Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Éppen törtem a fejem egy olyan kérdésen (sztem Jónás kitépné a tollait, ha feltenném :D), hogy lát-e a gömbjében arra valamilyen utalást, hogy a farmon megemelik-e a szinteket. Szerintem nem tudnák olyan magasra tenni, hogy tlsdt ne lenne a maximumon.

Fatther, alex0824, HéricsBáró és 9 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Próbáld meg megkérdezni. Jónás tollait nem féltem, mert elég szépen tudja kezelni az ilyen-olyan kérdéseket. Ami pedig tlsdt esetleges szintugrását illeti én is biztos vagyok benne, hogy simán verné az újabb plafont is:) (én is várom, hogy mikor emelik meg úja a szinteket, mert már sokan vannak akik átlépték a 200-at, előbb utóbb rákényszerülnek a szintigazításra... esetleg ennek a jele a +100-as növényáldás is)

Fatther, alex0824, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem kapjuk vissza a régit, hiába kértük annyian :cry:

alex0824, Gio, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Jónás!
    Újabb Y/N kérdéseim vannak: xD
    1. A nublonos átalakító augusztusban érkezik?
    2. Se neon, se új tenyésztett állat augusztusban. Ez eddig jó?
    3. Ha kérdezünk az augusztusi tenyésztésről, válaszolsz/válaszolhatsz rá?
    4. Ha a 3. pontra "nem" a válasz, az azért van, mert túl korai a kérdezősködés? :oops:

alex0824, Gio, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

Természetesen semeddig se tartana a jelenlegi összeg végére odabiggyeszteni két-három nullát, de nem biztos, hogy ennek bármi haszna is lenne.

taga1, Fatther, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Apó!
    Az augusztusi tenyésztés engem is nagyon izgat:) Tudhatunk már róla valamit? Új, régi, réginek a folytatása, mit találtak ki nekünk... tudunk rá készülni?
    "Őserdő kivételével kapálásra (felröppenőre) készen" ez a mondat is nagyon érdekes számomra. Miért marad ki? Talán ott keressük a kincset, vagy oda más feladatot kapunk?

HéricsBáró, alex0824, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

Szia!

Két biccentés ismét, és igen.
    Bátran válaszolhatok rá, hogy nem tudni még, nagyon képlékeny még a dolog :D

Meellcc, Fatther, alex0824 és 15 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

Szia!

Régen létezett olyan, hogy vetésforgó, és a földek egy részét pihentették a gazdák. Most valami ilyesmi köszönt be nálunk is.

Kincső52, taga1, Meellcc és 21 más kedveli ezt.
  9. LongNight

LongNight Fórumgróf

Miért kavarjak, tanítsak olyat, amihez én is hüle lennék? :music:
    1 helyen van, az sincs messzebb a többinél, ráadásul a piac területén, egyúttal meg tudom venni a zöldségeket, amiket aztán ide írok..xD:D;)

Fatther, HéricsBáró, alex0824 és 14 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, sajnos én ennél valami izgalmasabban reménykedtem:D Valami olyanba amiért megérte volna nekem is forgatnom a vetést.., de így maximum az event kiírása után döntök arról, hogy élek-e öregjeink eszközével és én is forgatom azt amit vetek már egy éve:)
    Ezt is sajnálom, mert nagyon szeretek készülni rá:), remélem valami izgalmas fog kialakulni belőle:D

HéricsBáró, Meellcc, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  11. helena64c

helena64c Járnitanuló

OMV Benzinkutak?

12. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Jónás órája.png 21582258 Jónás órája.png

Kincső52, genka53, Fatther és 14 más kedveli ezt.
  13. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Kincső52, Meellcc, genka53 és 18 más kedveli ezt.
  14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Kedves Szomszédasszony :) A vetésforgót a bolgárkertészek "találták" fel. Így frissítették a talajt. Event kiírás után döntök én is, mi lesz a sorsa az eventnek. Ha nem tetszik amit látok, majd piacozok :p Addig maradnak kint a fáim.;)

Meellcc, genka53, GN12 és 13 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Véletlenül írtál kapálást vagy csak a növények adnak felröppenőt?

Nem kell mindig az izgalom a játékban.:D

genka53, GN12, Fatther és 21 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia Nóci azért, ha lenne pár olyan feladat eventen belül amit mondjuk időre kell megcsinálni annak gondolom Te is örülnél. Mindjárt lenne egy kis izgalom is benne. Jó tudom, hogy amikor volt akkor mekkora gond volt belőle néhány farmon, de én élveztem.:D
    Szia kedves szomszédkám:) Én ennél régebbinek gondolom a vetésforgót, de lehet, hogy tévedek utána kéne néznem a neten:) A többiben egyetértünk én is így teszek:)

Utoljára szerkesztett: 13.7.16
    HéricsBáró, Meellcc, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  17. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Jók a meglátásaid,szerintem állj a kérdéshez érdeklődő barátsággal és szokd meg gyorsan az új gazdakörit....nekem nincs bajom vele (már):p

Meellcc, GN12, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  18. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

50% csp bónusz pörgettem. Az mit jelent? :D

alex0824 és bindi5454 kedveli ezt.
  19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia:)

50% Csp bónusz 24 órán át (24 órán át érvényes a megnyerés időpontjától. Azokra a tárgyakra érvényes, amelyek CSP-t adnak bizonyos időközönként. Nem érvényes a piaci eladásokra. )

Kincső52, h.lajosvilmos, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Ha vannak csp-t adó dekorjaid gyorsan tegyed ki őket, mert arra is 50%-kal többet kapsz:)
    Szia Janzi:) Egyszerre írtunk, régen láttalak errefelé, örülök hogy itt vagy:):)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.