Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Na neeee eddig csak fatermésről volt szó :)

mimi, Melan, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én csak az mondom , amit ő mondott , és ő is hallotta valahol , valakitől .
    Ez a pletyka :p:music:
    Aloha Chate-Farm

Tényleg egy nagy család vagyunk :D:inlove:

Melan, Peszi2, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Tudom Jancsika ... nem zörög a haraszt , ha nem rugdossa a paraszt :)

taga1, mimi, Melan és 7 más kedveli ezt.
  4. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nekem a cukorbevonatos fánk jut eszembe róla.

taga1, Melan, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  5. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Aloha Báró!
    Igen, nagy család, "a farm, ahol élünk" :)

Ha már jól kibékáztuk magunkat :p, lassan megisszuk a teánkat is és néhány nap múlva megérjük az év leghosszabb nappalát is, ami aztán lassan rövidülni fog, bennem felvetődik a kérdés, hogy a farmon mikor lesz nem villanykörtés fény ár? Meglehet majd akkor ha korán sötétedik, vagy már előbb? Megnéztem, eddig 8-1-4. hónapban volt. Tudom, előtte még gyümölcsös és fás próbatételek is jönnek... De én kíváncsi természet vagyok, vajon mikor lesz világos? :) Sejtjük már?

Melan, Peszi2, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Villanykörtés fény ár ? :music::music::eek:o_O:eek:Jancsika ez annyira cinegés hogy nem tudom miről beszélsz:oops: ....

taga1, Melan, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  7. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Nem a Jancsika vagyok, ez a gondolat sor most az enyém. Direkt cinegéztem (bár tollfóbiám van) :) (NEM villanykörtést írtam :-D )

8. -Holdfeny-.

Bocsánat ..... már megint elnéztem valamit :( Ez nem az én napom .... Megyek és újra olvasom , hátha megvilágosodok ....:p
    bagoly a póznára szegezve ..... Vajon meg lehet változtatni a fórum nevet ????? áááá a pontot kellene eltüntetni a nevem végéről ... mert így nem talál meg a bagoly :( pedig a banneren jól van írva ....

mimi, marcsi152, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Hogy Kielius mit rugdos , azt nem tudom .:p

De , hogy ezen zöldségek vannak , az is biztos
    :cry:

Aloha Gyöngy

A fa ötlet topikba beírtam mit gondolok.:music:

Kincső52, marcsi152, Melan és 9 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Iszonyúan kevés zöldségem van :( De naggyon sokkk zőőőődséget tudok beszélni ....;)

taga1, mimi, Vakarka és 13 más kedveli ezt.
  11. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ha jók az információim, akkor csak faterméseket lehet beadni....kis- közepes-nagy tételben, amivel fizetünk a kereskedőnek. Minél több termést adunk be, annál jobb lesz a nyeremény. Bármilyen fatermést beadhatunk....és bármennyit..csak a pajtakészlet szabhat neki határt. A kereskedőnek minden alkalommal egyre több gyümölcsre lesz szüksége....amiért csillagérmét kapunk, ezért többek között ezeket a fákat is kiválthatjuk....
    -barátcserje
    -csermelyciprus
    -selyemakác
    -galagonya

hókristály58, mimi, Kincső52 és 14 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Hm ... 1-1 kell mindegyik fából ..... Annyit csak elbír a pajta ;)

mimi, Melan, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Chate-farm :)
    Erre mondják, hogy "kicsi a világ", és tényleg olyan, mintha egy nagy család vagy laza szövetség lennénk ;):D:D:D

Szia kedves :)
    Aggodalmam egyre sokasodik ;). Jó lenne tudni, A BP-nek mi a gyümölcs és a zöldség? A mesterségeknél ugyan szerepel a növények besorolása, de olyan, mint "gyümölcs" kategória nincs, azokat mindig az "egyéb" kategóriába sorolták. Mert beszélhetünk gyümölcs fatermésekről: pl. szeder, stb., földön termő gyümölcsökről eper, ananász stb., zöldség a sárgarépa, de a káposzta is, vagy itt a kukorica..... a csöves, csemege kukorica zöldség, amit az állatokkal etetünk kukoricát az meg gabona. Vagy vegyük végig a vetőtábla első oldalát kizárásos alapon? :wuerg:

mimi, marcsi152, Melan és 10 más kedveli ezt.
  14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A gyümölcs nálunk fatermést jelent, ezt Jónással megbeszéltük.

taga1, mimi, Gio és 14 más kedveli ezt.
  15. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Nos, nézegettem az egzotikus gyümölcsöket, és leginkább a datolyaszilvához hasonlít :), az pedig már játékban van :D.....

mimi, Melan, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  16. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Kedves Királykisasszony!
    Jós apónk szerint olyan lesz, mint a faárus. Az a különbség, hogy gyümit kell beadni. Eredeti elképzelés főfarmi fák termése volt. Ezt jósunk már meg is változtatta, mondván nem csak gyümi kell, de fatermés is. Kérdezte akkor valaki, hogy csak fán termő gyümölccsel kell-é készülni, de erre azt hiszem nem kaptunk választ. Ha viszont a képeket nézem ott csak bahás gyümölcs van. Jancsika által legutóbb hozott meg már egyértelműen zöldséget is árul, illetve kér.
    Cserében csillagot, vagy valami hasonlót kapunk, azt költhetjük el. De ahogy teljesítünk egy szintet a következő mindig többet kér. Állítólag meg fogja érni sokáig csinálni. Akkor játszom én is :)

Utoljára szerkesztett: 20.6.16
    mimi, Kincső52, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Aloha Sziszi FORRÁS

Valaki megkérdezte Kieliustól , hogy milyen fatermések kellenek .
    Erre , ezt a képet küldte , avval a válasszal , hogy reméli , hogy megvilágosodott az illető
    Szóval ..........:p

mimi, Kincső52, Melan és 8 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Akkor szigetes fatermések ? paradicsomfa ... gránátalmafa ... a középső mittoménmilyen fa termése ;)

mimi, Melan, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Cukoralma esetleg? :p

mimi, Melan, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Oké oké ... olyan is van .... Még jó hogy szigetes faterméssel egész jól állok ;)

mimi, Melan, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.