Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Jónás, Kedves! Ha már a korábban említett repülő mókus "tojás" várhatóan az eventnövényre ad TP bónuszt, elképzelhető, hogy a NociG által említett megvehető felhősor az eventnövény mennyiségére lesz jótékony hatással?? Vagy esetleg az eventnövény érési idejére? (Én mindenesetre az előbbinek jobban örülnék.)

szemike50, Pharmer500#2 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

Egyszerúen nem hiszem el, hogy a fejlesztők egy olyan "tojást" alkotnának meg, ami csak az eventnövényekre lenne hatással.
    Azt viszont eltudnám képzelni, hogy ad valamennyi tp %-ot 10-12 óránként 10 percre a növényekre. De minden területen és mindenfajta farmos és szigetes növényekre és persze az eventesekre is.
    Így vonzó lenne a "vásárlók" számára, de ha csak eventesekre hatna.... akkor nemtudom

3. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Viszont ha ez karácsony, akkor mi lesz Mikuláskor? Az itt van a nyakunkon!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. Robi80

Robi80 Aktív író

Normál kis event lesz mikuláskor,semmi extra...

-gyöngy-581 és mamika57 kedveli ezt.
  5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Semmi extra ! Max tenyészállat pár milla értékben !:D:D:D:D;):) Vicceltem !

Tigrislady, csio70, Patrik022004 és 2 más kedveli ezt.
  6. Robi80

Robi80 Aktív író

Azokat már bedobtuk az őszi szüretbe:). Sima ültetős,felröppenős lesz....mondjuk képeket esetleg szivárogtathatna ki valaki....;)

-gyöngy-581 és mamika57 kedveli ezt.
  7. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Az úgy gyanús, hogy csak eventnövény+felröpi, tuti kérnek hozzá dolgokat.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. Robi80

Robi80 Aktív író

Apróságokat...valószínűleg...

9. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jaja ! Az se baj, ha cseppenként !:p

10. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Szia:)
    A szamár előtt viszont az elefánt és a papagáj tenyésztéséről volt szó;)
    Én ezért is gondoltam leginkább a trombitásra, mert voltak róla képek is:)
    Bár Jónás se válaszolt a kérdésemre, így már nem is tudom, hogy jó-e:sleepy:

genka53, -gyöngy-581 és Numiz kedveli ezt.
  11. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hali!
    Sajna Jónást technikai gondok üldözik , varázsgömb után az ébresztőóra is elromlott, éjjel kettőkor keltette.....:p
    Vagy farkasüvöltésre ébredt, de mostanság hanyagol minket, pedig a túrázók hosszú, tömött sorokban várják a túravezetőjüket....xD

12. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

A déli harangszó se volt sikeres;)
    Viszont, ha jól belegondolok, ma mégis csak vasárnap van és öreg csontjaira ráfér a pihenés:D

genka53, Numiz és Tigrislady kedveli ezt.
  13. kiszsuzsi

kiszsuzsi Haladó

sziasztok a farkas nem piac képes nálam nem látszódik

14. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Nekem az jutott eszembe a tenyésztős küldetésről, mint amit eljátszottak velünk a pandatenyésztésnél.. Pandánk se volt előtte.. :pmégis kaptunk egy rakat alapállatot, a tenyésztéséhez.. Mi van, ha a Tölgynél bemohosodott csillagokért tudunk kiváltani egy adag alapállatot?8) Végül is a kakkukos eventhez is berakták a tenyészállatának legfelsőbb szintűjét.. én szerintem ezzel a variációval is számolni lehetne..:music:

Jónás!;)

Ha felébredtél a vasárnapi ebéd utáni kiadós alvásodból, és van kedved megmozgatni az elgémberedett csontjaidat, néhány infot szétoszthatnál köztünk, mert elég hideg van az erdőben való végtelen és céltalan csatangoláshoz.. Nem gondolod??? :)

Szia!

A titokállatok és a tápjaik nem azonnal szoktak piacképessé válni.. sztem pár napig még gyűjtögesd, aztán majd egyszercsak megjelenik a piacon, a tápjával együtt!

15. mocsariedina

mocsariedina Utánpótlás-írogató

Nagyon jól leírtad és egyetértek veled.Mi van ha csak azért adventi tenyésztés,mert akkor lesz?Viszont ha ragaszkodunk hozzá,akkor csak a rén köthető hozzá.Ezenkívül marad a páva és a hód.Mikor a titokállatokról volt szó a varázslatos küldetést vettük alapul.A mostani titkosokat eltaláltuk egy kivétellel a sast vártuk és a farkast tették be helyette.A többi titok állatból,mindenkinek kevés van most.A hódnak van terményese és a jávornak is.Kizárásos alapon marad a páva és a rén ami tenyészthető,de ezekből nem csak narancsig lesz tenyészet szerintem.Szerintem a sas ami kilóg a sorból,olyanra gondolok mint a vakond ahogy lett.Valami terményes és narancs sasig.Nekem a sas nagyon gyanús,miért maradt ki a titokállatos gazdaköriből?

-gyöngy-581 és Mag-Anya kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Nekem a rénszarvas sem rémlik, hogy benne lett volna bármelyikben is.. a jávor az benne volt, de a réni nem..

17. LBetti

LBetti Fórumgróf

Én arra tippelek, hogy meglévő tenyészállatból fognak kérni + terményeket. A piacról azonban nem biztos, hogy reális áron beszerezhető, mert a tyúkhoz, a nyúlhoz és a kacsához kapcsolódva néhány alacsonyabb, de nem alacsony szintűnek a korábbi 3-4x-re felment az ára, és alig van belőle pár darab. (Legalább is nálunk.) Hogy véletlen-e? Nem tudom.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. mocsariedina

mocsariedina Utánpótlás-írogató

Igazad van a réni nem.Én is úgy gondolom a rén és a sas lehet,talán.

Tigrislady kedveli ezt.
  19. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

nem tudom kiszereti a Mézes-tejet...aszem a mikulás igen...ha az várja azablakban a csizma mellet...ha van egy pohárral, akkor kapsz ajandék!

PocsékFarmer, LBetti, .Sookie69. és 2 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.