Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia!
    A kozonseges elefantlab, tenyleg olyan mint az elefant laba :D

En mar igen, koszi a jo hirt ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.16
    HéricsBáró, mimi, Mikulás48 és 8 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    Igen két eseményt is írnak mára, az egyik titokzatos tenyészet állandó gazdaköri, tehát nem tenyészteni fogunk, hanem titkosokat dobálni a gazdaköribe , a másik meg a titokól vásár.
    Ne légy ilyen morci, lehet nem tud mindíg mindenki válaszolni, nem ülsz gondolom Te sem a gép előtt egész napon ,
    Szép napot :)

pal73, Gio, Mikulás48 és 12 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Ezt a mini eventet én is nagyon kedvelem, mind a két napját kihasználom;)

wiktorka17, genka53, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  4. jucus78

jucus78 Járnitanuló

Itt kint Deutschlandba , mindennap tudok mozizni :)
    4 videó ad 15 mozipontot,4 videó ad 10 pontot,aztán 2 ad 5 pontot , aztán még vagy 10 et lehet nézni 1 pontért.....
    sajnos otthon nem ilyen nagylelkűek :-(

Utoljára szerkesztett: 22.7.16
    H-Anita, Gio, (Erzsébet) és 8 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Gyöngy :)
    Szerintem is különleges a bahára érkező "elefántláb" :)
    Szia Szuzy!
    Igen olvasok is...és îrok is :)8) Lehet, hogy nem nekem szántad a hszt...de "beidéztél"....és így magamra is vonatkoztattam....

HéricsBáró, mimi, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  6. Magdusnéne

Magdusnéne Junior szaki

Sziasztok !
    Elnézést Sziszi ha félreérthető voltam ! A választ természetesen nem Neked szántam, azért idéztelek, mert úgy gondoltam magdi06 kérdésére a választ Te adtad meg.
    Gyakran olvasom a pletykarovatot és nagyra becsülöm a Te és HéricsBáró kutatómunkáját is.

HéricsBáró, Gio, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm.Igazad van.Bocsi.Elnéztem, de kivel nem fordul elő.Így is lehet válaszolni ahogy te.Még egyszer köszönöm.

Mikulás48, GA-BI-O-Farm, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Most körülbelül így érzem én is, mert a hozzászólások elején az én nevem olvasható az idézésekben:oops: Amíg nem olvastam végig amit írtatok, megijedtem, hogy mit írhattam bárkinek ami miatt ennyit szereplek:)
    Megnéztem a fáimat, nem egy hanem kettő hiányzik a leltáramból sajnos. Az egyiket írtam már az aranyesővirág, a másik is farmos az a számomra megjegyezhetetlen nevű lila virágú fa ami a múltkori akcióban fejlődhetett ki először a farmon. Remélem most is szerepelni fog a titkosak között és lesz belőle is egy:)

9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia! Nem sértődtem meg:)csak furcsállottam :) én pedig azért kérek elnézést mert "leSzuzyztalak"....szemüveg nélkül nem vagyok topon :D
    Jó hír....tényleg van mozi :Dtöbbször is van vetîtés;)
    ezt adják,....

HéricsBáró, mimi, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  10. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok! Szia Jónás!
    Lécci segíts kicsit kiigazodni ezen a Rascal Ride-on!:oops:
    Te is hoztál már képet és Jancsika is egy külföldi jóstól. Malac, kecske. Aztán láttam képet bárányról is és vhol olvastam majmot is.
    Mind a 4 kell majd?

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem az a barátcserje amiről írtál.Vagy tévedek? Akkor a boigainvillea cserje annak van kimondhatatlan neve,legalább is számomra.Nekem van, de hogy mikor volt szerezhető egyiket sem tudom már.

iboly54, missuzy_53, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  12. hydra73

hydra73 Aktív író

94. szintre léptem a farmon!
    Könnybe lábadt szemmel pillantottam a pontszámra, ami a 95. szinthatár: 42 millió pont?!
    Ez meddig emelkedik még?:cry:

H-Anita, times84, kovacstne és 11 más kedveli ezt.
  13. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Marika312, genka53, -vadocka70- és 13 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, még emelkedik egy darabig:) A 100. szinthez annyi kell, mint a 1-99 végéig összesen:) még lesz több is:);)
    A boigainvillea hiányzik, az volt az utolsó új farmon titokfa csemetéből kifejlődő fánk, köszönöm szépen a segítséget.. Soha sem fogom megjegyezni ez a nevet:oops:

H-Anita, HéricsBáró, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  15. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    wiktorka adott egy linket neked. Ott láthatod, hogy a 96-os szinten van a 100 felé vezető út fele. 99 és 100 között 104 milla a teljesítendő táv.
    Hidd el, hogy megvalósítható! Ha 94-re eljutottál, sok-sok tapasztalatot szereztél már és nagy kitartással játszottál. Ha így folytatod, meglesz a munkád gyümölcse (farmos nyelven szólva, a fatermése xD)
    Jó szórakozást és további eredményes játékot kívánok én is neked!

H-Anita, Marika312, HéricsBáró és 21 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! nem adnád meg a mozigépészed címét:p hátha másodállásba minket is bevállalna:pxD meg sem tudom mondani mikor volt itt utoljára vetítés:music:
    Szia Gyöngy! Nekem minkét területről az utolsó 2 titokzatos hiányzik. Sajnos nem vettem meg a csomagot, nem is sikerült hozzájutnom azóta sem. Lehet hogy muszáj lesz beruházni egy csomagra, talán ez előző hiányzók is bejönnek. De annyira sok az a 630 FA:oops:

Utoljára szerkesztett: 22.7.16
  17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Nagyon szépen köszönöm! :inlove:

mimi, genka53, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
  18. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szia!
    A virágokhoz egy kis édesség. Boldog szülinapot.

Kukori.és.Kotkoda, mimi, emocy91 és 13 más kedveli ezt.
  19. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Kaptam konkrét választ, miszerint a paszulyt nem növelik a tojások:
    Ez olyan szépséges, hogy nekem ilyet senki se adjon, mert soha nem enném meg...
    Jancsika!
    Te tudnál ilyet csinálni? Mármint a matyó díszítésre gondoltam.

Kukori.és.Kotkoda, mimi, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Aloha Nemzsu
    Ez jó lesz? :p

H-Anita, Gio, Kukori.és.Kotkoda és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.