Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. erzsebetsch

erzsebetsch Járnitanuló

sziasztok, ha aranybananert kell kivaltani a baha tarolokat akkor soha se lesz meg mert meg az uj novenyek es fak se nincsennek kivaltva nagyon nehezen szerzek ab/t csillagom van eleg

genka53, Peszi2 és Meellcc kedveli ezt.
  2. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Kedves Jónás!
    Nincs kiváltva a rúna. De ennek Te is utána nézhetsz! ID 51637155 Shirkán53

mimi, genka53, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Talán úszóleckéket vesz:D, de az is lehet, hogy főállású vizimentő :D

taga1, Kincső52, mimi és 10 más kedveli ezt.
  4. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nincs véletlenül valahol pontérték táblázat, melyik gyümölcs mennyit ér? Mert akkor ugye lehetne beszerezni esetleg olyan fát, és ültetni, amelyiknek legmagasabb a beváltási értéke a gyümölcspiacon.

Gazda: szotyola2011ID: 30301134

bindi5454 kedveli ezt.
  5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Az aláírásomban van egy letölthető excel leltár táblázat, amiben van egy fül a fák pajtaértékéről csökkenő sorrendben.

HéricsBáró, mimi, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nekem is felkínálja mind a hármat....nincs annyi farmaranyam, de ha volna sem merném így kiváltani, pedig nem vagyok egy betoji...:music:Addig még megerősîtésre nem kerül sor, addig nem.

mimi, genka53, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mivel nincsen annyi farmaranyam , ezért bátram merem állítani , hogy nemcsak magamnak , de még neked is megveszem az ólakat.:p

mimi, -Mayacska85-, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  8. szsanci

szsanci Fórumszaki

Pedig ez a kezdetektől így van. A következő látható a híreknél:

Angol ismertető:

Ugyanígy elérhetőek a gazdaköri feladatsorok is, azaz igen, nem a jog váltása történik meg, azzal automatikusan rendelkezik mindenki, hanem csak egy lehetőség az épület megszerzésére.

Kincső52, mimi, ljanika6 és 16 más kedveli ezt.
  9. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia szsanci!
    De jó hogy ismét köztünk vagy! Köszönjük a tájékoztatást. Még jó hogy észrevettük a tárolók megvásárlásának lehetőségét...Bár a kiírás valóban nem kéri a rúna kiváltását, de eddig szerintem senki sem merte kiváltani farmaranyért. Talán nem írok szokatlant, ha azt állítom, hogy az ismertetők, de még a Lexikon sem mindig egyértelmű...
    Az angol ismertető szerint mindkét lehetséges, de a magyar szerint kötelező lenne a rúna kiváltása:
    "A rúna kiváltása szükséges ahhoz, hogy a manufaktúrát használatba tudjuk venni. A jog megszerzésével egy időben egy darab manufaktúra a birtokunkba kerül. Az állatos menübe fog bekerülni, onnan tudjuk majd kitenni a farmunkra."
    Talán majd kijavítja valaki...
    De most ürülünk :) a tárolóknak. Ez a lényeg!

Utoljára szerkesztett: 2.7.16
    mimi, ljanika6, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Kedves Jónás én már nem tudom, hogy mit gondoljak, olvasom itt a hozzászólásokat és nem akarok hinni a szememnek:oops: .Tényleg nem lett volna feltétele a Tölgybe a csillagok beadása ahhoz, hogy legyenek raktárházaink? Ennyire félreértettük volna mindannyian a leírásokat? Hát én ezt nagyon nehezen tudom elhinni :oops:

ljanika6, genka53, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én nem bántam meg a raktárházakra költött csillagokat. Nagyon klassz dolognak tartom őket (főként neon és rózsa ólakkal megtömve;)), bár a füvészkertnél foghatott volna egy kicsit vastagabban a tervezők ceruzája (nekem az érte meg a legkevésbé).
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Jónás, a BP nem akarja véletlenül egy kicsit feljebb tekerni a fúrók felröppenésének esélyét? Nálam folyamatosan mennek az új raktárházak, de még csak mutatóban sem jött egyetlen darab sem.:( Ez így ...... ([​IMG] hmmm.... több szinonima is eszembe jut az ide kívánkozó főnévre, de egyik sem maradna sokáig a helyén).

Utoljára szerkesztett: 2.7.16
    Mikulás48, Kincső52, mimi és 25 más kedveli ezt.
  12. GN12

GN12 Haladó

Sziasztok.
    Ha gazdavásár (piros kosárban FA-s dolgok 1-et fizet 2 kap vására, vagy fél áron lehet venni már nem tudom, hogy van) lesz, akkor vajon a raktárházak is fél áron lesznek? És ha igen, akkor mikor lesz vajon ilyen?

genka53, wiktorka17, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Én sem érzem azt, hogy tragédia történt. A tölgyön levő füvészkertet vagy manufaktúrát úgyis csak csillagért lehet kiváltani.

Győztek a németek!:inlove:xDxD

Szerintem azt nem lehet fél áron megvenni. Nem lenne igazságos azokkal szemben, akik egész árat fizettek érte.
    Most magam ellen beszélek, mert fél áron én is megvenném őket.

mimi, ljanika6, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  14. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Féláron én is vennék. Szerintem nem igazságtalan, akkor az egész akció az lenne, hiszen teljes áron bármikor megvehetsz mindent a kínálatból, akciókor pedig féláron jut hozzá más. Akármiről van szó, aki megveszi teljes áron, az már használja sokáig, hasznot hoz neki, míg én várok az akcióra, ami ki tudja mikor lesz. De ha lesz, megkapom féláron, de csak jóval későbbtől használom, sokkal kevesebb hasznot ad egy adott időpontig, mert én csak két hetet használtam, pl., aki teljes áron vette, az meg 8 hónapig pl.

taga1, ljanika6, wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

1. Minden leírás előzetes információk és tesztelés alapján történik, márpedig korábban nem erről volt szó.

2. A vagy jelentése logikai értelemben kizárólagosságot jelent! Tehát ha szó szerint vennénk a dolgot, akkor vagy a bölcs tölgynél szerezhetnénk belőle egy példányt, vagy a gazdaboltban, de mindkét helyen nem!
    Ez pedig sem az előzetes információknak, sem a valóságnak nem felel meg.
    Tehát amit hoztál képet, az ellentmond a valóságnak.

3. Ennek megfelelően az angol ismertetőben szereplő vagy kifejezés is téves információnak tekinthető, mivel az egyik lehetőség igénybevétele nem zárja ki a másikat.

4. A tesztelés és a leírás készítésekor úgy működött, ahogy a gyikban is szerepel: a gazdaboltban nem volt elérhető a vadaskert, ameddig a bölcs tölgynél a rúna nem került kiváltásra.

Utoljára szerkesztett: 3.7.16
    Mikulás48, taga1, Kincső52 és 10 más kedveli ezt.
  16. vamosdominik

vamosdominik Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Még nem fórumoztam eddig, de most felmerült bennem egy kérdés a raktárházakkal kapcsolatban. Arról sehol sem írnak, de még csak nem is utalnak arra, hogy a raktárház-fejlesztések egy- vagy pedig az összes adott típusú raktárházra egyszerre lesznek-e érvényesek? Csak azért mert elég durva szerszám-mennyiséget kell ahhoz összegyűjteni, hogy akár csak raktáranként külön egy fejlesztés is megvalósuljon. (És igen: hol vannak a fúrók!? :) ) Mert ha az összes adott típusú raktárházra vonatkozni fog akkor kicsit több energiát fektetek a szerszám-gyűjtögetésbe! :) Mert ugye arra van utalás hogy a jelenlegi egy kiváltott és egy megvásárolt raktár mellé majd több is megvásárolható lesz és akkor egyenlőre a raktárház-vásárolgatás helyett a fejlesztésre koncentrálnék mert később jobban megtérülne!
    Szóval ha valaki tüdja a választ, megköszönném ha megosztaná!

Kincső52, genka53, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  17. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok,
    Ezen nem kell fennakadni,ti tudjátok a legjobban öreg játékosok,hogy itt mindig van valami gubanc hiba,már már azt hiszem direkt csinálják,csak azért hogy agyalhasson az ember,egyébként itt nem minden úgy van ahogy le van írva,és ezt nem én találtam ki,hanem anno hat éve egy főbeosztottól kapott válasz volt,tehát nem minden arany ami fénylik.

genka53, wiktorka17, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia Kata, én sem bántam meg, de a megvehetőség egy kicsit, sőt nagyon meglepett. Azt pedig, hogy ez most milyen hatással lesz a piacra még nem tudom kiszámolni, de érdekes lehet. Azt hiszem hogy komoly hatásokkal is lehet számolni, és nem csak a farmosoknál. Kérdés, hogy mi lesz a bahás raktárakkal, és így marad-e a hozzáférhetőség a farmosaknál is?
    Köszönöm, már értem, tehát egy hiba folytán lett ilyen, nem értettük félre.

HéricsBáró, genka53, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  19. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Bakker, Bárókával együtt formában vagytok!xD

Te kis magyaros csavaros eszű!!xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.7.16
    genka53, wiktorka17, Gio és 11 más kedveli ezt.
  20. hofeher

hofeher Fórumszaki

Szerintem a tároló feladatsoroknál lesz folytatás mert szerepel a fenti képen egy 1 szám mind3nál.

genka53, wiktorka17, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.