Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem a kereskedőre gondoltam ;) Hanem a legutóbbi titokfánál volt 2 fajta árú titokfa ;)

mimi, bindi5454, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az ananász cserépben is termeszthető. Egyszer sikerült meggyökereztessem a levágott leveleket - az ananász felső részével együtt kell levágni a zöld leveleket (fontos, hogy friss legyen), homokos talajba tenni és nylon zacskót húzni rá, hogy ne száradjon ki... elég hosszadalmas, de a siker megéri a bajlódást.

Még a Sziszi által Nyári event néven emlegetett event is júliusban lesz. Most vissza akartam keresni a Jancsika által hozott képeket, de nem találtam.:( Az egyiken kulcs volt. Amikor legutóbb kulcsot láttunk az előzetesben, akkor szobákat kellett nyitogassunk.
    Ha jól értettem a szlovákokat, akkor a nyári eventen is szobákon lépkedünk.

Ha már a szlovákokat említem, akkor eldicsekszek vele, hogy elérte a 200-as szintet a szlovák barátom.:D
    Csak úgy el voltam magammal foglalva az utóbbi időben, hogy neki is elfelejtettem gratulálni - úgy látszik, lassan szokásommá válik, hogy hetek múlva veszek észre valamit.:oops:
    Separator hatalmas puszi itt is!:inlove:

Én nem tudok 2 fajta árú titokfáról.:music: Lesz most is egy kisebb csomag (15-ös, ha jól emlékszem) és egy 30-as, garantált nyereménnyel.

Fatther, mimi, SzilvaG és 12 más kedveli ezt.
  3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Csak az hogy nem hattyút adott!

4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Még tárgyaltuk is, vajon a kulcs mihez kell majd, és hogy jutunk hozzá:)

mimi, HéricsBáró, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Akkor az összes farmos fatermés elfogadható? Tehát nem csak azok, amik tényleg gyümölcsök, hanem a virágok, makkok, juharszirup is ? Köszönöm szépen.

Meellcc, Peszi2, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Heló!

Pajta --> Fatermések <-- alatt amit talász!

mimi, csio70, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Köszi, ez jó hír!

Meellcc, Peszi2, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  8. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;)Szép délutánt kedves gazdák, "beértek az ajándék óljaim", de sajna az európai borz csak nem akar megtalálni!:oops:
    Ezek lettek: piros tehén, narancs strucc, narancs lúd, sárga pehelytollgyűjtő, és hattyú.:sleepy:
    További kellemes csevegést, és estére hajrá magyarok, győzelmet kívánok!!;):D

mimi, csio70, Meellcc és 13 más kedveli ezt.
  9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kérem, hogy ebben segítsen az, aki hasonlóan érez, mint én! Vigyétek a linket más csevegő topikokba is, hátha összejövünk páran.
    Kérés a BP felé fúró ügyben

Jónás! Kérlek szépen, ne töröld ezt a hsz-t, még akkor is, ha off! :oops:

Kukackukac, Fatther, mimi és 22 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

A hattyú talányosból is kifejlődhet az európai borz:music: mert akkor tüstént kirakom őket, még nekem is hiányzik;)

mimi, Tavirózsa, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
  11. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Nem biztos, hogy itt a helye, de nem találtam mást... Azt hiszem, egy kis segítségre lenne szükségem a kalóz papagáj-hajóhoz. Én még nem vettem észre, hogy csökkenne az érésidőm a Bahás fáknál akár aratás előtt, akár utána aktiváltam. Mégis, hogy működik ez? Tudna valaki segíteni és elmagyarázná vénséges fejemnek? :oops: (Baglyot is szívesen várok ezzel kapcsolatban :) )

Utoljára szerkesztett: 22.6.16
    Fatther, mimi, Meellcc és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Állítólag javulás útján jár már ;) Talán lassan célba ér ;)

mimi, Meellcc, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  13. iboly54

Sajnos én nem tudtam megvenni, nem anyagi okok miatt, talán még lesz rá lehetőség:music: bár ezeknek a különlegességeknek a vásárlási lehetősége nem szokott ismétlődni emlékezetem szerint, bárcsak tévednék:p

mimi, Meellcc, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Én megvettem ... ;) De hogy minek azt nem tudom :pxDxDxD DEEEE eszem bejutott azért , hogy legyen egy ilyen is ;)

mimi, SzilvaG, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem fejlődhet ki borz, hattyú az utolsó titokállat ami lehet belőle.

mimi, Meellcc, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Jó is lenne, de abból nem fejlődik ki eu borz :) de béka tó kifejlődhet? :music: Ugyanis az ötből egy az lett, meg is lepődtem rajta o_O

mimi, Meellcc, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Benn is van a menübe ... majd ha összegyűlik még néhány adag ... akkor egyben kiteszem ..;) Hátha lesz benne kincs .... Mondjuk rózsás akármi ;)
    Akkor még titok ól volt ... amikor a hattyú jött ;)

mimi, Meellcc, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  18. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Akkor én mit szóljak? xxl fákkal lezárt terület! Ott hogyan hat? Mennyit? Mikortól?

mimi, Meellcc, Shirkán53 és 8 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Akkor viszont béka sem fejlődhet ki belőle v mégis:music:
    Képzeld el kapnál egy rózsa békát:p milyen szomorú lennél:p

mimi, Peszi2, Kukori.és.Kotkoda és 6 más kedveli ezt.
  20. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Én is megvettem. És azért, mert a matrica mellett (bár már nem fér az albumba) tojás gyűjtögető is vagyok - van ugyan néhány régebbi tojás, amelyet nem vettem meg és most bánom:p

mimi, Meellcc, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.