Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én már abban sem vagyok biztos , hogy tudok olvasni :oops: érteni meg nem értek semmit :(

Hermione72, wiktorka17, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Egy felvilágositás nekem is elférne:) Eddig azt hittem értem, aztán jött Jónás, és megint elbizonytalanodtam.

Azt irta, nem lesz nevesitve, én ebből arra következtettem, hogy akkor mindent lehet be adni, már a farmosok közül. De akkor mit értett félre Sziszi?

genka53, iboly54, Hermione72 és 7 más kedveli ezt.
  3. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Mindent be lehet adni a farmosokból, de kisebb pajtaértékűből több kell, a drágábból kevesebb.

bogisaci60, Meellcc, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  4. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,
    Én is igy gondoltam, de már semmiben sem vagyok biztos, köszi a megerősitést:D

Meellcc, genka53, Hermione72 és 5 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jaaaa ez oké ..... :p
    Kell nagyon a megerősítés ;)

Meellcc, Hermione72, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ezt írtam én is Sziszinek délután, akkor mégsem vezettem félre senkit sem, megnyugodtam:) Köszönöm, remélem nem kavarodunk meg újra, mert kezdem keresni a jeleit annak is, hogy mit is tudok egyáltalán és mit nemxDxDxD és úgy érzem leginkább egyre kevesebbet:):music:

HéricsBáró, Meellcc, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Kell bizony, egyre magasabbak a gyümi árak a piacon-.- valaki meg lehet szó szerint értette Jónás almakarikáit, mert az alma hirtelen eltűnt a piacról:D

iboly54, Hermione72, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Gondoltam én is kilátogatok a gyümölcsös piacra és az egerem ki is rohant azonnal a konyhába amikor meglátta az árakat. :p Jó lenne tudni hogy mégis mekkora mennyiséggel kell készülni, vagy határ a csillagos ég?

Mikulás48, Meellcc, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  9. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Azonkívül, hogy sok, a mennyiséggel még nem vagyunk tisztában.:sleepy:

genka53, Hermione72, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  10. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Kukori,

A határ a csillagos ég:oops: Ha jól emlékszem már volt róla szó, hogy addig szállitunk be gyümit, amig akarunk, és úgy gondoljuk, hogy megéri:) Az egy jó kérdés, hogy mondjuk 1-1 új fát körülbelül mennyi lehet kiváltani, azt jó lenne tudni, hogy az kb mennyibe fog fájni. Meg az is, hogy lesz-e eventnövény, felröppenő, stb, mert akkor az is majd határt szab a gyümiknek:)

Sajnos árak már az egekben, most már 1:2 arányban sem tudok gyümit venni, drága event lesz ez is:p

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, köszönöm.) Valahogy úgy gondoltam mint egy kitehető megszerzését. Minél többet ültetsz-és adsz be a gyümölcsökből (meg talán felreppenőt) annál több fát tudsz szerezni.Viszont ezen az elven nem a gyümölcs szab határt hanem az ültetett növény és a felreppenő, szóval elakadtam.

12. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok:)
    Felmerült bennem még pár kérdés:) Nem igazán lényeges tudni előre a választ, de azért érdekesen befolyásolhatja az eventet majd:)
    Csere előtt jön e majd a gyümis event. Cserekor cserélhetőek lesznek e majd az új fák. Mekkora értékűek lesznek majd?
    Most magam ellen beszélek, mert ennek a vége tényleg lehet pajtaürítés:S Azt pedig nem szeretném:S
    1:2-es arányba vásárolok én még mindig:) Szerencsére azért akad néha a piacon jó áron fatermés:) Sőt ma még rózsa és szegfű is volt:)
    Nem tudom hogy sajnos, vagy sem, de nekem bőven van mit a tejbe aprítani farmos faterméseket illetően. És folyamatosan tudom is vásárolni őket.
    Jöhetne már ez az event, vagy csak az ismertetője, mert megőrülés lesz majd míg várni kell rá:S:D

13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Akartam írni Neked, de nincs ilyen gazda. :(

genka53, iboly54, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia Sziszi FORRÁS

A Francia oldalon bezárt a Jós Topik .:oops:
    Asszem elbúcsúzott a Jós , ha jól értem.
    Miért? :p:cry:
    -----------------------
    Asszem csinált egy új topikot?
    De csak 34 oldal volt össz-visz
    Itt az új topik

Utoljára szerkesztett: 21.6.16
    _Cygnus_, genka53, Hermione72 és 4 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves szomszika a legfontosabb kérdést nem tetted fel lehet szándékosan, lehet véletlenül:D Egyáltalán lesz-e mostanában csere?

16. klariszmama

klariszmama Aktív író

Sziasztok
    Tudható,hogy mikor lesz ez a gyümis dolog? Lehet, hogy én nem olvastam figyelmesen.

genka53 és sziszi1965 kedveli ezt.
  17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia Szomszédkám:)
    Ezt már annyian annyiféleképpen próbálták kideríteni:) Feleslegesnek éreztem egy ilyen kérdést:D
    Szia!
    Következő hónap, de a pontos dátum még várat magára:)

hydra73, genka53, Hermione72 és 4 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Klariszmama

Júliusban lesz esedékes ez a GyümölCsízió

hydra73, -kaktuszable-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ne töröld a hsz-ed:) mindent be lehet adni, de a nagyobb tp-s gyümivel hamarabb telik a kosár
    Bocsi, de kis litániát îrtam a kuncogóba, :D

genka53, iboly54, Hermione72 és 5 más kedveli ezt.
  20. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Lesz még e-hónapba cserenap? jó lenne :)

Hermione72 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.