Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor már lesz valami ;) Ez már a javulás szele ;)
    Menjek én is vásárolni ? És mit is :eek:o_O:music:

Kukori.és.Kotkoda, Meellcc, Melan és 8 más kedveli ezt.
  2. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Köszönöm és sajnálom. Szeretem a fákat.

wiktorka17, Peszi2, Hermione72 és 3 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én is ezt teszem folyamatosan annyit sétálok a piacon oda vissza, hogy már félek tőle, hogy fellázad az egerem:D
    Szia! Farmos faterméseket, minél többet, minél magasabb pajtaértékben:)

4. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Kedves Sziszi! Értem én,hogy jön a teliholdas rémséges,de ne ezzel rémisztgesd a szegény gazdákat,arra valami más hangulatkeltőt találj ki xDxD

Melan, wiktorka17, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  5. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

h.lajosvilmos, Meellcc, inanna11 és 11 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Gyöngy!
    Akkor én értettem volna félre Jónást?:music:
    Jónás ezt îrta... " A mennyiség a lényeg, nem a minőség" :D
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.13788/page-327#post-521330
    Szia Kedves Lajosvilmos :)
    Ezt most nem igazán értem....hogy őszinte legyek...inkább sehogysem :oops:o_O

Utoljára szerkesztett: 21.6.16
  7. -Holdfeny-.

Köszi ;) Köszi ;) Vajon mennyi legyen az annyi ?

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én ,most azon vagyok , hogy minden fatermésből kb 50.000 darab legyen.:p
    Ez elég lehet? :inlove:

h.lajosvilmos, Meellcc, inanna11 és 10 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Ohh ... ez jól hangzik ;)
    Kár , hogy nem itt nyaraltok a szomszédba ;)

h.lajosvilmos, Meellcc, Melan és 8 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Sziszi1950 :)
    Frissítettem, erre fel nekem is beállt, megadta a 2 órát a 20 órásakra, ellenben az Xl-es és XXL-es fáknál ugyanannyit mutatott, mint előtte. Nem tudom, mi nem tetszik neki. Állítólag még azt is reparálják (Jónástól), vagy már mégsem? ;)
    Én is titokban bizakodtam, hogy igen, de aztán jött a megerősítés, hogy mégsem, úgyhogy kicsaptam aratás után az ólakat, és befásítottam a farmot, egyedül a vadaskert maradt mindenhol, hátha éppen most reppen a fúró :);). Ha a rókára sem jön, akkor tyúkokat rakok belexDxDxDxDxD

Utoljára szerkesztett: 21.6.16
    h.lajosvilmos, Meellcc, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Hát ... ha ez sem lesz elég ... akkor nagy baj lesz:oops:

h.lajosvilmos, Melan, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem nem értetted félre és én sem mondtam rosszat, Csak a pajtaérték/darab a lényeges, hogy almából, vagy cukorjuharból adod be arra mindegy minőségileg, de darabszámra nem. Erre írhatta Jónás a választ.. Almából nyilván többre van szükség, mint juharból, ezért nem lényeges a minőség, ha megfelelő a mennyiség.. Teljesítheted bármilyen minőségűvel, ha elég van belőle:)
    Remélem nem viszlek benneteket az erdőbe, de a TOP-nál is így van salátával is nyerhetsz, ha van megfelelő számban salátád:)

h.lajosvilmos, Meellcc, Melan és 9 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Ma van a zene világnapja :)
    Ünnepeljük meg eggyütt , közösen , és mulassunk a végtelenségig , és tovább:D
    [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG]

14. genka53

Szia :), annyi egy TOP belépőhöz is elég! Nyertél a lottón? Mert letermelni egy év is kevés :D:D:D.

h.lajosvilmos, Meellcc, Melan és 9 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Nem nyert csak nagyon jó piaci kofa ;)

h.lajosvilmos, Meellcc, Melan és 7 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Aloha Genka53

Csak olyat veszek ,ami tudom , hogy majd valamikor , egyszer , talán , a közeljövőben , 3-4 szer többet fog érni. :p
    Ha jó lennék , akkor most adnám el a tojásokat .

2.500 felett van már :cry::D:cry:

h.lajosvilmos, Meellcc, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  17. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Mikor lesz cserenap? Az utolsó vagy 3 hónapja volt és akkor sem lehetett cserélni semmit. Meg az az előttin sem. Most már lesz végre normális cserenap?

h.lajosvilmos, Meellcc, -erbanna- és 3 más kedveli ezt.
  18. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nektek nem tűnt fel a belépéskor látott barkácscucc akció leírásában semmi érdekes? Segítek. Én biza még sosem építettem sem tojástojó területet, sem tehenészetet...Ki venne ezért barkácsot valódi pénzért??? És ki épített barkácsból fát??? Kedves mindenki Jónása! Segítenél ezt értelmeznünk? Satöbbit nem akarunk építeni, arra nem várunk magyarázatot... ;):D

h.lajosvilmos, Meellcc, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Hidd el, mi is várjuk....és időben meg fogjuk tudni szerintem :pde attól hogy a fészekben is és itt a gangon is kérdezed, még nem fog hamarabb jönni....sem a válasz, sem a cserenap 8)

h.lajosvilmos, Meellcc, -Ági48- és 7 más kedveli ezt.
  20. genka53

Szia, és neked is aloha :)
    Én ritkán veszek bármit is, csak ha nagyon meg lennék szorulva. Amit tudok megtermelek, na persze ha valami olyan áras dologba belebotlok a piacon, ami igen megérős megvenni, azt persze megveszem. :);)
    Nálam a piacon már eléggé lecsengőben van a békaevent, mert pl. most a béka 17.999 CSP/db, a tápjába való tojás meg 1.023,62 CSP/db, a szójabab meg 99,99 CSP/db, és van bőven kint ajánlat. :)
    De visszatérve a fatermésekre, pillanatnyilag 45 fajta farmos fánk van, 50.000 db-jával (ahogy korábban írtad, hogy annyit szeretnél, ill. az a cél) ez, csak a farmos fák tekintetében 2.250.000 db fatermés 351,5 nap 15 órás átlag érésidővel, pajtaértékben 272.350.000 CSP érték, és már bent is vagy a TOP-ban. Természetesen a piaci érték az ég és föld a 272 millás pajtaértékhez viszonyítva. Tehát piacozás nélkül is megvalósítható, semmit nem kell érte tenni, csak aratni, és figyelni, mikor kell cserélni ;). De egy petákodba sem kerül kiadási oldalról, viszont árbevétel kiesés szempontjából megfontolandó. Nincs eventezésre hely, nincs event nyeremény, nincs eventekkel kapcsolatos pozitív- negatív sikerélmény stb. Marad megoldási alternatívaként a piac, vagy részlegesen a piac. ;):)
    Ezt most csupán azért vezettem le, mert néha vannak meredek ötleteid, de megvalósíthatóak, akár így, akár úgy. ;):D

Meellcc, Fatther, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.