Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Remélem nem a cseresznyelista tartalmára értetted,hogy nem lesz igazából új infó benne....ugye nem?! :oops: Egy kacsintás is elég tőled,ha úgy látod,hogy jól ki lesz bővítve:p (egy négynapos cseresznyeszüret biztos nagy esemény,csak bekészültek jó sok újdonsággal:D)

Utoljára szerkesztett: 27.7.16
    iboly54, marcsi152, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

az a nublon akkus verzió várható ami tavaly is volt? jaj de jó volna 1 hónapon belül lenne titok ól meg fa is?
    szerintem hattyú meg somnál tovább ne gondolkozzunk még a létrát korainak találom a kitehetőkkel nem szokott gond lenni

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már megint sok lesz nekünk a jóból ;)

h.lajosvilmos, wiktorka17, mimi és 3 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

iboly54, marcsi152, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia genka köszi a linket, arattam és nem figyeltem a hivatalosra:)
    Első ránézésre is jól feladták nekünk a leckét, ha jól számoltam a két raktárház gazfaköri gyémántja 12,900,000 értékben kér tenyészállatot vagy állatot:), nem semmi mennyiség:music::) lesz vele dolgunk egy kicsit.:)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/#post-541229
    Tessék, parancsolj itt van

marcsi152, genka53, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Vajon valamilyen akcióval ... pl nagy értékű tenyész állat lesz e keréken nagyobb eséllyel ? segítenek benne a játék szervezői ?

8. -gyöngy-581

Azt hiszem ezt nem tőlem, hanem a játék készítőitől kéne megkérdezned..:oops: A party pöriken eddig is voltak nagyobb értékű tenyészállatok, gondolom ezután is lesznek, miért ne lennének? Egyébként alapállattal is teljesíthető, én eddig is főleg azokat adtam be a többibe is, bár a gyémántok még nincsenek kész egyiknél sem.. majd szép lassan, vagy gyorsabban, de azok is meglesznek:D. Hosszútávú terv, de rövidebb, mint a raktárházak fúrós fejlesztése, a fúrók jelenlegi felröppenési esélye mellett azt hiszem :):cry::)

marcsi152, genka53, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Igazából olyan akcióra gondoltam .. ahol a kuponok mintájára gyakrabban bukkannának fel arany állatkák ;) Ja és kiveszem a kezem a biliből :p

marcsi152, genka53, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  10. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Igazán bent tarthatnád még a kezed, hátha..... :D
    Azt mondják álmodozás az élet megrontója......, de néha olyan jól esik.... :p :)

Magdusnéne, Mikulás48, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Mindig is bírtam a földtől elrugaszkodó mély bilis posztjaidat nem akarom csúnyán kifejezni magam de álmodozni szép dolog de ha lehoppansz a földre rájössz hogy csak sok sok szupertáppal és nem egy különlegesen jól beállított boommal fogsz célt érni :)

kovacstne, iboly54, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Hm .... tudom mire való a szupertáp ;) Igyekszem csendbe maradni ;) -hogy ne kelljen csúnya dolgot írnod ;)

Magdusnéne, kovacstne, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  13. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Jól látom, hogy nem látom az új tárolók érkezésének pontos időpontját? :oops:
    "Hamarosan"-nál nincs pontosabb még, ugye?

mimi, genka53, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Nekem csütörtök 14 óra rémlik .... :music:

kovacstne, mimi, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  15. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Megjegyezted a nevem? ;) Pedig pár órát volt az aláírásomban. Tamás lenne, de az foglalt xD keresztnév. Persze Neked is köszönjük, hogy reggelre összeszedted hsz-odban

Melyik eventnek volt "underground" körökben Barátság event a fedőneve? Csak, hogy ne ijedjünk meg, ha a naptárban magyar szabad fordítás szerint nem "gazember utazása" lenne az egyik event neve.

Az már jelent valamit, ha egy másik nemzet jósa is fúrók miatt néz bele asztalán lévő gömbölyű kidudorodásra?8) Cronos (spanyol) szerint a közeljövőben érkeznek, tehát állítanak rajta (?) hamarosan szerinte is. :p ( # 19 )

Mennyire veszik figyelembe, hallgatják meg a magyar gazdák ötleteit? Ha nem, reméljük legalább az angolokét jobban szeretik. Előkotortam egy január 5.én született javaslatot. Stimmel benne hogy első sori növények, cukornád, manióka.
    ( #1 )

Magdusnéne, marcsi152, mimi és 8 más kedveli ezt.
  16. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Kincső52, bodocszs, kovacstne és 9 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Kincső52, inanna11, mimi és 8 más kedveli ezt.
  18. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Azért a tárolókkal még egy nagy gazdának is meggyülik a foga...:sleepy:ha a Tárolók Gazdaköri feladatsorát akarja befejezni....:oops:
    Kaptunk 6 tárolót/6feladatsort közel 60.Millió (pajtaértékü) beadandó állattal vagy tenyészállattal....
    Állatot nem igazán éri meg beadni rá-mert azokat pajtaérték 3-4xes árán lehet beszerezni....tisztelet a kivételnek! :eek:
    Tenyészállatot nagy ritkán ki lehet fogni 2-3x-os pajta érték közelébe....boom-kor....de ez is igy minimum (2xes árral számolva is) 120.000.000csp-ha csak a piacról akarod befejezni...de ez szinte lehetetlen...inkább 200M :cry::cry:

De miért pont tenyészállat? >:(

Mert azt "szinte" csak szupertápból lehet előállítani...ami persze KP-ért vásrolható....de ezt inkább hagyjuk....xDxD

De ideje lenne a tenyésztésnek is a körmére nézni :D8)
    Akár egy szupertápfa/felhősor ami szupertápot ad....napi 10-et :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:xDxDxD stb..

A hó elején vagy a végén várható ikreskedés? :D

Magdusnéne, kovacstne, iboly54 és 18 más kedveli ezt.
  19. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    Várható játékba kerülési idejük : 2016. július 28. csütörtök 14:00

bodocszs, iboly54, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Draga szomszédkám:)
    Kiváló meglátás veszed a szuperkaját, vagy teljesítesz drágább, de "csak" csp-ért megvehető alappal:)
    Szia Zsu!
    Talán, mert nem olvasol el minden hsz-t?:oops:
    Volt róla szó itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.13788/page-437#post-541916
    és itt is:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.13788/page-437#post-541928
    Csak egy oldallal előbb, mint ez:)

marcsi152, mimi, genka53 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.