Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Láttátok, hogy a tp csíkon pontokkal elválasztották a helyiértéket?

Gio, Fatther, inanna11 és 17 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, :)
    El kell újságolnom a legfrissebb örömhíremet, hogy 100-as lett a farmom! :D
    Köszönöm azoknak a gazdatársaknak és azon játékosoknak, moderátoroknak a segítségét, akik hozzájárultak ennek eléréséhez, akár közvetlenül, akár közvetve, vagy akár a napi ajándékokkal, a tanácsokkal, a jó időben érkezett infókkal :D:inlove:stb. A többi valóban rajtam múlott, hogy mit kezdtem velük. Nos ezt, hogy immár három számjegyű lett a farmom. :D:D:D

Drága Nóci, remélem - reméljük - csak rövid idejű lesz a távolléted, mert mint e társaság oszlopos tagját, visszavárunk! Addig is minden jót kívánok neked!
    További jó játékot mindenkinek! :D:inlove:

Kincső52, H-Anita, SzilvaG és 39 más kedveli ezt.
  3. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Igen, szerintem nagyon jó, így sokkal jobban látható mennyi tp kell még, a vv.-ben is teszünk pontot a számok közé, főleg ha milliós nagyságrendű.

Puszpang, inanna11, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  4. szsanci

szsanci Fórumszaki

Erre a szlovákok nem írnak valamit?

Fatther, Meellcc, ricsy001 és 6 más kedveli ezt.
  5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok! Szia Jónás!
    Jancsika ebben a hsz-ben hozott egy képet Kieliustól. A körhintában macsek és kutty van. o_O
    Van ennek vmi jelentősége?

mimi, Meellcc, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  6. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

genka53, tiszta szívből gratulálok a 100-as szinthez :) nagyon vágyam nekem is, de még a 98-as szintnél tartok :) nagyon sok hasznos tanácsot kaptam én is haladok is szépen naponta közel 900 ezer tp-vel. Aztán jön a vízválasztós 99-es szint. :)

blani06, csio70, mimi és 14 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Szemike:)
    Ugye ezt a kérdést és az arra adható választ Te sem gondoltad eléggé komolyan:oops:.
    Bízzunk benne, hogy igen, aztán legfeljebb hiába várunk továbbra is a fúrókra..
    Talán kereszteznünk kéne tenyésztéssel valami villámgyorsan szaporodó állatkával akkor gyorsabban röpködne mondjuk fúrhattyú lenne, vagy valami hasonló:D:cry::D

Szia genka, gratulálok én is:) Kitartás és ha a szinteket így hagyják már csak a másik felét kell teljesítened, hogy kettővel kezdődjön:)

8. genka53

Szia Brekkencs :)
    Köszönöm a gratulációdat, kívánom, hogy mielőbb elérd a céljaidat itt is, és a VV-ben is. Semmi titkos dolgok nincsenek itt, csak csinálni kell, és ha lehet, időben. Nagyon hasznos dolgokat lehet itt a gangon, és a mindenkori event csevegőkben is olvasni. Én eléggé tapasztalt létemre is szorgalmasan olvasom a Fórumot, hogy viszonylag mindig képben legyek, maradjak. Egyébként nem a farm száma számít elsődlegesen (mondom én, aki alig várta a 100-ast ;)) hanem annak felszereltsége, pajtánk tartalma, értéke és nem utolsó sorban a fejünkben levő Farmerama játék minél nagyobb fokú ismerete. Nagyon fontos az elérhető célok kitűzése, az ahhoz szükséges dolgok megtervezése és kivitelezése. Anélkül csak egy helyben topogás van. Kíváncsi vagyok pl.,hogy a mostani, roncsfeltáró event során a sok siránkozó gazdatárs közül ki olvasta, és ki tartja szem előtt az ott leírtakat: "Segítség az eventek teljesítéséhez" Fórum-oldalt? Ezt mintegy bibliaként kellene kezelni, mert olyan dolgokat tartalmaz, amelyek betartásával szinte szavatolják az előrehaladás lehetőségét: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/segítség-összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/
    Na, de nem akarok én itt feleslegesen okoskodni, mindenki úgy játszik ahogyan akar, tud, stb. ;):)
    Sok sikert a továbbiakban:D:inlove:!
    Szia Gyöngy! :)
    Köszönöm, reméljük nem emelik a sávok nagyságát:);)

Utoljára szerkesztett: 21.7.16
    Kincső52, H-Anita, Gio és 19 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Bocsi az off-ért,de szintet léptem és annyira örülök neki.100-as lettem:D:DKöszi a tippet Főnök.Bocsi,szép estét.

Kincső52, H-Anita, SzilvaG és 59 más kedveli ezt.
  10. genka53

Szia Sylvia!
    Gratulálok! :D:inlove: [​IMG]

Gio, Fatther, Peszi2 és 14 más kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Ha írnak is, én nem járok arrafelé. :( Szóval ezzel sajnos nem segítettél nekem. :oops:

mimi, bindi5454, sziszi1965 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Gratulálok !:D
    Viszont ennek fordítva kéne lenni :music::music:akkor végre bejősz a munkahelyedre is dogozni xDxDxDxDmert aki 100 :D

Peszi2, missuzy_53, csopke1 és 18 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszi szépen és Neked is hatalmas gratuláció,most tudtam csak visszaolvasni:)
    Köszike,de kivettem pár nap szabit,mert megérdemlem:D

S.Dave, Peszi2, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Hát ez csúcs:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    reméltem, hogy csoportosan örömködünk,így is lett nem kellett rád sokáig várnom:D:D:D:D
    gratulálok és még sokáig lépegessünk együtt:inlove::inlove::inlove::inlove:

Itt is szeretnék gratulálni szomszédasszony:inlove::inlove::inlove:
    nagyon klassz, hogy többünknek is sikerült a fele a játékban:D:D:D:D
    azt tudod,hogy innen nincs vissza 8)8)8)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.16
    H-Anita, Peszi2, csopke1 és 14 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Gangosok
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    FORRÁS
    Felhősor!!!!!!!!!!!!!!!:D

Tavasz, nyár, ősz és tél.

Itt van Sziszi a bukfences nyulad :inlove:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ez nem tom mi :p:cry:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Aloha Nemzsu
    Igen
    Ezek az állatok Kielius szerint a disznó , kecske és ez a bárány , olyan mintha körhíntán ülne

16. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Kedves Nóci, nagyon sok boldogságot kívánok az életben, sok örömöt és nagyon váruk vissza! :inlove:

Genka és Sylvia gratula a 100-ashoz, remélem egyszer én is az leszek (habár anyukám mindig azt mondja, hogy reménytelen eset vagyok). Addig is taposom a 95-ös második felét. :)

H-Anita, Gio, Fatther és 17 más kedveli ezt.
  17. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! genka es sylvia , gratulalok a 100-as farmotokhoz, ugyesek vagytok , csak igy tovabb :D
    Cygnus sok boldogsagot kivanok! Igyekezz vissza ;)
    Az also sorban az utolso kiteheto nagyon edes szelfiznek az allatok :Dde a hatra szaltozo nyuszi sem piskota , jo pofak ;)

Utoljára szerkesztett: 21.7.16
    H-Anita, Gio, Peszi2 és 15 más kedveli ezt.
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Köszi Jancsika :) Ezek szerint mégsem álmodtam :D
    A többi kitehető, amiről azt írtad nem tudod mi lehet....talán ezeket lehet nyerni a hivatalos rajongói oldalakon meghirdetett versenyeken.....és a facebookon is.:)
    A disznó, kecske és a bárány ....szerintem furák, mert mind Ádám kosztümben vannak xD
    Genka és Szilvi...gratulálok a 100-as szint eléréséhez:D innentől kezdve, már csak úgy hasîtotok ;)

Gio, Fatther, Peszi2 és 16 más kedveli ezt.
  19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

[QUOE=".sylvia72., post: 539136, member: 3265"]Sziasztok!Bocsi az off-ért,de szintet léptem és annyira örülök neki.100-as lettem:D:DKöszi a tippet Főnök.Bocsi,szép estét.[/QUOTE]Gratulálok Neked és Genkának is ! Üdv. a 100asok klubbjában !:):):):)

-vadocka70-, Gio, alex0824 és 18 más kedveli ezt.
  20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Gio, alex0824, Peszi2 és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.