Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Igazad van, javítottam :)

HéricsBáró, Peszi2, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek:) Sziasztok:)
    Remélem, hogy téved a meseszöveg, és a flamingó meg a vörös panda csak látogatóba jön be a mesébe, mert még az előző feladattal sem végeztem hiányoznak a gyémántok, igaz nem is erőltettem, hogy meglegyen, de reménykedem benne, hogy nem lesz rá szükség:)
    Lehet, hogy a te szemszögedből nézve igazad van, bár én például most érek rá jobban:), ez annyira egyéni, hogy ki, mikor mennyire tud játékban lenni, hogy ehhez a játékmenet tervezését igazítani azt hiszem nem lehet, egyszerűen képtelenség:)
    Én is megesküdtem volna rá, hogy a vízilovat holnap kapjuk meg... hát jó nagyot tévedtünk, ha igaz. Nem baj szép az erdő télen, nyáron igaz tegnap sok eső esett és most kicsit vizes lett az erdő is:cry::oops::D

Utoljára szerkesztett: 14.7.16
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

HéricsBáró, Peszi2, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  4. Recsi70

Recsi70 Járnitanuló

Peszi2, Luthien, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

A nyeremények közül csak az új dolgok hoznak lázba ;) Jónásunknak mindig igaza van ;)
    Az ólválogatás ismertetőjét várom ... Mennem kellene palacsintát sütni ..... áááááá

6. -gyöngy-581

7. -Holdfeny-.

8. -gyöngy-581

Szia:) Köszönöm szépen keresni foglak bagolyban:)
    Ez az akció az új játékosoknak lesz nagyon jó akiknek a régebbi ólakból sok hiánya lehet, sok sikert nekik hozzá:)
    Szia, kedves Jónás ezt olcsón megúsztad, igazad volt:D

9. -Holdfeny-.

A sima nubloncsigákat beváltotta a rendszer .. de a színeseket nem :( Vajon azok hol késnek ?

wiktorka17, missuzy_53, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  10. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Cyra65, Kincső52, PalMa és 20 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia genka:) Megnéztem a kedvetekért: a színes csigákat még nem váltotta át a rendszer, van pár darab a pajtámban belőle jelenleg is.. Miután Jónás azt mondta, hogy nem érdemes továbbtenyészteni csak a maradékot kevergettem viccből tovább (egész jól keveredtek és ugráltak, bár ez igen képzavaros pár csigától). Na meg kíváncsiságból, hogy mit kapok helyette:D Remélem felugró ablakkal fog jönni az átváltás, különben soha sem tudom meg, hogy mit is kaptam:)

12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, Gyöngy :)
    Így van, én is szeretem tudni, hogy mi mennyi, azaz jelen esetben miért mit és mennyit kapunk? :D:D:D

mimi, wiktorka17, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Azok egy későbbi körben kerülnek rendezésre, türelem :)

Meellcc, mimi, farmer221278 és 13 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia Apóka:) kérlek segíts, ha szabad, mert elhavazódtam a feladatok között:). Most kapunk az ólválogatáshoz egy új gazdakörit. olvastam ezzel teljesen képben vagyok. Várható-e (nem emlékszem rá, hogy volt-e már szó róla), hogy a hónap végén a titokól akciójához is jön egy feladatsor? Valószínűbbnek tartom rá azt, hogy igent mondjál, mint nemet, a biztonság kedvéért kérdezem inkább csak, de örülnék ha erre választ kapnék:)

HéricsBáró, wiktorka17, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  15. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Elindult a csigabiga beváltás:) Nálam jött egy házi pulyka:D

mimi, wiktorka17, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  16. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Felugró ablakba kaptál róla értesítést vagy "csak úgy" megjelent a pulyka? :)

wiktorka17, missuzy_53 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Van felugró ablak a beváltásról! Nem csak úgy beszöknek a pajtába...:);)

farmer221278, wiktorka17, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  18. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Felugró, mint mikor visszaváltják a gizgazt és a felröpit:)

H-Anita, wiktorka17, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Gyöngy, volt már róla szó:) kapunk gazdakörit, arról is beszéltünk már, hogykellhetnek ezek az állatok a gazdaköri feladatba...medve, jégmadár, sas, borz / még meg is kérdezted, hogy eu- s?/
    Továbbá azt pletykálják, hogy valószînűleg a jövőhét csütörtöktől, a bahán is felröppennek majd a szerszámok :D

mimi, HéricsBáró, SeftElek és 10 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia Sziszi:)
    Nagyon szépen köszönöm:) Emlékszem már rá, igazad van:D Írtam is apónak, hogy összezavarodtam... azt hittem a borz és az eu borz kettős szereplése miatt, hogy a mostanira találgattunk. Azt gondolom, hogy a bahás barkács röpködése előszele a bahás tárolók érkezésének:)
    Bár ebben lehet, hogy tévedek:), de nem hiszem... Mindenesetre jó hír:)
    Szia kedves szomszédkám:)
    Nem sok színes csigám volt, de itt a beváltás eredménye:
    http://kepfeltoltes.hu/160714/csigav_lt__www.kepfeltoltes.hu_.png
    Nem olyan rossz, örülök minden darabnak:)

mimi, HéricsBáró, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.