Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Őserdő kivételével kapálásra (felröppenőre) készen 8)

Mikulás48, Gio, iboly54 és 21 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

Szia!

Ha te leszel a házigazda, máris mehet a dolog a törzsasztalon, új szabályokkal 8)

Pharmer500#2, Kincső52, Gio és 16 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

Szia!

Vannak elképzelések a megoldásra, de az, hogy pontosan mikor és mi lesz ebből... :oops:

4. LongNight

LongNight Fórumgróf

Köszi!:)
    Ajjjajjj....:oops:
    Talán a stratégiai főnök pozícióról le kéne váltani a takarítónőt, és ismét szakembert nevezni ki.:p:DxD

Gio, Shirkán53, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  5. mrs.banya

mrs.banya Fórum-zöldfülű

Szia Feri.Tigi! Elméletileg psc-ot minden inm... o (nem tudom szabad-e kiírni a teljes nevet :eek: ) üzletben árulnak.

6. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Szia a tescó áruházakban, (vagy máshol a városokban) van

http://www.lapker.hu/index.php?p=contents&cid=26
    Inmedio újságos Náluk keresd. :)

Szia.
    Esetleg tájékozódhatnának a magyar gangon. Olyan stratégiát rittyentene össze a csapat, hogy a fal adná a másikat. :D

barnus06, Kincső52, bogisaci60 és 12 más kedveli ezt.
  7. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Éreztem én, hogy magam alatt vágom a fát! xD Beszéljük meg bagolyban! :)

8. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Egy ideje én is ezt a fizetési módszert használom, de eddig úgymond tudatlanul. Nem tudtam, hogy 1 év a határidő (igaz nem marad addig a szánlán összeg, gondoskodik róla a BP) a regisztrációt sem tudtam és a kedvezményt sem. Köszönöm.
    De tényleg jó, könnyű kényelmes. Nekem a telefonomba van a kódom, nem kell a kis számlát hordanom magammal, de csak én tudom mit takarnak a számok, mert rejtjelezve írom, nem áll fent a veszély, hogy más használhassa, elvesztés esetén. :p

alex0824, iboly54, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  9. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia.

Poros városkánkban van vagy 10 inmedio, abból 9-ben kikerekedett szemekkel kérdeznek vissza : aaazz mi??:p
    1 helyen van, őket boldogítom néha.;)

10. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Nekem lenne rá elképzelésem. Egy bizonyos tp pontszám elérése után "járjon" a fúró,ezt lehetne óltípusonként kalibrálni. (füvészkert-manufaktúra-vadaskert) Tehát akinek több ólja van típusonként,az előbb meg tudja kapni a felrepit,ez még akár ösztönzően is hat a gyarapításra,fejlesztésre,hiszen amelyikbe több ólat lehet betenni,vagy több tárolója van,azok több tp-t adnak,na de több felrepi is kell nekik a tárolók fejlesztéséhez;) ... és ez a BP-nek sem rossz....:music: Ebben az állapotban viszont csak a bosszankodás táptalaja a fúró ügy.......de végül is van miről csevegnixDxDxD

Szia,valahogy én is így vagyok ezzel... Minek csináljam,ha nincs fúró??? Akkor inkább a TOPP-ra tartalékolok;)

Utoljára szerkesztett: 13.7.16
    alex0824, Peszi2, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  11. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm a tanácsot ilyen erre fele nincs! A Tescóba még nem érdeklődtem ! Borzas Kata,mrs.banya köszönöm nektek sokat segítene ha hozzájutnék! Gondolom több játékostársat is érint!LongNight köszönöm!

alex0824, Peszi2, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kata, köszönöm a baglyot után érdeklődi fogok a bankomnál a lehetőségről:) mert tetszik ez a megoldás:)
    Szia! Első alkalommal nekem is meg kellett "tanítanom", hogy hol és hogyan keressék meg a ps-t, mert mindenhol van, de nem ismerik és nem tudják, hogy hol kell keresni:( Ha az itt említett i-vel kezdődő boltokban kérdezted mindegyikben kell hogy legyen, csak az eladó nem ismer a lehetőséget, mondd meg neki, hogy hol keresse és sikerülni fog ott is venni.
    Szia kedves Jónás, nagyon szép reggelt kívánok neked:)
    Ez a mondatod érdekes, ahogy olvastam, szöget ütött a fejembe, hogy miért marad ki az esőerdő? Talán ott nem lesz felröpi? Vagy ott az event más feladatot ad nekünk? Nem ültethetünk valami oknál fogva eventnövényt? Kíváncsi lennék rá:)
    A két nem után felmerül bennem, hogy akkor mi lesz az igen? Új tenyészállatra készüljünk? Vagy a meglévőkből kapunk valamilyen feladatsort? Esetleg visszatér egy régi aminek eddig karácsonyi volt a ruhája? (megkezdtük a réni tenyésztését, csak félbemaradt).
    Legrosszabb esetben annyi fúrónk lesz, mint ami legtöbbünknek most is van, vagyis semmi.. ennél azt hiszem bármi csak jobb lehet:) Vagy nagyon optimista vagyok:D

HéricsBáró, alex0824, Gio és 9 más kedveli ezt.
  13. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ahogy Gyöngy mondta, meg kell csinálniuk. Mondd meg nekik, hogy vegyék a fáradtságot és nézzenek utána. -.- Csak elő kell venniük egy papírt, amire le van írva. Arról nem is beszélve, hogy rém egyszerű.
    Ez egy olyan szolgáltatás, amit kötelesek megtenni a vásárlóknak. Ja, és kapnak jutalékot. Szóval nem ingyen dolgoznak vele. o_O
    Olyan helyen, ahol van banki terminál, meg kell, hogy csinálják neked. Nehogy neked legyen kínos, hogy náluk akarod hagyni a pénzedet. :p
    Relayben is van. Én ott veszem.

HéricsBáró, alex0824, clare02 és 14 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó napot Jónás apó

Akkor ez lesz az X-akták Hinni akarok című film? :D

Az idegenek elvitték a fúróinkat !!!:cry:

Kincső52, macska49, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Amit leírtam az a saját tapasztalatom, mert ott van az opció a gépükön, de mivel nem használták nem ismerik. Ha megmondtam nekik, hogy a telefonfeltöltés mellett kéne megnézni, már meg is találták és lett psc-m is:) De az egyik o-val kezdődő nevű benzinkútnál is kapható. (nem merem leírni a nevét)

16. vm68

vm68 Rutinos

Félve merem kérdezni :D
    A régi gazdakör visszakapására van remény?
    Mostanában el vagyok havazva, nem volt időm olvasgatni. Minden nap benézek a gazdakörbe, hátha van változás. Lehet hogy csak nekem nem tetszik?
    Igaz tapasztalataim szerint ha valamit bevezetnek, úgy is marad :)

alex0824, dalmária, h.lajosvilmos és 2 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia, szerintem bízzál meg a saját tapasztalatodba nyugodtan:) Bár remény mindig van, nekem egyébként tetszik az új gazdakör, még ha esetleg kisebbségben is vagyok ezzel:)

vm68, GN12, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  18. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Utoljára szerkesztett: 13.7.16
    Kincső52, alex0824, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Mire gondolsz? A link mögött nincs semmi. :(

Erről már tegnap szó volt itt.
    Ő nem először csinál ilyet. ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.7.16
    alex0824, HéricsBáró, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia, igen én is követem a lista alakulását és szurkolok minden ott szereplő magyarnak. Gratulálok az első helyezettnek, nagyon szépen aratott, jól használta ki a lehetőségeit:) Gondolom Te is így érzel, amikor nézed őket:D

alex0824, Gio, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.