Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha , valakit érdekell , akkor le lehet menteni a béka event képét háttérképnek.:D:inlove:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/békatenyésztés.14042/#post-521462

Aloha Genka53

Most például olyan ötletem támadt , hogy most féláron lehet venni barkács cuccokat nem? :p

De , most van a béka terménye kitalálva , és lehet építeni belőle rengeteg létra gyártó kézi készüléket.;)

Csak , ki kell tenni a piacra , és ha valaki arra jár , akkor biztos megvenné.:inlove::music:

h.lajosvilmos, Meellcc, Gio és 9 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én még azt is el tudom képzelni , hogy Jancsika az életben is ilyen meredek :p.
    Ha 3 embert ismerhetnék meg csak a fórumból ... akkor szeretném ha ő lenne az egyik 8)
    Persze olyan szerencsés leszek ... hogy 25 gazda tervezi a meglátogatásomat :p:music: De sajnos Jancsikát nélkülöznöm kell ... Pedig még szállást is adnék neki ha az ország másik feléről jön ;)

h.lajosvilmos, taga1, Meellcc és 13 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, és neked is Aloha :)
    Megmondom őszintén, engem most ez a féláras barkács vásár nem tud meghatni, mert, mint fentebb írtam, még a kerge kertben és a kincses szigeten is ki van rakva évek óta a bagoly és varjútojás (no meg a táltosok, sárkányok, stb.) mellett a tyúklak, úgyhogy én sosem voltam megszorulva barkácscuccokkal. Tízezres nagyságrendben vannak barkácscuccaim. Eladni meg úgysem lehet, akkor meg elég annyi, amennyi az önellátáshoz kell. Nem?;) Egy a biztos, ami termény mesterségbeli, vagy tevékenységi (pl. tenyésztés) felhasználáshoz kötődik, úgymint strucctojás, festékpaletta, méz, pehelytoll stb., az a piacon fogy, rendszeresen és tetemesen, a többi csak lazán, mert nem igazán kell bárkinek is. A létrát még ilyen szempontból nem tudom hova tenni, hogy az egy, mostani gazdaköri feladaton kívül mikor mire lesz még használható, úgyhogy azzal én még nem terveznék sok mindent. Lehet, hogy rosszul látom... majd meglátjuk.... ;):D.

h.lajosvilmos, Meellcc, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás szép napot neked:)
    Kérlek, ha lesz ránk még egy kis időd súgjál nekünk valamit arról, hogy a hét végi új gazdaköri amit kapni fogunk ugyanabban az irányban fogja a pajtánkat megkönnyebbíteni, mint a mindenki által gyümizabáló eventnek hívott event vagyis főleg farmosakat fog kérni, vagy vegyes lesz? A hétvégére érdemes készülnünk valamilyen fatermésekkel, mert sokat kér, vagy csak a szokásos mennyiséget fogja kérni? A nyereménye a szokásos lesz, vagy jobban meg fogja érni a szokottnál?

5. HéricsBáró

Szia
    Emlitettem , hogy veszegetek 50.000 fatermést .8)
    Ma reggel vettem 60 csp alatt ennyi narancsot.:p
    Most megyek nézelődni , valaki felvásárólta mindet.:D
    Most adhatom el 200 csp-ért :cry:
    Lehet ezt a piac topikba kell írni? De nincsen idő rá!:D

6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én láttam a Praktikreben van akciós fúró .xDxDxD Sokféle, bár ezt a fajtát nem láttam ami nekünk kéne.;)

7. HéricsBáró

Szia Sziszi FORRÁS
    A német oldalon a Jós bezárta Matrica Topikot:p
    Megnéznéd?
    Aki ezt nem érti , annak elmagyarázom , hogy vannak olyan helyek , ahol minden egyes eventnek , ha lesz , külön topikja van.
    De ezt bezárták , vagyis már van , és felesleges kibeszélni , hogy mi lesz majd.
    De , nálam rendben van még a matricás album, ezért nem értem.

Meellcc, wiktorka17, Hermione72 és 6 más kedveli ezt.
  8. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Jónás!

Csatlakozva Gyöngy hsz-éhez én is arra vagyok kiváncsi, hogy
    - (ugye) lesz a hétvégén "szokásos" gazdakör az új titokfákhoz?
    - közelít a mennyisége a legutóbbihoz (sárkányfa/aranyeső)?
    - ha igen, nem csinálnál nekünk rejtvényt hozzá? (olyan régen játszottunk már ilyet)
    - a gyümizabálótól kapott új fákhoz is lesz gazdakör?
    - rejtvényre érdemes lesz a beadandók mennyisége?
    A gazdaköri nyereményekről nem kérdezlek, mert sejtem a választ: "csak a szokásos", ugye?

_Cygnus_, breki072, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Akkor nem lesz több matrica ? :oops:

10. HéricsBáró

Te elfelejtetted , hogy meg lesz újítva?o_O

Meellcc, genka53, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  11. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Érdekes, mert akkor szokta zárni Phoebe a topikot, mikor már nincs mit tárgyalni, és elkezdődött pl.az event :music:
    Most azt îrta, sok a vita körülötte, és hogy jó pletyka volt... nem látja tovább az üveggömbjében a matricaalbumot:music:

Meellcc, wiktorka17, Melan és 7 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Bakker8) .... Nem elfelejtettem:music: .... Hanem nem tudtam:oops: ...

13. HéricsBáró

Akkor ezeket a képere sem emlékszel , hogy hoztam? :(
    Pedig itt a gangon számtalanszor hoztam már.
    :p:cry:

[​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG]

Tudom , gondoltam ezért osztottam meg ezt az infót mert nem értem én sem. :cry:

Meellcc, genka53, Gio és 8 más kedveli ezt.
  14. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Projekt elnapolva :music:

genka53, wiktorka17, Melan és 4 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

De emlékszem csak nem tudtam , hogy tudtam :p bocsika:music:

wiktorka17, Melan, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Bizony, előfordulhat. Nem lesz nevesítve a dolog, de azért mégsem mindegy, hogy aszalt almakarikával vagy datolyával kínálnak meg desszertként :)

Mikulás48, genka53, Gio és 12 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ebből csak az látszik, mennyire kölyök vagy még itt :D
    Régen akár két hetet is vártunk egy kalapácsra, hogy végre megépíthessünk egy tojástojó területet! Igen, vásároltunk barkácscuccot azért, hogy meg tudjuk építeni.
    Manapság inkább csak új szerszámot igénylő műhelyes ól bevezetésekor van rá igény.

taga1, ljanika6, breki072 és 19 más kedveli ezt.
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Jó-jó:) Megvilágosodtam :D úgy túl egyszerű lett volna...meg túl ócsó:D

Meellcc, genka53, Gio és 7 más kedveli ezt.
  19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Szerintem még a mai napig is veszik,ki ezért ki azért,most a kalapácsot stb jól adja,én például azzal a nyavajás ecsettel voltam bajban sokáig,és nem is olyan régen.

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kérlek homályosíts fel engem is, ha lehet:oops:, most félrevezető volt amit írtam (akkor törlöm a hsz-t), vagy nem, mert én viszont most kavarodtam meg, de nagyon:cry:. Amit leírtam az biztos, hogy igaz, csak azt nem tudom, hogy a gyümishez jó-e, illik-e hozzá:music:

Meellcc, Coff66, Hermione72 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.