gondolom ők könnyebb helyzetben is vannak most, mint mi akkor amikor kezdtünk, 4-5 éve. Amikor én pl elkezdtem játszani és gyűjtögetni kezdtem, mindig megnézegettem a lányom farmján lévő kitehetőket, mert nekem még kevés volt, neki meg már azért szépen gyűlt, hisz 1 évvel előbb kezdte. Szépek voltak, szívesen nézegettem. Szerettem volna ha nekem is megvan, de érthető volt, hogy visszamenőleg nem jár, csak mert játszani kezdtem. Most ebben is segítenek régi kitehetők visszahozásával, igaz nem könnyen megszerezhetőek. Amúgy nem is igen kifizetődőek, hacsak nem egy paszuly hiányzói. Akkor ritka volt az olyan, amelyik 100 tpnél többet adott. Ma akár több ezernyit is ad. S még szebbek most a grafikák (persze azért nem minden esetben :)

Amikor kiváltottam a mesterségeket mindig só és cukorhiányban szenvedtem, ma már nem győzöm, ezrek vannak mindenből. Ugyanígy a barkácsból, csillagból. Most csak a virtuális pénzem szab határt, hogy elhasználjam őket, hisz pl igényli a növényt, állatot százszámra is egy -egy termék, ólfejlesztés.
    Kellett hozzá a gazdaköri (most is van befejezetlen dögivel) és az eventek, na és a hosszú érésűek, mert azok többet adnak mindenből. Persze úgy látszik nekünk most könnyebb, de szerintem nekünk is megvan a saját kínunk az aktuális feladatokkal. Most is van olyan, ami nehéz és kemény meló, lásd pl. most a tároló, csak talán nem az első lépés, hanem a továbbiak. A mostani eventeket ismét nem tudom maradéktalanul teljesíteni, pedig 5 éve játszom, válogatni vagyok kénytelen a lehetőségek között. Persze a bp is keményebbé tette a játékot, ebben a kezdőknek nehezebb dolga van, elismerem. Azt kifelejtem, hogy a játék kiszélesedett, sok mindent kell v szeretnénk teljesíteni, de nem megy mindig.
    Most sokkal több valós pénzt vár el, mint régebben. Most is úgy gondolom ennek oka a játékosállomány csökkenése. Persze nincs statisztikám, csak látok és olvasok.

Lehet így késő este kicsit sok voltam, de a hsz-eket olvasva úgy gondoltam leírom. Köszönöm, ha olvastok.

csio70, genka53, Swordfish és 42 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,
    Szia Nóci,

Az eventcsevegő már zárva volt mikor láttam a kommented, úgyhogy ezúton köszönöm meg a felajánlott Bajnoki kupát, nagyon kedves Tőled is. :) Végül nem váltottam ki a felhőt, maradt a vegyes bolt, remélem a bahás titokólak kárpótolnak egy pink pandával:p

Szia,
    Nagyon telitalálat ez a komment a ki a nagy, ki a kicsi kérdésre:) 4 hónap alatt van 85. szinten a farmom, de csak azért mert inkább a bahát helyeztem előtérbe, ott 192. szinten vagyok. Viszont ugye a pajta viszonylag üres, azért viszonylag, mert azért a normál állatokból már meg lesz lassan 1000 db mindenből, titokállatokból vagyok elmaradva. Terményekkel nem foglalkoztam, növények köszönik jól vannak, gyümikből még nincs csak 10 milla értékben:oops: Van viszont 70 milla CSP, tehát ha hirtelen kell valami, mint a múltkor a farmexpresszhez, akkor van hova nyúlni.

De ez egy abszolút kicsi farm, nyilván 4 hónap alatt nem is lehet sokat várni:D:D:D Nem várom, hogy minden elérhető legyen számomra, de ha hozzám vágna BP 1000 csillagot a tárolókra természetesen nem utasitanám vissza:pxD

Szia,

Az első része nem teljesen igaz azért, mert a régi gazdák ugye nagyon sok eventet végigcsináltak, ezzel nagyon sok plusz csillagra szert téve, úgyhogy egy új farmnak nem teljesen ugyanolyanok a lehetőségei.

Viszont ahogy irtad is, a sok extra csillag nem az égből potyogott, hanem sok-sok-sok eventet kellett végig csinálni érte, gép mellett ülni, kapálni, vetni, állatokat tenyészteni, stb.:) Meg kellett dolgozni azokért a csillagokért, most normális, hogy BP csinált valamit ahova el lehet költeni.

Szia,

A gazdakörből számitásaim szerint 5268 csillagot lehet kiszedni. De a tévedés jogát fent tartom, mert nem hiszem hogy pontos mindenxDxD sőt tudom, hogy biztos nem, mert például a Paszulyos küldikért is jár, az meg tuti nincs benne:eek:

Maradjunk olyan 5200 és 5300 között:p A lényeg hogy a teljes tölgyre nem elég, más kérdés hogy a tölgyön elég sok olyan dolog van, ami azért valljuk be nem létszükséglet. A Vadaskerrtel, Manufaktúrával, és Arborétummal együtt is, jelenleg 4895 csillag kellene, hogy ki tudjam váltani amit szeretnék, de ezek között is van bőven ami abszolút nem elengedhetetlen.

Ahogy irták mások is, nem kell ám mindent kiváltani. Annyi előnye van egy új farmnak, hogy lehet mérlegelni, mire van szükség, és prioritást felállitani.

Én most is ezt teszem, 500 csillagot gond nélkül összeszedek a gazdakörből, és a fás tárolót meg is fontolom majd ennyiért, aztán meglátom kell-e, vagy sem. A többi marad a hosszú távú tervek között;)

genka53, Swordfish, emocy91 és 16 más kedveli ezt.
  14. alex0824

Szia! Végül is ebben igazad van de azért idővel mindenki összetud gyűjteni annyi csillagot ,hogy aktiválja a tárolót ha nem rögtön de már akarja! Azért azt nem hinném,hogy egy új játékosnak nincs annyi faladata,hogy ne tudna összeszedni 500 csillagot a tárolóra persze munkával és időráfordítással!
    :)

Most én lehet kiváltom majd a vadaskertet ,de lehet inkább majd a füvészkertre tartogatom a csillagjaimat, nem fogok kapkodni a dologgal,az is lehet egyáltalán nem váltom ki majd még átgondolom és megnézem a lehetőségeimet a továbbiakra!
    :)

genka53, Swordfish, emocy91 és 16 más kedveli ezt.
  15. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ahogy irtad is korábban, már nagyon sok lehetőség van a játékban. Ami egyfelől jó, mert sok mindennel lehet haladni, és gyorsan is akár, másrészről viszont sok új farm várhatóan a bőség zavarával is küzd, mert mindent szeretne:oops: Eventezni, CSP-t, TP-t gyűjteni, gazdakörrel haladni, stb. viszont ez nem fog menni:sleepy: Mindent nem lehet egyszerre, idővel igen, de egyszerre nem. Marad a türelem:)

Vadaskert nálam biztos, hogy bent marad, farmon nem tartok ólakat. Szigeten már érdekesebb lenne, ott szivesen bedobnék 4 narancs teveólat, vagy 4 flamingót:D de ott meg nem működik.

Fás tároló már más kérdés, mert titokfákkal már jobban állok a farmon is, ott már lehet elférne, DE az sem lesz létszükséglet, úgyhogy nálam várhatóan ráér majd a dolog. Nem tudom mennyi fa fér majd el, és hogy XXL-t be lehet-e majd rakni, ha igen, akkor azért még érdekes lehet;)

genka53, Swordfish, emocy91 és 13 más kedveli ezt.
  16. alex0824

Én még tanácstalan vagyok,jó lenne az új állatok miatt a tenyésztéshez a vadaskert,legalább is én annak szánnám! A füvészkert jó lenne a bájitalfáknak. A manufaktúrán még nem gondolkodtam ,hogy mire hasznosítanám. Az a baj,hogy a puding próbája az evés!
    :);)

genka53, Swordfish, emocy91 és 14 más kedveli ezt.
  17. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    A mai ajándék 8 db "Andok" talányos fa.Szerencsés bontogatást. Zs.

genka53, Swordfish, Gio és 16 más kedveli ezt.
  18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ha tényleg bővelkednék mindenben akkor várhatóan kiváltanám mindent, és egy fejlesztést is ellőnék. 6 neon lovacska már TP-ben sem adna rosszul:

6x550 = 3300 TP, ami a csúcskategóriás kütyüktől még odébb van, de azért már egyáltalán nem olyan rossz, pláne hogy még állatokat is ad a pajtába.

8 db neon lovacska viszont már 4400 TP, egy 2x2-s területen, ez már nagyon közel van akár a kütyükhöz is - nyilván nem a saját neon lovas kitehetőjéhez:D, de már megfontolandó.

A manufaktúra nem tudom hogy fog működni, de ha valaki nagyon el van engedve pink terményesekkel, akkor már lehet kicsit számolgatni. 6 db rózsa strucc TSZ 5040 TP egy 2x2-s területen, és napi 1x szedhető;), és akkor arról nem is beszéltem hogy 12 db strucctojás ára a piacon is jól mozogxDxD

SzilvaG, genka53, Swordfish és 18 más kedveli ezt.
  19. alex0824

Okos észrevétel és eszmefuttatás!
    Most új szemlélettel gazdagodtam,köszönöm!
    Mondom én hogy nem szabad elkapkodni a döntést!
    :D;)

genka53, Swordfish, Gio és 17 más kedveli ezt.
  20. versfaragó

versfaragó Fórum-zöldfülű

A kagyló mai ajándéka: 8 db andok talányos fa.

genka53, Swordfish, Gio és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.